Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sincap+rakun gelmiş geçmiş en kötü hero tasarımları. marvel'ın PALADIN'den kötü nasıl bir herosu olur diye düşünüyodum bunlarmış görmemiştim hiç dikkat bile etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://static.comicvine.com/uploads/original/9/99951/2873616-squirrel_girl_squirrels_eat_nazi.jpg neeeiinnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sincapda en vahsi hero herhalde. sincaplar yiyor adami daha ustu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yakaladığı herkesi işkence edip öldüren punisher'dan vahşisi yok. villian olarak geçiyor öldürdüğü adamlar yüzünden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 punisher erkeğin hası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben başlarken storm u seçtim başka bi şey seçemiycemmi artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 story bitirdiğinde 1 random daha açaabiliyosun umarım storm çıkar yine MWHWHWHHAHAHAHA veya sinçap kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 storm yardırıyo simdilik iyi rahat oynaması da istedigim hero diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kollari ve sirti killi kadin , en igrendigim hero oldu Sincap kadin. Hatta bu tarz hatunlara artik sincap kiz diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sıcak tutar panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kışlık hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hatta aklima geldi anlatayim: Konuyla alakasiz, bayanlari rencide edici olabilir. Bir zamanlar bir hatunla tanismistim. Ingilterede yasayan bir Turk. Fazla muhabbeti uzatmadim aksama plaja gel dolasalim dedim. Genclik donemleri o zamanlar hayvandan biraz hallice, konusmadan sevisiyoruz. Geldi bu aksama, koluna girdim. Ama bisey beni issiriyor. Allerjik bir insanim deterjandan diye dusundum ama belime karnima biseyler batiyor resmen. Neyse oturduk hatunla sezlonga. Opustuk biraz ama benim surat seftali yemisim gibi oldu. Aciyor yuzum onun yanaklara surunce... O anda hatunun yuzune baktim. Bir dusunun arkada denizin ustunde dolunay cikmis. Ay hatunun tam kafasinin arkasindan bana parliyor. Yuzundeki tuyler mehtapta isildiyor. Kollarina baktim can havliyle. Kollari traslamis. Killar kafa vermis. Sanki zimpara. Koluna girdigimde benim Tshirtumu yirtip karnima belime batan o kollarmis megerse. Neyse centilmence artik gec oldu annen merak eder diye evine biraktim. Bir daha Gorunce de kactim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 benimde kadında en nefret ettiğim şey kıl, tüydür. ama kadın gökyüzünden sinçap yağdırabiliyorsa - sınırsız dev fındık summon edebiliyorsa değerlendirebilirim. malum sinçap eti çok lezzetli ve fındık iyi para ediyor. kışın igdaş derdi de yok, hmpppsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 olm akp onun fındığına kota getirir. sonra dr doom böle azına vurucakken, "aşkım fındık atsana!!!" diye kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Vingthor said: sincap+rakun gelmiş geçmiş en kötü hero tasarımları. marvel'ın PALADIN'den kötü nasıl bir herosu olur diye düşünüyodum bunlarmış görmemiştim hiç dikkat bile etmemişim. Evet abi, sanki tasarımcı bir pazar günü masanın başına oturup, 10 yaşındaki oğluna tasarlatmış gibi okul projesi için foksgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sincap mı ıstırmış şimdi bu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 abi kuyruklu olduguna gore dogustan, sincaplar annesine tecavuz etmis olabilirler. baska aciklama bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 o ne be.. kucumsemeyin. copleri biriktirip burnunu kapattirip thingin bi-beast'i yenmesini saglamis.. doom down also.. Following her defeat of Doctor Doom,[7] an ongoing joke depicts Squirrel Girl repeatedly attaining victory over various villains, some of whom are considerably more powerful than she is. Typically, these victories occur off-panel, though some, like her battles with Deadpool,[13] MODOK,[11] and Wolverine,[17] are shown. Her victories often result from her opponent's overconfidence, weakness from an earlier fight, or creative use of her powers. For example, her defeat of Bi-Beast: While visiting squirrel friends in Central Park, Squirrel Girl came across the Thing fighting Bi-Beast. She told the squirrels to retrieve the smelliest garbage they could find and place it around the combatants, resulting in everyone having to hold their noses. Bi-Beast had to use both hands to hold his nose, leaving himself defenseless, allowing the Thing to knock him out.[12] Squirrel Girl's defeat of Thanos is an ambiguous one. Uatu, the Watcher, was present at the battle and claimed Squirrel Girl defeated the genuine Thanos and not a clone or copy.[11] Thanos has since claimed he has perfected a means of creating clones of himself that could fool even "the most cosmic of beings." Adding to the ambiguity is the fact the reveal comes from the mind of a clone whose memory had been altered.[21] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://static.comicvine.com/uploads/original/4/43640/875256-glxmas062jf.jpg http://1.bp.blogspot.com/_MFz0z7jVEKU/TLoUYdkVCFI/AAAAAAAACNA/QM2JWMOEgZA/s640/Squirrel+vs+Doom+5.jpg http://fanboygaming.com/wp-content/uploads/2013/08/squirrelgirl-doom.jpeg ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 thanosu mu yenmiş şimdi bu sincap kız. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 1v1'de fındık üreticisi dışında bir şeye karşı galip gelmesini açıklamayaz marvel bana, boşuna kasmasınlar fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kesin üst düzey yöneticilerden biri çocuklu bir kadına yazıyordu. yazdığı kadının kızı bunu bir türlü istemiyor, kabul etmiyordu. adamda kızın gönlünü kazanmak için annesinin sürekli ona "sinçap kız" demesinden dolayı ona hitaben böyle bir karakter yarattı. başka bir açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20120627114850/marveldatabase/images/2/24/Squirrel_girl.jpg Offf taş gibiymiş.. Nasıl oynuyoruz şimdi bununla? Oyuna yabancıyım ama sincaplı mincaplı baya ilgili çekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 arkadaki kızın surat ifadesi benim kız arkadaşımın o random cube'une tıkladığında çıkan sinçap figürünü gördüğüm zamanki ile aynı ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 olm açtırmayın şöyle şans gerektiren şeyleri kızlara, sevgililere, eşlere. 12 yıldır eşime rica ediyorum arada bir, bir hayrını görmedim püh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar