Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yeni bir laptopa tertemiz orjinal windows 7 kurmam lazım. Mümkünse ultimate. Bunu satın almadan sadece indirebileceğim ciddi ciddi güvenli resmi bir site varmı? Eski pcdeki cdkeyi ona transfer edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ms sayfasinda kodu verince sana download link veriyor indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Süper onu bilmiyordum harika oldu valla. O sayfanın linkini verirmisin? Bakındım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 isoyu hangi kanaldan edindiğin farketmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Torrent çeksen de olur. Ben de lisans var ama hep torrent'ten çektim isoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 isodan isoya da fark var. isoya özel key'i olan var. bence key'i ms sitesine verip link alman en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 İntirim kendiminkini diye baktım, bulamadım girecek yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar