Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 bölümde şöle bi gözüküp kendi dizisine geçicek demişlerdi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 bölümde origini verip sonra 20. bölümde Flash olarak gösterip sonra kendi dizisini belki yaparız demişlerdi. Şimdi direk pilot bölüm pre production başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://i.imgur.com/NbYpInW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Yettim! Supernatural gibi bunu da yakaladım ucundan şıp diye. Bayağı da sardım... Çizgi Roman falan 02x07'yi izledim şimdi de, tahmin etmiştim bu Merlyn'in ölmemiş olabileceğini, nitekim Ra's al Ghul'un da vardı böyle ilizyon yetenekleri. Şimdi merak ettiğim Smallville'de Vordigan (Steve Bacic) diye geçmiyor muydu bu herif? Oradaki takma adı da Dark Archer'dı, burada isim farklı ve takma adı yok sanırım? Bir de Thea diye bi kardeşi yoktu bildiğim kadarıyla bu Ollie'nin, Elise diye koruduğu bi kız vardı o da Speedy mi ne oldu sonra ama asıl Speedy Roy'du sanırım çizgi romanda? Çizgi romanı okumadım, Smallville, Arrow biraz da wiki üzerinden gidiyorum kafam karıştı kestirmeden anlatsa ya bilen biri? huh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Marv said: Yettim! Supernatural gibi bunu da yakaladım ucundan şıp diye. Bayağı da sardım... Çizgi Roman falan 02x07'yi izledim şimdi de, tahmin etmiştim bu Merlyn'in ölmemiş olabileceğini, nitekim Ra's al Ghul'un da vardı böyle ilizyon yetenekleri. Şimdi merak ettiğim Smallville'de Vordigan (Steve Bacic) diye geçmiyor muydu bu herif? Oradaki takma adı da Dark Archer'dı, burada isim farklı ve takma adı yok sanırım? Bir de Thea diye bi kardeşi yoktu bildiğim kadarıyla bu Ollie'nin, Elise diye koruduğu bi kız vardı o da Speedy mi ne oldu sonra ama asıl Speedy Roy'du sanırım çizgi romanda? Çizgi romanı okumadım, Smallville, Arrow biraz da wiki üzerinden gidiyorum kafam karıştı kestirmeden anlatsa ya bilen biri? huh Speedy karakterini alıp Roy ve Thea arasında bölüştürdü işte Arrow yazarları. Uyuştucu bağımlısı olmasını Thea üzerinden yaptılar işte, Roy devamlı kırmızı kapşon takıyor fln. birde Smallville'e göre bakma hiç, onda da değiştiriyorlardı originleri. Merlyn çizgi romanda, Batman'in oğlunu yetiştiriyordu fln ama dizide sanmam öyle anti hero olacağını direk kötü adam işte. Ras'ın ölmemesi de ilizyon değil, adam harbi ölüyor sora cesedini lazarus pit'e atıyorlar canlanıyor işte. 900 yaşında mı neydi hatta galba. Meryln'de Lazarus'a girmiştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Anladım Son bölümde de Flash'a bağladılar zaten. Roy'da Red Arrow olacak heralde. De Mirakuru'ya mağruz kalmış bi velet Green Arrow'dan daha üstün olmaz mı teknik olarak? Ki bkz. bu soruyu tek soranda ben değilmişim: Does this mean when he becomes Red Arrow he will be better than Oli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Çizgi Romanda Roy bir dönem Arsenal ismiyle dolaşmıştı, sanırım onla alakalı bir mevzu Mirakurru yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Benim anlamadığım Mirakurruyu olie 2 tane yemedimi abi ?geberiodu adam filan gözünden kan bile glemedi ? o iğneler neydi Mirakurru idi işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Marv said: Yettim! Supernatural gibi bunu da yakaladım ucundan şıp diye. Bayağı da sardım... Çizgi Roman falan 02x07'yi izledim şimdi de, tahmin etmiştim bu Merlyn'in ölmemiş olabileceğini, nitekim Ra's al Ghul'un da vardı böyle ilizyon yetenekleri. Şimdi merak ettiğim Smallville'de Vordigan (Steve Bacic) diye geçmiyor muydu bu herif? Oradaki takma adı da Dark Archer'dı, burada isim farklı ve takma adı yok sanırım? Bir de Thea diye bi kardeşi yoktu bildiğim kadarıyla bu Ollie'nin, Elise diye koruduğu bi kız vardı o da Speedy mi ne oldu sonra ama asıl Speedy Roy'du sanırım çizgi romanda? Çizgi romanı okumadım, Smallville, Arrow biraz da wiki üzerinden gidiyorum kafam karıştı kestirmeden anlatsa ya bilen biri? huh Sonradan öğrendik ya aslında kızkardeşi değil o :) malcom gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Editor said: Benim anlamadığım Mirakurruyu olie 2 tane yemedimi abi ?geberiodu adam filan gözünden kan bile glemedi ? o iğneler neydi Mirakurru idi işte ? Mirakuru değildi o, Cyrus Gold ecza deposu gibi bi yeri soymaya çalışıyordu son bileşen için, o sırada işte bilinmedik bi iğne battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1511100_555067844578487_613532319_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8YTSRMY35d0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Arrow da Nolan Batman sesiyle konuşmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_mO434lrD9E dat deathstroke blast radius kabloya ok attığı sahnede çok başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://i0.wp.com/www.comicbooktherapy.com/wp-content/uploads/2014/01/deathstroke.jpg?resize=480%2C720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S4XANauaexU http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/01/ar213a0610bw-3jpg-886f06_610w.jpg haftaya nyssa al ghul geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bu dizi de her hafta Al ghulum ver ghulum ilerliyor hani..B)-B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://i.imgur.com/DHDm7RG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 spoiler olmasın diye promoları seyretmiyorum. adam trailerı koymuş altınada foto eklemiş. ne diim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 katrina law 10 numara olmuş spartacusta sevmezdim ama burada cidden beğendim :D cıbıl bırakmıcan demekki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 motorla minubusu ikidir kaciriyor dana. pek kotu bazen dizi. dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ilk kamyon kovalamasında dayak yediydi, şimdi de sarah yüzünden kaçırdı. salmon lader yapan sarah'da çok iyiydi 2 hafta ara vermiş bide dizi yine edit: birde aynen spartacuste sevmemiştim ama burda iyiydi katrina law'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 katrina law'ın masadaki oku almak için yaptığı hareket ters köşeye yatırdı beni, kafam karıştı geri aldım bir daha izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şuraya bişey yazimde 3333 mesajım olsun şeklim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar