Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Densiz said:

=(

seviyosan oynaycan çünkü, op diye hero seçersen elinde patlar patch gelmeden.

haklısın abi ben vingthor'u kışkırtmak için öyle dedim, hedefim angry sex
Mesaj tarihi:
steamden oynuyordum başta, ondan olma ihtimalini düşünerek normal client indirdim.

aynı sorun yine var.

''run out of video memory'' gibi birşey diyor.

ekran kartı mı yetmiyor acaba?

emektar gts 8600 var.
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

4gb ram var, yeter diye düşünüyordum.

şimdi forumu inceledim de aynı sorunu yaşayan oldukça kişi var ve kayda değer bir çözüm yok gibi.

ram 4 gb ama işletim sistemi 32 bit ise, ramin yüksek olması birşey değiştirmiyor diye biliyorum.
birde ekran kartı biraz eski gibi geldi. işlemci nedir?
Mesaj tarihi:

ekran kartı, 32 bit hedesi. benim gözüme takılanlar bunlar. tabi pek donanımdan anlamıyorum.

Bu arada az önce forumlarda bi ss gördüm koptum. Aptal birde konu açmış "sincap kızı seviyorum ama lag oluyor" gibi :P.
Seviyorum, lag oluyor dediği ise = bug. Herif ordu gibi geziyormuş :D. Yerinde olsam söylemez, haftaya gelecek patch içerisinde raid varsa 10 kişilik yeri solo yapardım :D.

Mesaj tarihi:
40 tan sonra baya bi yavaşlıyor zaten exp olayları. Ama legendary questle level lamak baya zevkliymiş. Her seferinde random bir quest veriyor, onları bulmakla uğraşmak zevkli bir de rewardları gayet iyi. 5-6 questte bir level geliyor, fakat questler uzun sürüyor tabi.
Mesaj tarihi:
reroll yapip her questi mm e getirirsen zone degistirmeden devamli ayni seyleri kesip level almani kolaylastirirsin..

tabii bayabilir ayni zoneda ama bir suru insan oldugu icin devamli boss kestigin vs icin gene keyifli acikcasi.
  • Yeni Oluştur...