Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 reampage said: Ben sevdim ama heroları arası geçişler nasıl abi ? Daha bir herom var herhalde hepsini baştan kasmıcam ? hızlı kasma yolları var. Üst hero ile boostlayabiliyorsun kendini. Önümüzdeki ay son lvl karakterin ile oynarken, altdaki karakterlere xp gönderme gelecek. Mesela dün kendimizi boostladık. 30-60 arasını 7-8 saat de kastık. İşte üst karakterle zamanla xp boost potion/bar vs. biriktiriyorsun. Hafta sonları veya özel günlerde server tarafından fazladan xp oluyor (%25, %50, %100 vb). Ozamanlar elindeki şeyleri kullanıp altı kasıyorsun :P. Oyunda xp problem değil ya. 1-2 heronuzu kastıkdan sonra akarsınız. Zaten sonraki heroları sinerji için zamanla düzeltirsiniz. Önemli olan oynama tarzı hoşunuza gidecek bir şey bulmak. T ye basarak herolar arası geçebilirsin. İlk mesajda gelen bir rehber var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 175 splinter ne zaman oluyo 100 den sonra quest veriyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 lvl 20+ ilk doom görevinde veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 peki mesela ilk doomda verdi sonra gittik diğer karakterle kasıyoruz onada 200 geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 güzel mi ya boşlukta gidiyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Vingthor said: peki mesela ilk doomda verdi sonra gittik diğer karakterle kasıyoruz onada 200 geliyor mu? hayır. O olay sadece 1 kerelik. Hero kısmına takılmayın :P. Hepsien sahip olursunuz zamanla 5 para ödemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben seçim ekranını atladım mı naptıysam sarı tişörtlü bi gabadayıyla haldır huldur gidiyorum . isim bile seçemedim nasıl bir atlamaysa . henüz şu splinter olayını bile çözmüş değilim ama güzel gibi oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hesap açarken seçtiğin isim nikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yaa gerçekten mi acc name die Gokhank falan koydum ya bu ne abi haha bilsem başka bişey sallardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ahjahad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 rezalet :D ismi geçtim de ne ara ben bu sarı tişörtlü haydarı seçtim anlamadım .. splinterlar da tek tek düşüyor . en düşük hero 400 splinter diyor . nasıl birikecek acep ya da nerde yanlış yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bailangıçta 100 tane veriyor sonra doomu kesince (sanırım lvl 20 civarı) bir 100 daha veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 200 tane hediye var yeni hesaplara (görevlerde verir 100 100 diye) ayrıca 175 taneye random açabiliyorsun. şansına :P. Oyun tarzını sevdiğin birşey varsa 400 biriktir al. Gerisini random açacaksın paso (heroların yarısını toplayana kadaR) bende 14 tane hero var, az önce açtığımdan gambit çıktı. Bu saatden sonra random açmamam gerekir artık. Biriktirip 400 e , sinerji için lazım olanalrı alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 rasputinle takıldım 16 level fena değil ama kasıyo oyun baya. güzel yapmışlar abilityleri falan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben thorla oynuyorum melee/ranged/aoe dengesini güzel kurmuslar baya güzel yansıtmıslar thoru mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Sparkcaster said: rasputinle takıldım 16 level fena değil ama kasıyo oyun baya. güzel yapmışlar abilityleri falan aslında. ilk chapter biraz sıkıntılı optimize değil sonra o takılmalar düzeldi bende gayet iyi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mortis said: yaa gerçekten mi acc name die Gokhank falan koydum ya bu ne abi haha bilsem başka bişey sallardım. benimde öyle kldı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 black panter başladım 28de random açtım ironman çıktı zaaaa şimdi onunla oynuyorum. abi ayrınmen İ NA NIL MAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyun baya net bu arada. diablo3'ten katkat fazla sevdiğimi rahat rahat söyleyebilirim. baya İHİHİHİHİHİ diye oynuyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 gençler bu launcherda bi gariplik mi var totalde 10 gb diyor, şimdi 4,5 gb kaldı diyor hala %33 de progress hiç ilerlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 o % hedesini takma. Toplamın % si değilde paketlerin % si sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi oyun cok mu kolay bana mi oyle geldi canim azalmiyor oynarken sikiyor bu da biraz olum riski yok nasi olsa direk daliyorum 100kisinin icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Normalde lvl ının üstü yerlerde takılırsın fakat şuan server tarafından haftasonuna özel %50 xp boost var. O yüzden yaratıklar senden düşük kalıyor. combat istiyorsan X-defense a gir. Yada doom a gir red terminal den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 quest detaylarını görmek mümkün mü ? quest adı var istenenler belli ama nerde belli değil . dolan dur sonra . şaka maka iyi sardı oyun yav . leap şeklinde milletin içine gümlemek yere zbammm diye vurup aoe dağıtmak etrafı falan zevkliymiş bayağı .. path of exile indirmiştim onu oynıyım diye. bunu burda okuyup kurdum .path kaldı burdan devam ediyorum . bir de hero açılaydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 acilir ya patir patir dusuyor su hero acmak icin olan itemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar