Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fistan sordugunda ulke capinda DNS"ler filan gitmis, VPN ildugundan calisiyormus benimki sanirim. Simdi de temelli gitmis, sunu diyor:

DHCP FAILED - Discover sent, no offer received
Mesaj tarihi:
bende uydunet. sorunum yok bugün. ama bariz şekilde eskiyi aratiyor.

çalışanları bile ttnet mallığına yaklaşmış. mal mal konuimaya başlamışlar.
Mesaj tarihi:
abi uydunet geldi de router in ırzına gecicem en sonunda yazılımsal donanimsal demicem gelisine vurcam zirt pırt kopan baglanti istesem adsl alirdim hayır ethernetle sorunsuz baglanti dagitayim deyince sapitiyor nedense 10mbit e gectigimden beri boyle gerci ondan once sikintim yoktu neyse ben vizeye calismaya devam edeyim
Mesaj tarihi:
ya geçen ayın 30 unda mesaj geldi 3 tl fark ödeyin 10 mb bağlantıya geçin diye. dedim bi bakayım ama sitesi açılmıyordu. nese ayın 1 inde tekrar baktım beğendim teklifi ama ayın 31 i son günmüş sdfsf insan bi hafta önce filan yollar mesajı ya kaçırdık güzelim teklifi
Mesaj tarihi:
benim uydunette gitmişti ama steami calıstırıyordu sayfa acmıyordu dota 2 bile oynadım sonra dns degıstırdım simdi rahat eski haline getirince yine eskisi oluyor daha öncede olmustu servis gelip adaptoru degistirdine alaka dedim sorun cozulmustu ama sımdı telefonu da açmıyorlar.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...