Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Galatasaray'in CL Ceyrek finali ve Sampiyon Klupler Yari Finali olmali bu listede. Oylama icerisindeki seceneklerde oyuncu terkleri, europalig basarliari haric, bir coguna en onemli kilifi bulunabilir. -Steua ile oynanan yari final Futbol'un yukselisi -Galatasaray'in UEFA kupasi ve Super Kupasi Avrupa'nin Turk Futbol'unu en yakindan gordugu ve hissettigi surec. En iyi tanitim. -Dunya Kupasi ucunculugu turnuva prestiji acisindan. Keza Avrupa Kupasi da prestiji acisindan en onemli olaylar olarak kabul edilebilir. Fenerhbace'nin oynadigi ceyrek final de endustriyel futbol'un yukselisi sirasinda alinmis guzel bir basaridir ama en onemli demek zor. Ben sanirim Galatasarayin UEFA kupasi ve Super Kupa ile sonlanan Avrupa yuruyusunu (ileriki senelerde gelen CL basarilarini saymiyorum) en onemli olay olarak goruyorum. Bu sayede Turk Futbol'u inanilmaz bir prestij kazandi zamaninda. 2002 3.'lugunde de UEFA basarisinin payi olmasi nedeniyle Turk Futbol'u adina, sportif anlamda en onemli olay budur. Prestij acisindan 2002 onemli gibi dursa da sportif acidan cok matah bisey yapmadik o kupada. Yendigimiz takimlari hatirlayalim; Japonya, Cin, Senegal, Guney Kore Hepi topu %75'i Asya takimlariyla olan 4 mac kazanip 3. olmak cok matah gelmiyor bana acikcasi. Tatmin oldugumu soyleyemem o basari ile. Sportif anlamda Avrupa Kupasi'nda oynadigimiz Yari Final bile daha onemli bence.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Avrupa ülkelerinde bir araştırma yapılsa türkiyeden hangi takımı biliyorsunuz diye soru sorulsa sanırım galatasaray büyük çoğunluğu oluşturacaktır. O yüzden bence UEFA kupasının kazanılması en önemli olaydır.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konn said: Galatasaray'in CL Ceyrek finali ve Sampiyon Klupler Yari Finali olmali bu listede. hacı biliyorum da bu kez galatasarayın en önemli başarılarına kayardı anket:D ondan yapmadım.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Onu bunu bırakın daha önce hangi Türk takımı aynı sene içinde 2 kez CLye katılabildi onu söyleyin :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 göztepe'nin çeyrek finali de olabilir :) bir ilki gerçekleştirmişti adamlar.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Rewendor said: Türkiye'de futbolun önemi değil başlık, Türk futbolu'nun en önemli olayı. Yani ana konu Türkiye değil, Türk futbolu. Mesaj yazmadan önce biraz okuduğumuzu anlayalım. İki şekilde de plebian. said: zundan ne bekliyon ki Try harder. said: Beyler azcık Xunn'un entelektüel seviyesine yakışır topikler açalım. olmuyor. Reach for the stars. http://i.imgur.com/93oUK.jpg
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 elinin hamuruyla erkek işine karışma zun
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Futbol erkek sporu değil üzgünüm. Çok daha delikanlı sporlar var o kategoride domine eden.
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Estel_Anorien said: elinin hamuruyla erkek işine karışma zun adam elinin muştasıyla karışıyor, bence xunn çoğu kullanıcıya göre overpowered
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 türk futbolunn en önemli olayı egodur arkadaşlar. elde edilen başarı hiçbir zaman türkiyenin değil, bir grubun başarısı olur çünkü. en büyükler devam etsin. geri kalanlar hazırlansın nargile falan içelim.
Öne çıkan mesajlar