Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bende de gözükmüyor valla, VPN falan mı kullanıyorsun?
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 dil desteği vermedikleri bir çok yere kapalı olabilir. Yani o olayın tam muhabbetini bilmiyorum. Altdaki bağlantıdan her türlü kurulup oynanabilir. Hiç bir kısıtlaması yok. Steam hesabını kullanarak alışveriş mümkün. http://steamdb.info/app/226320/
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 steam install etti ama açmıyor oyunu çok acayip gerçekten. hiçbişi olmuyo steam içinden playe basınca falan
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 niye uğraşıyosunuz ki steam fln normal client ı çekip girin?
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 4 mesaj önce falan söylemişim niye uğraştığımı.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 görmemişim, ben de yeni çektim kendi launcher'ı üzerinden, herhangi bir hata vermedi, enteresan. ama yavaş başlıyor download, patchler de öyle. 60-80 kbps fln başlıyor, sonra açılıyordu.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 olm 4 mmorpgyi aynı anda nasıl oynuosun ya hehe
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kim 4 mmorpg oynuyor lan marvel heros hns zaten şu an aktif hiçbir şey oynamıyorum asdasd invisible, inc ve lichdom kurdum baktım o yani son bir haftadaki gaming deneyimim
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 cumartesiden beri iniyor marvel yüzde 30'u indi. ki steamden kurunca şimdi o yüzde 30da gitti. steamden de oyun açılmıyor. direk hiçbişi olmuyor playe basınca. verify cache yaptım işte run as admin falan hiçbirşey olmuyor gerçekten. hiç hata falanda vermiyor. şimdi normal launcherdan baştan download etmeye bırakıcam 2 hafta sonra oynarım artık. 80-100le çekiyor çünkü
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hızlanması gerek abi onun, benim de ilk öyle başlamıştı sonra hızlandı ama
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir. hızlanması gerek abi onun, benim de ilk öyle başlamıştı sonra hızlandı ama
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi 3.günde hızlanmadı. demek ki hızlanmıyor dsfkh
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi sen en temizi birinden hd ile al oyunu asdad
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 steamden niye çalışmamış ilginç. Steamlik bir mevzusu yoktu oyunun. Tek yaptığı launcherını çalıştırmaktı.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 zaten externala atmiştım oyunu. externaldan geri atınca dll hatası verdi. hala var externalda ama olmeyor. bakiym steam baştan çekiyor şu anda HADİ İNŞALLAH YA
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 1 ay geçmiş ama yinede cevaplayayım:P. Steam probleminin çözümü: Klasör içindeki "DirectX" setupını çalıştırmak. Problem aslında; steamın ilk sefer çalıştırmada yüklemesi gereken dosyaları yükletememesi. Hiç birşey olmamış gibi sonraki işleme atlamaya çalışıp kendini kapatması. ek olarak: Sonraki hafta büyük bir yama gelecek diye forum konusu gördüm. Bakalım içerik yine fos mu çıkacak :P. Cadılar bayramı ile ilgili salak bir event çıkmasında... Ayrıca denk geldiğim bir iki güzel linki bırakayım. Hesap kitap ve diğer bir çok ıvır zıvır için : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aon45W4XkI1hdGM5azViY2dqZDVOeHY3dXRzS0daMWc#gid=16 (altdaki tabdan kategorileri görebilirsiniz) item base: http://marvelheroes.info/items/heroes/#0-50-1-0 (kostümlerden eşyalara ulaşabilir bazı heroların buildlerini hazırlayabilirsiniz (heroların çoğu eksik gördüğüm kadarıyla. Yapılıyormu yarım mı bırakılmış emin olamadım ama bu kadar iyi bir içeriği sırf bu yüzden yarım bırakmazlar sanırım :P ) build için: http://www.marvelbase.com/builds/heroes (önceden bazı şeyleri yanlış hesaplıyordu, şuan nasıl bilmiyorum ) Online dps hesaplama : https://4d93de51e6c01505e92d389f5f9cd4921921895c.googledrive.com/host/0B2UUo87tsVlVZHJxLS1PSy1Venc/MHDC.html (henüz tüm karakterler yok) Daha fazla kısayol ekleme: 1. P ye basıp skillerin üzerine gelip f1-f2-f3-f4 gibi oyun içinden ekleyebilirsiniz. Bastığınız kısayol mouse un sağ tıkına gelir. Bir iki tane kullandığınız şeyi böyle halledebilirsiniz. Daha kapsamlı şeyler için aşağıdaki linkler. 