sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 MTU ne, adil kullanim kotasi ne. Ciddi kavram kargasasi yasiyorsunuz. Etkisi olmamasi lazim herhangi bir sekilde. MTU derseniz, sadece sliding window unuzu arttirmis oluyorsunuz bir nevi, baska bir sey degil. Daha buyuk paketleri fragmantasyona sokuyorsunuz bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ben de takıldım oraya, paket boyutunu küçeltmek niye hızlandırıyor ki torrenti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 MTU kucultmenin hiz ile hic ilgisi yok hele. Daha beter bir etkisi olmasi lazim torrent gibi bir uygulamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 artıyor ama işte. Adamlar bir saatte gblerce film indirip izliyor güzelce 1 mbps ile mümkün olmayacak şekilde. tek yapılan mtu oynamak. aklıma gelen paket boyutu küçük olunca bir şekilde filtreden sızıyor filan ama mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 senko da sordu demin. fragmentation un ilk paketini sayiyordur muhtemelen. fragmente olmus paketleri discard ediyorlardir bu kota hesaplamasinda. ama cok sacma, cunku kota hesaplamasi dedigin fiziksel link uzerindeki upstream/downstream e bakilarak yapiliyor benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 TTNET in paket boyutlarına bakarak işlem yaptığı bir filtre uygulaması yapmış olabilir. Gelen paketleri sayıp ona göre kota hesabı yapıyor olabilir mi. Fantaziye vurdum işi ama ne bilim mantıksız MTU nun değişmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 O da olabilir. Paket sayisi saymakla, total byte saymak neredeyse ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Soyleyim duzeltsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Daha da fantaziye vurabilirim işi de abartmayayım. Aylarca AKK olmasına rağmen kota engeline takılmadan catır cutur internette takılıyorduk. Belki bu yüzden geçici/kalıcı çözüm olarak böyle bir işleme girişmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sharky said: Soyleyim duzeltsinler :) yanlarındayım şu an zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 aramızda ki hainler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Tiz kellesi vurula!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 eppek parası olm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tp-link modem kullanıyorum ben. mtu hedesine 512-1492 arasında bi değer konulabiliyor sadece. onlar da işe yaramadı. çok üzüldüm çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 teknik olarak mtu'nun veri hizi limitini kaldirmasi mumkun olmamali, tabii byte yerine paket sayisini saymiyorlarsa, yok paket sayisini sayiyolarsa hakettiler demekdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: eppek parası olm :/ ulan ekmek parasını sistemin açığını söyleyerek mi kazaniyorsun terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 narsor said: teknik olarak mtu'nun veri hizi limitini kaldirmasi mumkun olmamali, tabii byte yerine paket sayisini saymiyorlarsa, yok paket sayisini sayiyolarsa hakettiler demekdir :) DİMİ AHMET?!??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 narsor said: teknik olarak mtu'nun veri hizi limitini kaldirmasi mumkun olmamali, tabii byte yerine paket sayisini saymiyorlarsa, yok paket sayisini sayiyolarsa hakettiler demekdir :) 573 mtu da net gidiyor 574 yaptım bakalım az mı sayacak kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Rotweiler said: narsor said: teknik olarak mtu'nun veri hizi limitini kaldirmasi mumkun olmamali, tabii byte yerine paket sayisini saymiyorlarsa, yok paket sayisini sayiyolarsa hakettiler demekdir :) DİMİ AHMET?!??!? Azmii, tabi ki :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 doxylamine said: narsor said: teknik olarak mtu'nun veri hizi limitini kaldirmasi mumkun olmamali, tabii byte yerine paket sayisini saymiyorlarsa, yok paket sayisini sayiyolarsa hakettiler demekdir :) 573 mtu da net gidiyor 574 yaptım bakalım az mı sayacak kotayı Hayır anlamadıgım sımdı MTUiyu arttırınca kota artıyo, peki azaltınca kota bitiyo mu hemen, rezalet olur, direk dava açarsın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ay sonu hatrına ap ap ap, muhtemelen herkes geçmiştir adil kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kötü gün dostu mtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 adil kullanirsaniz problem cikmamasi lazim, cozum basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Adil kullanın gerçekten ya da kablo kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 şirket interneti asıl çözüm ya. eve harici hdd ile götürüyorum. ayın 26'sı oldu evdeki kota hala 20gb anca oldu ama 500gb çekmişimdir şirkette =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar