Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün akşam övdüm o kadar arkadaşa "şöyle iyi böyle hızlı" diye, eve geldim 1 saat kullandım gitti internet. Sabah baktım hala yok. 1 2 ayda bir oluyor böyle, arıyorsun kapatıp açıyorlar hattı geliyor kendine. Şunu aşamadılar bi.
Mesaj tarihi:
göztepede aynı gün içinde torrentte 1 mb görüp youtube da sinir krizleri geçirdik, animejoy.tv de streamler 500kb ile (animejoy upload limiti koymuş herhalde) ama kissanime de yien sinir krizleri geçirdik

böyle garip bir durum var

ha bi de dizi pub, bu da ok bunda da sorun yaşamadık, bazen acaba routerdan mı oluyor diye dşünüyorum

ama gerçekten streamde 50-100 kb görürken torrentte 1mb görmek..
Mesaj tarihi:
Ankara, Batıkent'te hiç sorunum yok uydunet ile. Kendi modemini kullanmıyorum gerçi, ondan olabilir, Airties ile sorunum yok şimdiye kadar.

Edit: Kafam mı meşguldü ne, airties router, modem motorola, airties değil.
Mesaj tarihi:
başka modem nasıl kullanılıyor, oluyor mu direkt taksak.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd301468&categoryId=3009801

bundan vardı bende, kullanabilir miyim
Mesaj tarihi:
Chemical said:

uydunet modemi dükkandan 2. el alıp, daha sonra "bu modemi bir önceki müşteri kayıttan sildirmemiş, kullanamazsınız" lafı yedim ben bidefa.
baya gerizekalı bir durumdu.

modemin mac adresi ondandir
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

Chemical said:

uydunet modemi dükkandan 2. el alıp, daha sonra "bu modemi bir önceki müşteri kayıttan sildirmemiş, kullanamazsınız" lafı yedim ben bidefa.
baya gerizekalı bir durumdu.

modemin mac adresi ondandir

tamam da modem belli ki benim artık, diğer müşteride değil, servis sağlasın bibi etmesin.
Mesaj tarihi:
ay başında kota 80% SMS'i geldi. bi bakayım dedim nasıl olur. böyle oluyormuş:

http://i.imgur.com/oS8iG9W.jpg

günlük bu. bağlantım devamlı upload yapmış olsa 12-13GB tutar. yaptığım dl 1 GB bile değil. aradım sordum ne iş diye. sistemleri bozukmuş. arıza kaydı bile alamıyorlar.
Mesaj tarihi:
sistemleri sıçmış aynen. banada msj geldi 1mbit bağlantınız 4 e yükseltildi diye. noluyo lan dedim. 1mbit ney 50mbit değilmiydi bizim diye korktum. sonra sms geldi attığımız mesajı siklemeyin hata oldu dediler
Mesaj tarihi:
uydunet taktırdık, netmaster modemle, wifi sorunu var, nası çözücez deneyimleyen var mı ya? bağlanıyor düzgün her şeyama dl-ul çok düşük 10dakika sonra da çalışmamaya başlıyor, sayfalar açılmıyor modem arayüzüne girmiyor vs
Mesaj tarihi:
evdeyken arayın ayar yaptırıcam dedi de, wifi kartları bozuk oluyomuş genelde bunların galiba, akşam arayayım bakalım. düzgün modem var mı peki nereden alabiliriz, netmaster var hep
  • Yeni Oluştur...