2.https://forums.marvelheroes.com/discussion/66933/how-to-add-more-hotkeys 3. https://forums.marvelheroes.com/discussion/110956/new-method-for-extra-hotkeys-wont-interrupt-casting 4. https://forums.marvelheroes.com/discussion/137208/23-of-24-slots-mapped-w-updated-ini-included
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Diablo RoS a para vermeden önce denemiş olsaydım keşke. :(:(:(
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 mail değiştirme olsaydı bende bir tane fazla hesap vardı. Hiç kasılmamış ama fazladan 1 banka slotu, 2-3 kostüm, 10-12 tane mi ne hero vardı. ha bide 50$ a yakın booster yanılmıyorsam. işte uniq item açılmamış kutuları (60 karakter için) vs. (niye bu kadar mesaj editliyorum ya? :P) istersen bi araştır. Değiştirme imkanı varsa vereyim. Gerçi support vs. uğraşmak gerekecek. edit no 554555: gerçi nicki beğenmeyebilirsin :D. nick değiştirmek içinde $ ödeyeceksin malesefki. Tabi "BendeSenin" ismiyle oynamak istersen başka =)
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Densiz said: çok iyi olurdu valla colossus baydı beni, çünkü , nick hiç sorun değil, ama mail değiştirmek için senin uğraşman gerekecek ne de olsa mail senin :S , ama mail adressi senin için özel değilse ben alıp değiştirmek için uğraşabilirim problem olmaz diye düşünüyorum. Web sayfasıdan ticket atınca değiştiriyorlarmış sanırım.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 niye ben uğraşayım sen uğraşacaksın :D ben şifre değiştirip sana vereyim. Sen git support a yaz siteden. Maile birşey gelirse ben buradan pm ine atarım. Ne bileyim aynı ip den bir link tıklaması gerekiyorsa vs diye (ben buradan tıklamam bişeye.. ip ler farklı görünür problem olur vs. diye)
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Densiz said: tamamdır abi süper olur. beklemedeyim :)
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Pardon şimdi geldim. Hallettim, pm den aldığın bilgiler ile devam eder işlemleri yaparsın. mail gelirse yine buradan atarım.
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Beni oyun hakkında aydınlatsanıza nasıl
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hardcode modu yok ve diğer arpg lerden daha kaliteli. Sıkıcı bir oyun yapısı yok. Hatta oynanışı arpg ötesinde olmuş. Nasıl bu kadar kaliteli yapmışlar şaşmamak elde değil. Ayrıca oyunun şuanki hali biraz basit (tabi benim acc ye göre. Yeni başlayan birisi elbette sürünür :P) Bir diğer kötü yönü ise booster olayı. Rare vs. neyse çok dert değil ama xp boost olayı oyunun tarzına gitmemiş. Can yakan birşey değil elbette ama oyunun eğlenceli bir kısmını bu booster ile öldürmüşler. Bana göre piyasada bulup bulabileceğin en eğlenceli arpg. Benim gibi arpg türünü sevmeyen birisi bili bu oyunu epey oynadı. Oynarsan para harcaman gereken tek şey store.. Diğer şeylere hiç para harcamana gerek yok. İlk başlarda "herom az" diye düşünebilirsin ama oyunu oynuyor olursan zaten tüm herolar zamanla tamamlanır. Hızlı giriş yapmak istiyorsan ve shop ta bir indirim olursa (veya 1 alana 1 random hedesi) alabilrsin tabiki. Çok da gerekli değiller. bir iki iyi yanı, bir iki de kötü yanını yazdım. Genel itibari ile iyi. Hardcode modu olsa silah zoruyla bile tavsiye edebilridim o derece :D
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Densiz said: Selam dostum, Acc duruyormu hala ben ofisten indirmek istedim ama çok uzun :( Bana hangoutsdan bilgi verirsen sevinirim. kendine iyi bak
Öne çıkan mesajlar