BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dün akşam övdüm o kadar arkadaşa "şöyle iyi böyle hızlı" diye, eve geldim 1 saat kullandım gitti internet. Sabah baktım hala yok. 1 2 ayda bir oluyor böyle, arıyorsun kapatıp açıyorlar hattı geliyor kendine. Şunu aşamadılar bi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 göztepede aynı gün içinde torrentte 1 mb görüp youtube da sinir krizleri geçirdik, animejoy.tv de streamler 500kb ile (animejoy upload limiti koymuş herhalde) ama kissanime de yien sinir krizleri geçirdik böyle garip bir durum var ha bi de dizi pub, bu da ok bunda da sorun yaşamadık, bazen acaba routerdan mı oluyor diye dşünüyorum ama gerçekten streamde 50-100 kb görürken torrentte 1mb görmek..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 zaten gerçek sınırsız, diyorum ki komple interneti bir kere indireyim kafam rahat etisin ahahah
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Rerore said: imgur u yasakladılar yasak ama telefondan girebiliyorum wireless ile bağlanınca.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ulan gene gitti internet. Senin için söylediğim bütün övgüleri geri alıyorum Türksat.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ankara merkezdeyim, internet yavaş baya.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 İzmitteyim modemin bütün ışıkları yanıyor ama internet yok. 3 gündür çile çektiriyorlar resmen.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dün 50/4 mbit e geçtim çok mutluyum şuan daha önceden 10/1 kullanıyordum. PS4 shareplay bilem çalışıyor :)
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu uydunet çok mu dandik ya, speedtest te sürekli farklı değer alıyorum, siteler açılmıyor bazen.wifi rezalet zaten, ping zıplayıp duruyor cs'de.
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ankara, Batıkent'te hiç sorunum yok uydunet ile. Kendi modemini kullanmıyorum gerçi, ondan olabilir, Airties ile sorunum yok şimdiye kadar. Edit: Kafam mı meşguldü ne, airties router, modem motorola, airties değil.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 başka modem nasıl kullanılıyor, oluyor mu direkt taksak. http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd301468&categoryId=3009801 bundan vardı bende, kullanabilir miyim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 adsl modem kullanamazsın uydunet modem diye arat
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 uydunet modemi dükkandan 2. el alıp, daha sonra "bu modemi bir önceki müşteri kayıttan sildirmemiş, kullanamazsınız" lafı yedim ben bidefa. baya gerizekalı bir durumdu.
Goering Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 10mbit'e kadar docsis 2.0 sonrasi icin docsis 3.0 modem bakman lazim... draytek en iyi çözüm, baya da tuzlu
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Chemical said: uydunet modemi dükkandan 2. el alıp, daha sonra "bu modemi bir önceki müşteri kayıttan sildirmemiş, kullanamazsınız" lafı yedim ben bidefa. baya gerizekalı bir durumdu. modemin mac adresi ondandir
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 pascalnouman said: Chemical said: uydunet modemi dükkandan 2. el alıp, daha sonra "bu modemi bir önceki müşteri kayıttan sildirmemiş, kullanamazsınız" lafı yedim ben bidefa. baya gerizekalı bir durumdu. modemin mac adresi ondandir tamam da modem belli ki benim artık, diğer müşteride değil, servis sağlasın bibi etmesin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 turksata o konuda ben de cok kırgınım
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 2 Temmuzda biten taahhütümden dolayı 30 haziranda bitecek kampanyaya katılmak istersem 2 sene geriye dönük ceza isteyen bir kurum olarak türksatı kutluyorum.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ay başında kota 80% SMS'i geldi. bi bakayım dedim nasıl olur. böyle oluyormuş: http://i.imgur.com/oS8iG9W.jpg günlük bu. bağlantım devamlı upload yapmış olsa 12-13GB tutar. yaptığım dl 1 GB bile değil. aradım sordum ne iş diye. sistemleri bozukmuş. arıza kaydı bile alamıyorlar.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 sistemleri sıçmış aynen. banada msj geldi 1mbit bağlantınız 4 e yükseltildi diye. noluyo lan dedim. 1mbit ney 50mbit değilmiydi bizim diye korktum. sonra sms geldi attığımız mesajı siklemeyin hata oldu dediler
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Doğum günü hediyesi gönderdiler, 1 günlük sınırsız 100Mbit bağlantı hızı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bana da 3 gun butun kanallar acik diye gelmisti
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 uydunet taktırdık, netmaster modemle, wifi sorunu var, nası çözücez deneyimleyen var mı ya? bağlanıyor düzgün her şeyama dl-ul çok düşük 10dakika sonra da çalışmamaya başlıyor, sayfalar açılmıyor modem arayüzüne girmiyor vs
benjani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 wifi'si dandik ama o kadar da değildi.sizin modem bozuk galiba, ara değiştirsinler.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 evdeyken arayın ayar yaptırıcam dedi de, wifi kartları bozuk oluyomuş genelde bunların galiba, akşam arayayım bakalım. düzgün modem var mı peki nereden alabiliriz, netmaster var hep
Öne çıkan mesajlar