aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben hikayeyi bitirip 30 oldum, simdi napicam? legendarylere gidiyorum baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 guildde misin sen? 30 olduysan hikayen "heroic" olarak değişmiştir. T ye basıp heroic moda geçebilirsin. red terminal farmlayabilirsin. mm de takılabilirsin. legendary yapabilirsin. seçenekler var fakat sen ne yapmak istiyorsun? hızlıca son lvl mı. yoksa geleceğe yönelik yatırım mı (eğlenerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 heroic yaptim da, hikayeyi bastan mi yapicaz diablo gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 istersen baştan yapabilirsin. dediğim gibi alternatifli. hikaye ile uğraşmıyorsan, 60 olduğunda hikayeye dönüp 1-2 saatde power+spirit+hp veren görevlerin son ayaklarını yapıyorsun bitiyor. Dediğim gibi ne yapmak istiyorsun? hızlıca endgame görmek istiyor musun? yoksa geleceğe yönelik yatırım yaparken, farklı mekanlarda mı kasmak istersin? yada zorlayıcı yerlerde takılarak mı kasmak istersin, 60 olmanın acelesi yok mudur? ne istiyorsan söyleyebilirsen ona göre öneri yapabilirim. ilk mesajdaki videolarda anlatmıştım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Legendary questle kasın uğraşmayın hiç hem hızlı hemde nasıl olsa lazım odin mark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 fazla heronuz varsa eğer öğlen 12 de legendary resetlenir. Fazladan 1 odin mark verir. Daily kafası her hero ile 1 kez yaparsınız (tabi zorları reroll ederek). 15 herosu olan birisi için legendary almak 10 saat sürer (fakat 10gün bekler :P. Günde 1 saat girip sırayla legendary yapar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 giveaway falan yokmu yahu oynamadığımız hero ları eklemek iyi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 HULKLOVESHOLIDAYS hulk santa kostümü, bir de bisürü kostüm yeniden store'a gelmiş kısa süreliğine. herolarda da %25 indirim falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 7 gün içinde hero almış olan varsa, ticket atarsa "soru sorulmaksızın" %25 ini geri alıyor. Adamların indirim olayı bu. Eğer bir indirim geldiyse, 7 gün geçmişe kadar yapılan satışlar içinde geçerli oluyor. not: kostümlerde indirim varsa, kostümler dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bu haftaki patch (değişikler olur cuma gününe kadar) https://forums.marvelheroes.com/categories/test-center-december-24th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oynuyorum ben de, nik berjer (eqleyin) vay ak buradan mı insan recruitliyor nereden şeyediyor bilemediğimden buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben de öyle tek tek dolanıyorum, daha levelliyorum zaten. stimpak'i birisi almış, stimpaq olarak ortalıklardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gençler gambit isteyen var mı? bunlardan birine denişirim punisher captain america miss marvel hulk cable vardı gambit bende bi randomladım gambit çıktı şimdi bi daha gambit çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 wolverinde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ghost riderda olur sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben yarın randomlıycam, bekletirim dersen çıkana göre istersen değişiriz. severim gambiti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beklerim ya ne demek ekle abi oyundan nick 'thekurd' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 captain zaten starter hero değil mi? yeni hesap açabilirsin :D. kasılmış mı istiyordun. (ghost rider oyun stili biraz basittir not düşeyim. Sıkıcı gelebiir benim kullandığım build :D. 2 build denedim şuana kadar. Şuan kullandığım hellfire açıp, zincir sallıyorum çevreye. Ne spirit bitiyor ne hp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aynı hesapta oynamak istiyorum. yoksa var captain kurdistan diye baska bi ekauntum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hmm aynı herodan iki tane çıkmadıkça sanırım verilmiyor hero geçenlerde biri kensine gelip thor ister misin diyip thor vermişti. sanırım 2 tane olması gerekiyor elinde. öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Öylede verildiğini sanmıyorum her yer hero trade etmek isteyenlerle dolardı herkes random asılırdı falan. Thor'u keyle dağıttılar ya geçen onla alakalı bir durum olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Vingthor said: hmm aynı herodan iki tane çıkmadıkça sanırım verilmiyor hero geçenlerde biri kensine gelip thor ister misin diyip thor vermişti. sanırım 2 tane olması gerekiyor elinde. öff http://www.reddit.com/r/marvelheroes/comments/1fujd1/same_character_token_off_doom/ trade falan yok galiba, millet tutuyor elinde :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tüh ya. 3 tane gambitim var abi. ne randomlasam gambit çıkıyor. gerçi ikinci karakterim oynadığım spiderdan sonra gearlayacağım karakter ama 2 kere ulti upgrade yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Yükseltebilirsin ultiyi. Limiti 20 midir 40 mıdır bilmiyorum tabi :p. wikiden bir bak istiyorsan limit kaçmış (yazıyorsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bu arada bilmeyen varsa fisk terminal farm için broken durumda. 2 dakika sürmüyor üç boss aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar