Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Norak

Öne çıkan mesajlar

Yettim!

Supernatural gibi bunu da yakaladım ucundan şıp diye. Bayağı da sardım...

Çizgi Roman falan

02x07'yi izledim şimdi de, tahmin etmiştim bu Merlyn'in ölmemiş olabileceğini, nitekim Ra's al Ghul'un da vardı böyle ilizyon yetenekleri. Şimdi merak ettiğim Smallville'de Vordigan (Steve Bacic) diye geçmiyor muydu bu herif? Oradaki takma adı da Dark Archer'dı, burada isim farklı ve takma adı yok sanırım? Bir de Thea diye bi kardeşi yoktu bildiğim kadarıyla bu Ollie'nin, Elise diye koruduğu bi kız vardı o da Speedy mi ne oldu sonra ama asıl Speedy Roy'du sanırım çizgi romanda?

Çizgi romanı okumadım, Smallville, Arrow biraz da wiki üzerinden gidiyorum kafam karıştı kestirmeden anlatsa ya bilen biri?

huh

Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

Yettim!

Çizgi Roman falan

02x07'yi izledim şimdi de, tahmin etmiştim bu Merlyn'in ölmemiş olabileceğini, nitekim Ra's al Ghul'un da vardı böyle ilizyon yetenekleri. Şimdi merak ettiğim Smallville'de Vordigan (Steve Bacic) diye geçmiyor muydu bu herif? Oradaki takma adı da Dark Archer'dı, burada isim farklı ve takma adı yok sanırım? Bir de Thea diye bi kardeşi yoktu bildiğim kadarıyla bu Ollie'nin, Elise diye koruduğu bi kız vardı o da Speedy mi ne oldu sonra ama asıl Speedy Roy'du sanırım çizgi romanda?

Çizgi romanı okumadım, Smallville, Arrow biraz da wiki üzerinden gidiyorum kafam karıştı kestirmeden anlatsa ya bilen biri?

huh

Speedy karakterini alıp Roy ve Thea arasında bölüştürdü işte Arrow yazarları. Uyuştucu bağımlısı olmasını Thea üzerinden yaptılar işte, Roy devamlı kırmızı kapşon takıyor fln.

birde Smallville'e göre bakma hiç, onda da değiştiriyorlardı originleri. Merlyn çizgi romanda, Batman'in oğlunu yetiştiriyordu fln ama dizide sanmam öyle anti hero olacağını direk kötü adam işte.

Ras'ın ölmemesi de ilizyon değil, adam harbi ölüyor sora cesedini lazarus pit'e atıyorlar canlanıyor işte. 900 yaşında mı neydi hatta galba. Meryln'de Lazarus'a girmiştir heralde.

Sosyal ağlarda paylaş

Anladım

Son bölümde de Flash'a bağladılar zaten. Roy'da Red Arrow olacak heralde. De Mirakuru'ya mağruz kalmış bi velet Green Arrow'dan daha üstün olmaz mı teknik olarak?

Ki bkz. bu soruyu tek soranda ben değilmişim: Does this mean when he becomes Red Arrow he will be better than Oli?

Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

Yettim!

Çizgi Roman falan

huh

Sonradan öğrendik ya aslında kızkardeşi değil o :) malcom gogo

Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Benim anlamadığım Mirakurruyu olie 2 tane yemedimi abi ?geberiodu adam filan gözünden kan bile glemedi ? o iğneler neydi Mirakurru idi işte ?

Mirakuru değildi o, Cyrus Gold ecza deposu gibi bi yeri soymaya çalışıyordu son bileşen için, o sırada işte bilinmedik bi iğne battı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...