Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fistan sordugunda ulke capinda DNS"ler filan gitmis, VPN ildugundan calisiyormus benimki sanirim. Simdi de temelli gitmis, sunu diyor: DHCP FAILED - Discover sent, no offer received Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ne zaman gelecek onu ogrenemiyoruz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 1mbit adsl em çalışlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 balina falan mi yine napti bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 İyi ki ders notlarını onceden indirmişim sınava da çalışamayacaktım hayır telefon neden çalışmıyor bağlantıyı geçtim artık gelmez galiba bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 uydunet sorunsuz ben de dünden beri. dün sıkıntı vardı ama akşam 10'a kadar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bende hala yanıp sonii :( gelmiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Cidden 2 saattir falan yok sanırım Uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Anlik bir ip aldim, sonra gitti; duzeliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bende uydunet. sorunum yok bugün. ama bariz şekilde eskiyi aratiyor. çalışanları bile ttnet mallığına yaklaşmış. mal mal konuimaya başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 cebeci'de de yok öğleden beri. avea'nın 3g'si iyi çalışıyor buralarda allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 geldi benim 7 saat falan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Spidee said: Cidden 2 saattir falan yok sanırım Uydunet. Göztepede de aynı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Geldi bende. 4 saat kesinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 simdi geldi anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bende de 2 saate yakın kesikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 aha düzeldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ANANI BACINI UYDUNET SAATLERDİR YOKTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 herkes uydunetmis ya la aushfuahsd bildigin forum hızlandı gelince uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi uydunet geldi de router in ırzına gecicem en sonunda yazılımsal donanimsal demicem gelisine vurcam zirt pırt kopan baglanti istesem adsl alirdim hayır ethernetle sorunsuz baglanti dagitayim deyince sapitiyor nedense 10mbit e gectigimden beri boyle gerci ondan once sikintim yoktu neyse ben vizeye calismaya devam edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya geçen ayın 30 unda mesaj geldi 3 tl fark ödeyin 10 mb bağlantıya geçin diye. dedim bi bakayım ama sitesi açılmıyordu. nese ayın 1 inde tekrar baktım beğendim teklifi ama ayın 31 i son günmüş sdfsf insan bi hafta önce filan yollar mesajı ya kaçırdık güzelim teklifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj atmışlar teknik problem var internetiniz kesilebilir falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hala gelmedi bende aradım gelip bakacaklarmış güya... benim burdan kaynaklanan bişey olduğunu sanmıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benim uydunette gitmişti ama steami calıstırıyordu sayfa acmıyordu dota 2 bile oynadım sonra dns degıstırdım simdi rahat eski haline getirince yine eskisi oluyor daha öncede olmustu servis gelip adaptoru degistirdine alaka dedim sorun cozulmustu ama sımdı telefonu da açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 akk yi doldurmuşum speedtest e baktım 2.6mbit diyor 720p izleyemiyorum yutubdan fak dis şitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar