barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi luke cage i yanlıslıkla sectim ama gayet akıyormus. biraz fazla iyi ama dusuk level diye mi bilemedim. hem canı gitmiyor. gitse de yancısı healliyo. hem de a ile ileri atlayip olduruyo. ustelik hızlı bu sayede sdfs. end game nasıl bu eleman. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Heroic diff de degisecek bu gunlerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 guildde amma çok adam var ha dsf 40 men raid çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 dreagloth said: Heroic diff de degisecek bu gunlerin :) şuan tam bir super heroyum ama ya :D bu arada 2. epic düştü. scripted kesin bu levellar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mor burda rare gibi ya, sarilar turuncumsular yesiller var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 spider çıkan veya alan falan böle bi lvl32'ye kadar depresyonda oynayacağını bilsin. lvl32'den sonra düz patak+rangepatak+aoe stun+slow+aoe farm+single dps olarak SAÇMASAPAN birşey oluyor. ama o zamana kadar cacıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dreagloth said: Mor burda rare gibi ya, sarilar turuncumsular yesiller var daha yeşil dediğin farklı bir yeşil heralde. paso düşüyor abi yeşil. almıyorum bile. turuncu bi tek hero açmak için topladığımız zımbırtıyı gördüm daha. farklı sanırım cidden. wow kafası değildir. o kadar sık epic düşmez bu levelda normal bosslardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ben renk körüyüm o renkler benim için kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 oyun başı 100 tane zımbırtı verdi. şu random hero box satın alabilmek için gereken şeyleri diyorum. başka biryerden de alabiliyor muyuz yoksa gerisi drop mu? çok az düşüyor. chapter ikiye geldim 8 tane mi ne daha düştü işte 108 tane var :/ eğer bu yavaşlıktaysa sıçtık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 çeptır ikiye geldim dediğin şey 30 dakika falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sanırım dakika bazlı scripted düşüyor onlar. X saatte X shard alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Doomu öldürdükten sonrada bi 100 tane daha veriyor. Ona gelene kadar 60 tane falan düşürebilirsin. Bende 260 oldu anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Vingthor said: çeptır ikiye geldim dediğin şey 30 dakika falan. yok abi. ben baya oynadım. her mobu kesiyorum. saçma sapan yerlere girip çıkıyorum. quest yapıp ayrılmadım hiç yani. 2-3 saat oynadım. gerçi 1 saati npc üstüne tıklamakla geçti belki bişi soyler lan diye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 chapter 2 desin 108 tane oldu? 100 tane kafadan veriyor, eğer düşüremezsen 6 dakikada bir şansın baya yükseliyorki düşsün (o düşmeyen dediğin şey üzerindeki bonusla alakalı, o lvl da bonus zaten yoktur itemlarında) 6x8 = 50 dakika ancak oynamışsın (oynamışsın derken combatdaymışsın) 100 tane daha verecek sana doom görevini yaptıkdan sonra. Kısaca hesap ortada 3 saatde 2-3 saatde 8 tane lootlamış olmana imkan yok afk değilsen. Düşen şeylerin oranı iyi. Şuan sana yavaş geliyor belki ama ilerde 2 lik, 10 luk düşmeye başladığında artık hero açmaya yetişemiyorsun. 15saat oyun süresi ile 1 hero açıyorsun neredeyse. İlk sayfada videolar var onlara göz atarsan 3 saat için ilk doomu kesebilecek bilgiyi vermiştim (yanılmıyorsam). Fakat iyi bir hero çıkarsa geriye dönüp görevleri yapmak gerekiyor (ilk baştaki hero ile oynayacaksan). edit: gri yaratık kesersen düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 benim bi hesapta scarlet witch ile ironman vardı ironman i silmiş hıyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Densiz said: chapter 2 desin 108 tane oldu? 100 tane kafadan veriyor, eğer düşüremezsen 6 dakikada bir şansın baya yükseliyorki düşsün (o düşmeyen dediğin şey üzerindeki bonusla alakalı, o lvl da bonus zaten yoktur itemlarında) 6x8 = 50 dakika ancak oynamışsın (oynamışsın derken combatdaymışsın) 100 tane daha verecek sana doom görevini yaptıkdan sonra. Kısaca hesap ortada 3 saatde 2-3 saatde 8 tane lootlamış olmana imkan yok afk değilsen. Düşen şeylerin oranı iyi. Şuan sana yavaş geliyor belki ama ilerde 2 lik, 10 luk düşmeye başladığında artık hero açmaya yetişemiyorsun. 15saat oyun süresi ile 1 hero açıyorsun neredeyse. İlk sayfada videolar var onlara göz atarsan 3 saat için ilk doomu kesebilecek bilgiyi vermiştim (yanılmıyorsam). Fakat iyi bir hero çıkarsa geriye dönüp görevleri yapmak gerekiyor (ilk baştaki hero ile oynayacaksan). edit: gri yaratık kesersen düşmez. ya ben rushlamak istemedim. her npc ile konuşuyorum belki bişi der ilginç filan diye. sevdim oyunu. gizli quest vardır diye takılıyorum saçma sapan yerlerde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Eğleniyorsan lafım yok canım. Sadece çok fazla zaman alacakmış gibi yazdığın için hesabını anlatmaya çalıştım (öğrenmen için mantığını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 eğer süreliyse düşme şansı dediğiniz gibi sıkılınca combat girer takılırım. zaten luke cage'im. afk takılırım. yancım döver hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Süreli kısmı şöyle: Eğer daha erken düşüremezseniz (special item find bonusu ile). 6 dakika sonra şansınız yükselirki düşsün. Kısaca 6-7 dakikada bir düşürecekmiş gibi hesap yapın, fazla düşerse kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 55 saat play time level 60. bu arada 9 kadar baska hero levelledim 10-20 arasi.. baya kastim ama hata etmisim 32 lerde birinci kismi bitirdim :D legendary quest silsilesi nefis. ozellikle mm de reroll yaparak hep orada xp farmi en iyi olay gibi.. densiz saolsun xp boost ta yapti arada. siradaki hero gelsin bakalim. sincap kadin mi rakun dayimi, orumcekmi, demir adammi, thormu, kara panter, kablo veya jean... %90 i satin alma btw.. bi kara panterle kablo dustu randomdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Gülte invite atsanıza. kim atabiliyor? nick nedir whisper atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ABİ PUNISHERLA RANDOM AÇTIM PUNISHER ÇIKTI LETS PUT SOME PUNISHER INTO YOUR PUNISHER, SO YOU CAN PUNISH A LITTLE HARDER. bıraktım sanırım oyunu asdsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 barbu said: Gülte invite atsanıza. kim atabiliyor? nick nedir whisper atayım. nick ne senin? Arabeni pm. (yada buradan pm. Sen offline olsanda invite atabiliyoruz. oyuna girince kabul edebiliyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bingildak said: you got punishered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ahah kuzen ya bahtsız bedevi gibisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar