dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bingildak said: uskumru tipli şey çıkar inşallah uskumru dedim ya huasduıhasıhadsuıh scarlet witch çıktı, oyunun sanırım şu anki en kötü hero su mira random hero için bir kutu satın alıyoruz, içinden biri çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 beni de alın.nikim hariro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 beni de alin la. akuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 10 kişi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yeni acc açtım. ismin totemic ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bende geldim. kamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 attım ikinize de şnv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hoşuma gitti oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 tekrar inv atarmısın bna gelmedi. hero seçiyordum heralde ondan. en saçma olanını seçtim zaten. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 oyun baya güzel ya gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 oyunun clienti çok sıkıntılı yalnız her başlangıçta problem çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 pc ne bir bak bende sifir hata simdiye kadar ne acilis ne kapanis herseyde full oynuyorum. sanirim sende bir hata olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 10 gb çekiyo lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bendede laucnehr osrun cıartıyo ama client temiz gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 cüce almanca kasmış. iron man alın, end game de nolur bilmiyorum ama çok kolay kasılıyor. lvl 28 de ilk pvpme girdim, orda da yönettim dsf. karşı tarafta loki vardı o da iyi kastı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 pvp de 3 kağıtlar var ya.. Oyundaki en kötü karakter thing pvp de yargılıyormuş. Damage reflect var skillden, üstüne o tarz itemlar giyiyormuş. Araya atlayıp, skilli açıyormuş. Millet kendini öldürüyormuş :P. 25-30 arası varsa, alt boostlayacağım, katılmak isteyen varsa gelsin (%50 boosterlardan birisini basıp boss farmlayacağız). 2 saat felan. Teklif sonraki 2 saat için geçerli, brazdan başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 client dediğim launcer ya pardon yanlış söylemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Iron man, pulse blot + micro missles spam lvl1 den 60 a kadar. pulsebolt un pulse ları 1 kez tickliyor kımıldamayan target a, bazen hitbox geniş ise 2. o yüzden dr octopus medal %20 area increase veren kolye kullanmak lazım. bu sayede hep 2 tickliyor. bazen 3. dolayısıyla dpsı dırekt 2 ye katlıyor. talent : http://marvelbase.com/builds/generator/iron-man#vvK2K2K22UvqPKv2vvKvK/178.223.34.195.188.8.10.15.103.100 rep barrage ve jerico ile oynayanlarda var. onları alırsanız dps ınız artıyor aslında. AMA synergy işin içine girdiğinde pulse bolt tek başına tepeye çıkıyor. pulse bolt [area, energy, ranged] olduğundan dolayı %area %energy ve %ranged synergy lerden full etkilenirken, rep barrage bunların hepsını alamıyor. single target çünkü.. 10/10 synergy olduğunuzda pulse bolt spam tek başına inanılmaz dmg vuruyor. micro missles in tek olayı global cooldown olmadığı için pulse bolt spam sırasında arada onuda basabilmeniz için alınıyor. ayrıca proc itemleri deli gibi proclatıyor. arc reactor talentı kısaca 'ARE' ironman'in en önemli talenti. her 100 spirit e %13-14 pulsebolt dmg artırıyor. o yüzden core da +spirit arayın. +100 spirit veren artifact i takın. relic olarak +spirit vereni kullanın. pantolon kemer ve ayakkabıda +spirit kesinlikle arayın. ayrıca ayakkabıda +4 pulsebolt ve +4 ARE veren + spirit li bulursanız direkt BiS ironman için. artifactlere bless le +50 spirit x4 takıp, legendary 200 spirit vereni takınca, spirit 1300-1400 ü bulabiliyor. head ve gloves olarak kesinlikle unique leri kullanın. tüm amaç ARE ve pulse bolt u lvl60 ta 40 skill point e getirip, spirit abanmak ironmande. %1 life leech fazlasıyla survival a yetiyor end game de. not: missle control systems le adaptive defense talentleri tamamen bulacağınız iteme göre skilli veriliyor. ikisinden birine 22 yada 24 veren item giydiğinizde diğerine elinizdeki artan skilleri basıyorsunuz. bende missle control systems e 20 veren olduğu için diğerine bastım talentlerde. onda göre dengeliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 densiz nick ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Arabeni nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hulk ölümsüz değil mi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yok hulk gelicen dovuyom ben ama thora beta ray bill ölümsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 nick: mosqui beinde alın aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 alıverin benide Grimnax nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Miraul inv plx. bide su random heroyu nasi alioruz yardim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar