Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

büyük ihtimal yeni, ışıklı boktan bi oyun getirecekler ki MCU temelli olacak. o yüzden dediğiniz gibi patlattılar.

yazık cidden. daha geçen ay bile paket, hero falan satıyorlardı patır patır ve alınmıştı. şu rezillikten sonra bir daha nasıl içerik satacaklar millete.

satarlar gerçi de bilmiyorum ben daha güvenmem. gerçi zaten almıyordum bir şey ben sadsdaasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eğlenerek oynamıştım fakat her zaman endgame content konusunda ağlamıştım. Oyunda zorlayıcı pek birşey yoktu. Warframe gibi, kasana kadar zorlanıyordun.

Kendine göre bir eğlencesi vardı tabi. Etrafı kırıp dökmek, kafa göz dalmak.. Eğlendiriyordu ama biraz zorlaştırsalardı endgame i iyi olacaktı. Her patchde iyice kolaylaşmıştı herşey. Daha sonra düzeltmek için büyük bir patch yaptılar ama, zaten zorluk isteyen oyuncu kalmamıştı. Ellerinde kalan oyuncularda gelen patch i beğenmedi bıraktı.

Ölmenin bile en ufak dezavantajı olmaz mı bir oyunda D:

Marvel Heroes i batıran david brevik den başkası değildir bence. Casual arpg nedir :(. Şimdide "poe şöyle iyi, poe böyle iyi" ayakları yapıyor. Marvel Heroes da niye poe yi örnek almadında D3 ü örnek aldın LAVUK!
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef.. Kaç kez adam stream yaparken sorular sorduk. Sadece söz verdi ve "challange" ekleyeceğini söyledi. Getire getire "danger room" getirdi onunda bir olayı yoktu. Patrol de zaten herşeyi farmlayabiliyordun. açık alan, afk bile kalsan oluyordu.

hem sevdim, hem nefret ettim oyundan. Fakat şunu söyleyebilirim; brevik belliki yaşlanmış. Bu kadar kolay arpg olmamalı :D.

1dk lık combata 3dk loot ayarlama süresi :D
Sosyal ağlarda paylaş

31 aralık'ta kapatıcaklardı. bütün contenti açmışlardı. sonra fak det demişler. 2 gün sonra kapanıyormuş. dev stüdyosu da kapanıyormuş. terbiyesizlik ya tam.

http://massivelyop.com/2017/11/22/rumor-gazillion-is-dead-and-marvel-heroes-is-shutting-down-friday-not-at-the-end-of-the-year/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...