dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Lvl 30 da guclendirebirsin punisher i artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 iki punisheri birlestirince daha iyi bir punisher mi cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 punisherer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bu medal of victoryleri bosuna biriktiriyorum ben di mi? bankayi para vermeden buyutemiyo muyuz? relicleri toplama olayi nasil oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 medal of victory: işine yarayanları kullan gerisini at (heroic ve superheroic modda mole man midir nedir onda int var. Daha %5 veya %10 daha hızlı kasmanı sağlar) bankayı büyütmek için para vermen gerekiyor. Tek para ödeyeceğin yer burası. relicler i toplama olayı dediğin şey? sen lootlayacaksın. 1000 stack oluyorlar. İstersen sürükleyip varolanların üzerine bırakabilirsin (aynı tipleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 anladim eyv. quest akisi cok kotu, chapterdan chaptera atliyo nerdeyim kaybettim artik. hikaye mikaye takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 L kısayoluna bakarsan, atladıklarını görebilirsin. Bu arada banka slotları için 20$ yeterli. (3 tane normal 2 tane craft slotu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 goruyorum da nerde nasil gidicem o belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Teleport u kullanacaksın. Eğer gideceğin yer açık değilse, bir öncekine veya sonrakine gideceksin. Görev yerine gittiğinde (npc yi bulamasan bile) görevi otomatik alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şükrü sen salak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bugünkü ufak yama notları (haftaya büyük yama var) This week brings another minor patch as we ramp up to the next release which will contain additional Asgard content, Ghost Rider, the DPS rework, and more. Enemy Changes Sauron's channeled heal and Bullseye's "Take Cover" attacks can once again be avoided by breaking line-of-sight, as intended. Hero Changes Loki's Ultimate stat buff no longer persists forever. Item Changes Team X Utility Belt (Wolverine Unique): Sabretooth’s damage has been increased and the delay between his attacks reduced. Signet of Heimdall: item now correctly states that it deals bonus damage against PvP Defenders. Signet of Hogun: item now correctly states that it deals bonus damage against PvP Golems. Mission Changes Made many changes to Chapter 2’s Unfriendly Cargo open mission to help mitigate the mission from becoming “stuck”. Store Changes Spider-Man: Ends of the Earth can now be purchased from the in-game store! Optimization Additional server and client performance optimizations have been made! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 iki tane acc daha açtım biri human torch diğeri punışır ile. elimde 4 tane acc oldu. randomdan iyi birşey gelene kadar denicem sanırım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 deadpool fena eğlenceliymiş .. komik kelamlar ediyor.. bi de artifact düştü . 2 dene robot badigardım var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 indirimdeyken alıcaktım aslıda store'dan deadpoolu şimdi 1350 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 totemic said: iki tane acc daha açtım biri human torch diğeri punışır ile. elimde 4 tane acc oldu. randomdan iyi birşey gelene kadar denicem sanırım. asdf ya tek ekauntta kasaydın şimdiye 600lük hero bile aldıydın he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 biz senin gibi şanslı degiliz aga bir iron man bir örümcek adam çıksın. çıka çıka sincap kız çıktı. asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 işte onu diyorum şansa atmayaydın tek charla kasaydın şimdiye biriktiydi 600 bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ARKADAŞLAR relic of asgard lazım diğer reliclerle trade e girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Vingthor said: işte onu diyorum şansa atmayaydın tek charla kasaydın şimdiye biriktiydi 600 bile yok zaten oynamadım diğerleriyle bi 5e falan kastım. black panther daha iyi onla devam ederim büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 oyunda 10 saati doldurduğum için helalinden bir 10 dolar fırlattım sabah. loki mi alayım jean mi bilemedim? jean çok güzel görünüyor ama loki de eğlenceli gibi. densiz bir ışık tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 MMO altına yeni bölüm açın bari, bu kadar oynayan var sonuçta forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 daredevil-captain-gambit kaldı şimdi onları mesela tek tek açıcam kasa kasa, zaten levıl kasarken düşüyor yani. başlangıç olarak gayet net herolar var aslında ama zevk meselesi dabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sparkcaster said: ARKADAŞLAR relic of asgard lazım diğer reliclerle trade e girelim. relic tradelenmiyor tatlım yeaeaae ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: oyunda 10 saati doldurduğum için helalinden bir 10 dolar fırlattım sabah. loki mi alayım jean mi bilemedim? jean çok güzel görünüyor ama loki de eğlenceli gibi. densiz bir ışık tut. arkada kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 @bilgildak Ne desem bilmiyorumki. Tamamiyle oyun zevki ile alakalı. Mesela loki de proc buildler (itemlar ile) güzel olabilir. Tarz meselesi ya. Oyun stilinie sevdiğin birşey oynamak gerek. Hasar mekaniği önümüzdeki hafta değişiyor. O yüzden oyun tarzına yatırım yapmak en mantıklısı bence. Altdaki videolara göz atabilirsin. loki örnek 1 loki örnek 2 (doom) Jean örnek 1 Jean örnek 2 (doom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar