Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Az once oyunda iken hacklendim :) ben oyunda iken baska bilgisayardan yerinize girdiler mesaji geldi tekrar girdim onlar tekrar girdi sonra ben giremedim sifrem degismisti, kosturdum sifremi yenilemeye toplam 3-5 dakika icersinde geri aldim ama bu sirada ustumdekileri satip parami alip kasadaki tum gemleri vs yi nasil becerdilerse aktarmislar bir yere falan. sifrem inanilmaz karisik idi oyle basitde degil ama cart diye hackleyip zort diye aldilar her bir seyimi :) aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 public oyun degil bu arada normal solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Keylogger olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 of çok kötüymüş, geçmiş olsun. rollback yapacaklar mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bilmiyorum sanmiyorum cunku levelliyorum an icin, almasinlarda geri, level 58 dim, level 60 karaktere dokunamadan aldim geri authenticator koydum simdi , salaklik bende cikarmistim onu accounttan simdi her giriste soracak. siz siz olun benim yaptigimi yapmayin max guvenlikte tutun. mallari giden arkadas DH idi allahtan bow a dokunmamislar 30k da parami birakmislar 2k dan ortalama ustunu duzelttim gene gidiyor bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ip degismiosa dakka basi sormuo hergirisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 degistiriyorsun onu, istersen haftalik istersen her giriste. yani bana sordu en azindan ikidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 of korktum şimdi authenticator almak lazım ya dr da satılıyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 3-4 günde bir soruyor bana authenticator keyini, hatta bazen sorunca "aaa noldu da sordu acaba" diye merak uyanıyor ben de. Hem WoW hem diabloya giriyorum, genelde çarşamba resetten sonra fix soruyor. Bir de arada bir kafası esince soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Bende de sabırım sadece ip degisince soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 sizin icin denedim gene sordu, accountunuzda secenek var her giriste sor veya haftalik sor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bu sms güvenlik şeysi geliyor mu tr telefonlara? hmm evet eklemişler bizide 0535... diye girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 battle.net accountum kitlenmiş.Şifre resetlemeye çalıştıgımda account maili ile isim uyumsuz diyor ne yapmam lazım.D3 e girebiliyorum ama sadece accountu kitlemişler. söyle bi mail gelmişti tınlamamıstım. düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar