GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 arkadaşlar oyun bilgisayarı için hangi sürümü kullanmak yeterli olur Windows 7 Home Premium ve Windows 7 Ultimate arasında oyunlarda performans farkı oluşurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ultimate gerek değil. O kadar fiyat farkını vermeye gerek yok. Windows XP Mode nedeniyle Windows 7 Professional kullanıyorum ben. Oyun için bir fark yok hiçbirinde. Windows 7 Professional'ın ek özelliklerinin ne olduğunu bile bilmiyorsan (Remote Desktop, LVM, Group Policy, AppLocker) Home Premium al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 tamamdır teşekkürler gerekli bili alınmıştır premium alınıcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Biraz bekle win8e upgrade olabilenleri çıkacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 satıcı işte halen iddaa ediyo tabi daha fazlasını satmak istiyo normal, ulti de mükemmel performans alırmışım bende 1 slot daha ram ekelrim sisteme çok daha iyi olur kanımca 200 tl kar oldu bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 forum'da, gittigidiyor'da fln 20-30 TL'ye satanlar oluyo key. 1-2 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntısı yok. nasıl temin ediyorlar o keyleri bilmiyorum ama çok karlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 büyük şirketler yüzlerce key alıyodur lisanslı onlardan olabilirmi, bu fiyata başka nası satılırki? banada lazım link varsa pm lütfen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Uzaklarda arama http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ben de burdan Dark_Soul nickli üye'den almıştım. tabi hala satıo mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Neden crack yapmıyosunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 niye yapalım çinliler 2 dolara key satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 krak günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar