Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome FTW

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Yok proxy ayarı. Windows ya da Linux'un ayarlarını kullanıyor direk. Proxy ayarı var demek değil o, hatta tıklayınca OS'un proxy ayar sayfası açılıyor. Nerede Chrome'un kendi proxy desteği? Niye tüm sistemi proxy'den geçireyim bir Chrome için. PAC denen bir standart vardır proxy işinde, Firefox ve Opera destekliyor. Sadece seçtiğin siteler, şeçtiğin proxy'lerden geçerek gösterilirler. Yok Chrome'da bu. Bir eklenti var, o da PAC desteklemiyor.

Aynı hesapla tüm programların proxy desteği var, Windows'un internet bağlantısı temelden proxyledikten sonra...

Dünyada internet kullanıcılarının yüzde kaçının umurunda acaba şu. :) Google'ın öyle ince işlere girme gibi bi olayı, olayı basitlik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abi nesi ince iş proxy'in. Çok da önemli bir şey. Tüm akademisyenler mesela iyi-kötü kullanmak zorunda. Evden okul kütüphanesine girip makale indirmenin başka yolu yok. Çok firma kullanıyor türlü türlü işler için.

Çok hayati birşey proxy.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Innovasyon açısından Opera hala birinci. Hala yeni şeyler onlardan çıkıyor.

sabonis said:
gerge harbiden işine yaradığı için kullanıyor olabilir ayrı ama istatistiki bir gerçektir bu :D

Ben de hala diğer tarayıcıların hiç birince (eklentiler de dahil) private tabs ve tab stacking yok diyorum. Harbiden bu iki özellik internet kullanma tarzımı tamamen değiştirdi, çok gerekli onlar bana. Chrome'un private window'u biraz iyi yine ama Firefox en son baktığımda private mode geçince normal pencereyi kapıyordu.

Tab stacking ama çok imba abi:

http://www.youtube.com/watch?v=5hqSGGk1YTI
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

ben rusya da sunu anlamiyorum.
biz de nasil chrome / firefox gidiyorsa. bunlar da opera / ie gidiyor.
biz de facebook bunlar da vkontakte.
biz de ask.fm / formspring rusya da sprashivai.ru
icq zaten belli basli rusya da ve msn dedin mi kitlenen insanlar gordum. gerci msn de kalmadi. :)

google yerine yandex misal.
ben bunun alfabe farklılığından olduğunu düşünüyorum. japonya da da var aynı şekilde farklı siteler
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Innovasyon açısından Opera hala birinci. Hala yeni şeyler onlardan çıkıyor.

sabonis said:
gerge harbiden işine yaradığı için kullanıyor olabilir ayrı ama istatistiki bir gerçektir bu :D

Ben de hala diğer tarayıcıların hiç birince (eklentiler de dahil) private tabs ve tab stacking yok diyorum. Harbiden bu iki özellik internet kullanma tarzımı tamamen değiştirdi, çok gerekli onlar bana. Chrome'un private window'u biraz iyi yine ama Firefox en son baktığımda private mode geçince normal pencereyi kapıyordu.

Tab stacking ama çok imba abi:

http://www.youtube.com/watch?v=5hqSGGk1YTI

başarılıymış stacking. benim gibi 50 tab açıp sonra onları 5 gün açık tutan biri için özellikle iyiymiş. ama sırf şunun için opera'ya geçmem, sanmıyorum

private tabs nedir? history'e yazılmayan mı
Sosyal ağlarda paylaş

O degilde benim chrome icinde kendince cökuyo buara, extensionlar falan cökuyo sacmasapan.

Opera icin xmarks olsa hic durmicam. Chrome ve opera arasinda bookmark sync yapan bi zimbirti yok arkadas, safari var ie var firefox var, ama opera icin xmarks yok, alternatif programda yok, tey allam ya firefox yapcaz galiba bisure
Sosyal ağlarda paylaş

chrome son versiyonda problem var. https üzerinden facebook ve twitter a bağlanılmıyor, ssl hatası veriyor. ya da bizim ağda bir roblem var diyeceğim ama firefoxla bağlanıyorum aynı ağ üzerinde. enterasan.

iphone da basit ve kullanışlı sonuç: herkes alıyor
aynı şey chromeda da olmazsa şaşmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...