xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 said: 2005 yılında kurdukları YouTube video portalını 2006 yılında 1.65 milyar dolar karşılığında Google’a satan 3 girişimcinin oluşturduğu Avos Systems, bu kez yeni bir magazin portalını yayına almak üzere. Kısa süre önce zeen.com alan adını satın alan Avos firması sadece giriş sayfasına sahip sitesinin test yayınına başladı. Giriş sayfasında dergileri yayınlama ve keşfetmeye vurgu yapılıyor. Ziyaretçilere kendi adlarını portala kaydettirme tavsiyesinde bulunan Zeen, mail yoluyla da üyelik gerçekleştiriyor. Site hakkında kullanım koşulları ve iş pozisyonları haricinde fazla bilgi yok ancak Issuu benzeri hem dergi yayınlama hem de okuma şeklinde amatör yayıncılara hitap edecek bir platform olacağı belirtiliyor. Platformun Facebook ve Twitter hesapları da aynı anda yayına başladı. soyle mini alinti olmus olsun. www.zeen.com baktim forumda yok. bugun bi sitede dolanirken gordum. biz de sirketin ismini kaydettirdik. bekleyecez. coming soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 google currents gibi bişey olacak o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hic bilmiyorum. nasil olur ne olur. goruciiiz. acilsada biz de faydalansak sundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 olayı tam anlamadım sebebi de magazin şeklinde yanlış bir çeviri yapmaları sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bir blog tarzi ama insanlar kendi dergilerini hazirlayabilecekleri bir ortam olacak ve tablet vs lerde yayinlanma sansi olacak bu program ustunden. blog seklinin dergi tarzina girmis hali gibi olacak anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kaat galeme dökülmüş mürekkep baskılı blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 xwhiplashx said: bir blog tarzi ama insanlar kendi dergilerini hazirlayabilecekleri bir ortam olacak ve tablet vs lerde yayinlanma sansi olacak bu program ustunden. blog seklinin dergi tarzina girmis hali gibi olacak anladigim kadariyla. abi biz bunu google reader vb. rss okuyucularla yıllardır yapıyoruz ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 xwhiplashx said: bir blog tarzi ama insanlar kendi dergilerini hazirlayabilecekleri bir ortam olacak ve tablet vs lerde yayinlanma sansi olacak bu program ustunden. blog seklinin dergi tarzina girmis hali gibi olacak anladigim kadariyla. şu dediğin tam olarak Google Currents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 artik neyse dediim gibi currents i bilmiyorum. ama baktim google currents e ve zeen.com sanki daha renkli hareketli olacakmis gibime geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar