Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

Ben sevdim ama heroları arası geçişler nasıl abi ? Daha bir herom var herhalde hepsini baştan kasmıcam ?

hızlı kasma yolları var. Üst hero ile boostlayabiliyorsun kendini. Önümüzdeki ay son lvl karakterin ile oynarken, altdaki karakterlere xp gönderme gelecek.
Mesela dün kendimizi boostladık. 30-60 arasını 7-8 saat de kastık. İşte üst karakterle zamanla xp boost potion/bar vs. biriktiriyorsun. Hafta sonları veya özel günlerde server tarafından fazladan xp oluyor (%25, %50, %100 vb). Ozamanlar elindeki şeyleri kullanıp altı kasıyorsun :P.

Oyunda xp problem değil ya. 1-2 heronuzu kastıkdan sonra akarsınız. Zaten sonraki heroları sinerji için zamanla düzeltirsiniz. Önemli olan oynama tarzı hoşunuza gidecek bir şey bulmak.

T ye basarak herolar arası geçebilirsin. İlk mesajda gelen bir rehber var.
Sosyal ağlarda paylaş

200 tane hediye var yeni hesaplara (görevlerde verir 100 100 diye)
ayrıca 175 taneye random açabiliyorsun. şansına :P.
Oyun tarzını sevdiğin birşey varsa 400 biriktir al. Gerisini random açacaksın paso (heroların yarısını toplayana kadaR)

bende 14 tane hero var, az önce açtığımdan gambit çıktı. Bu saatden sonra random açmamam gerekir artık. Biriktirip 400 e , sinerji için lazım olanalrı alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

quest detaylarını görmek mümkün mü ? quest adı var istenenler belli ama nerde belli değil . dolan dur sonra .
şaka maka iyi sardı oyun yav . leap şeklinde milletin içine gümlemek yere zbammm diye vurup aoe dağıtmak etrafı falan zevkliymiş bayağı .. path of exile indirmiştim onu oynıyım diye. bunu burda okuyup kurdum .path kaldı burdan devam ediyorum . bir de hero açılaydı .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...