Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Densiz said: =( seviyosan oynaycan çünkü, op diye hero seçersen elinde patlar patch gelmeden. haklısın abi ben vingthor'u kışkırtmak için öyle dedim, hedefim angry sex
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 oyuna girdim kanuni yok, neden yoksun kanuni
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aquila said: KOLOSUSUM EZELDEN, PANTOLONUM NIKELDEN. qwd adsads fads adsads
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sanayide cila cektirdim gecen gun, mis gibi oldum.
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 dizi izledim, ben maxladim sizleri bekliyorum raid icin vs.
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 oyun çok sık çöküyor bende. araştırdım biraz ama çözemedim. :/
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 steam? normal? hangisini indirdiysen, birde diğerini dene (kota sorunu yoksa)
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 steamden oynuyordum başta, ondan olma ihtimalini düşünerek normal client indirdim. aynı sorun yine var. ''run out of video memory'' gibi birşey diyor. ekran kartı mı yetmiyor acaba? emektar gts 8600 var.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 biz o hatayı minecraftta ram yetmeyince alıyorduk
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 4gb ram var, yeter diye düşünüyordum. şimdi forumu inceledim de aynı sorunu yaşayan oldukça kişi var ve kayda değer bir çözüm yok gibi.
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ikinci 175 splinter daha çabuk birikti . ilki deadpool du randomun ikincisi spiderman oldu :D iyi gidiyoruz bakalım .
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 black widow aldım ben ilk randomumdan pft
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Black_Hand said: 4gb ram var, yeter diye düşünüyordum. şimdi forumu inceledim de aynı sorunu yaşayan oldukça kişi var ve kayda değer bir çözüm yok gibi. ram 4 gb ama işletim sistemi 32 bit ise, ramin yüksek olması birşey değiştirmiyor diye biliyorum. birde ekran kartı biraz eski gibi geldi. işlemci nedir?
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 işlemci Q9550 3.65ghz a oc'li. sanırım oyundan degil de, pc de bir problem var bu aralar. normal kullanımda da farkedilir derecede bir yavaşlık ve aksama var.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ekran kartı, 32 bit hedesi. benim gözüme takılanlar bunlar. tabi pek donanımdan anlamıyorum. Bu arada az önce forumlarda bi ss gördüm koptum. Aptal birde konu açmış "sincap kızı seviyorum ama lag oluyor" gibi :P. Seviyorum, lag oluyor dediği ise = bug. Herif ordu gibi geziyormuş :D. Yerinde olsam söylemez, haftaya gelecek patch içerisinde raid varsa 10 kişilik yeri solo yapardım :D.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 gordum ben bundan ya ahah cok komik.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kaç GB oyun ? indirip deniyim bi uzun diilse.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 e bi baksaydınız bari herkez başka bi şey demiş :P gerekde kalmadı indiriyorum bu cevaplar karşısında heh
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sincap kız nasıl ya asdsd ben hiç marvelda görmemiştim
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 40 tan sonra baya bi yavaşlıyor zaten exp olayları. Ama legendary questle level lamak baya zevkliymiş. Her seferinde random bir quest veriyor, onları bulmakla uğraşmak zevkli bir de rewardları gayet iyi. 5-6 questte bir level geliyor, fakat questler uzun sürüyor tabi.
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 reroll yapip her questi mm e getirirsen zone degistirmeden devamli ayni seyleri kesip level almani kolaylastirirsin.. tabii bayabilir ayni zoneda ama bir suru insan oldugu icin devamli boss kestigin vs icin gene keyifli acikcasi.
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 evet öyle de olabilir ama başlarda arayıp bulması zevkli geldi :) ilerde muhtemelen dediğin gibi yapmaya başlarım.
Öne çıkan mesajlar