Densiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 acc yi Tyrion a verdik malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Sağlık olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 arpg türünü seven birisi denemeli bence. İlk başta sıfır acc ile giriş yaparsınız, ilk heronuzu random kutunuzla açarsınız. Baktınız sarıyor 10$ a 2 tane banka alırsınız. Baktınız sarıyor 2 banka daha eklersiniz... Zaten oyunda bankaya saklayacak çok fazla şey yok. Uniqleri bile bir süre sonra npc lerle takas ediyorsunuz. ha kafadan severseniz, oyun tarzını sevdiğiniz heroyu satın alın :P. her hero garip ya.. Benim favorim açık ara en kötü sayılacak Hawkeye mesela =). Baya özgür :P. Birde ok sevdası var sanırım bende :D ha şunu da ekleyeyim. Bazı herolar da açık ara bana göre en kötü. Op olması önemli değil. 2-3 tane alana dot atıp stun ediyorsun vs.. Yani basit bir oyun oynanışı oluyor ve tek düze. Op olabilirler eyvallah ama sıkıcı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 PATROL ------> yeni promo code. patrol boost veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 BONANZA----- > yeni code , cosmic penta rush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Selam arkadaşlar MAc te bir sorun yaşamadım fakat PC de yükledim oyunu patchler tamamlandı login screen e geldim ve account adı (mail) ve şifreyi yazdıktan sonra 20 25 saniye bekleyip "couldn t auchenticate check your int conn" vs gibi birşey yazıyor 100 150 kere denedikten sonra vazgeçtim ama bağlantım normal olmasına rağmen bu sorunu veriyor. Daha önce yaşayan halleden veya bu sorunu bilen var ise yardım lütfen. PC için problemimdir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 SeLDoM said: Loade içerisinde reair seçeneği var onu deneyebilirsin. Firewall falan vars pc'de izin vermen gerekiyor olabilir. çalıştırırken Admin olaraka çalıştırmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Repair i bunaldım yarıda kestim fw u kapadım denedim değişmedi zaten hep run as admin di. Herhalde repair i full yapmak kaldı tek başka bişi göremiorum saol gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Kendi forumlarında bi araştır istersen hatta sorabilirsin http://forums.marvelheroes.com Ben steam versiyonunu kullanıyorum. İstersen onu da deneyebilirsin. Şuradan indirebilirsin https://steamdb.info/app/226320/ not: eğer steamde herhangi bir problem yaşarsan, yüklenecek dosyaları steam çalışırken yükleyememiş demektir. içerisindeki directx setup ını çalıştırmak gerekiyor. Bir başka dosyada varmıydı emin değilim. Eğer internet hızın düşükse, indirdiğin dosyayı steame çevirebilirsin. Yapılması gerekenler. 1. Marvel Heroes 2015 klasörünü kopyala 2. ...steamsteamappscoomon içerisine yapıştır. 3. Marvel Heroes 2015 ismini Marvel Heroes olarak değiştir (eğer oyunu göremezse 2015 ismi ile denersin) 4. Yukarıdaki steamdb linkinden launch a basarsın. eskiden oluyordu bu şuan nasıl bilmiyorum. şuraya da bakabilirsin : https://forums.marvelheroes.com/categories/technical-support hesabının aktif olduğundan emin olda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Dostum aynı acc name şifre ile mac te girip oynayabiliyorum sadece pc de çalışmıo bak şimdi işten geldim denedim auth server a bağlanamıyo yoksa mac ten laptop ta oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yani bilemiyorum sorun nedir. Ya dosyalar bozuk yada birşey engelliyor belliki. İşte kendi forumlarında bir çözüme ulaşamıyorsan bas steamden insin. Hani aklıma gelen birşey yok.. Bazen bu giriş sorunu oluyordu ama 2 inci denemede giriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 XGIVING--> new code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hic fena degilmis bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 En iyi hero hangisi şimdi bu oyunda yeni başladımda sardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 valla ben racoon oynuyorum çok zekli teaam up ıda domino ama geçen daredevil kostumu hediye geldi valla onu da sevdim mr strange sarmadı, ghost rider yine değişik ama bu ikisini beğendim şimdilik. oyun güzel benim kız bile izliyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 black widow baya sevdim bende ama biraz gucsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 holiday event var item yağıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 steamden neden alışveriş yapamıyorum ben bu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Steam da region lock vardı diye hatırlıyorum. ondan olabilir. bir de bugun son giving random hero. acc olan girip alsın beleş herosunu. Storm geldi bana pfffff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 nasil aliyoruz bunu bulamadim ? random free hero olayini yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben dün almıştım 1 tane bugün gelmedi hero felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 beles herolari kacirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kanuni said: nasil aliyoruz bunu bulamadim ? random free hero olayini yani.. login bonusu, bir event varsa ona katılıp 1 seferlik ödül alma, kod.. bu 3 ü oluyor genelde. Kod vermeyi kestiler ama artık. Oyun içi, oynayanlara veriyorlar ödülleri. Aktif oynayana hero sorun değil zaten. mesela şu yılbaşı hedesi: https://marvelheroes.com/news/news-articles/12-days-winter-festivities ah bide hardcore versiyonu olaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 24 u sonmus zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bi patchleyip baktım güzel şeyler eklenmiş gibi ama en iyisi danger room olcak gibi, poe map kafası random danger room contenti geliyo http://i.imgur.com/X86QiKH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar