Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Evet, normal act3'de 29 lvl wizard ile öğrenimime devam ediyorum...

Buraları okuduğum için, craft olayına falan hiç girmedim. ah'den ucuza 1k, 2k ya beni idare edecek, drop olarak yakın zamanda göremeyeceğim itemları alıp, onlarla yola devam ediyorum zaten. yeni olduğum, daha önceden de d1 ve d2 hiç oynamadığımdan, item tercihlerinde tabi hatalar oluyor, bonusları aslında pek işe yaramayan itemları alabiliyorum. şu an çanta sadece magic ve rare item dolu. ah'den satarım diyorum, gitmiyor piyasadan çok ucuza koymama rağmen. neyse, artık onları npc'ye satıcaz, yabacak bir şey yok. tavsiyeler için tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Evet ya onun AHye eklenmesi de lazım. Adam gibi arama tarama yapılamayan normalAH veya RMAH çok saçma olur ileride. Yani legendary dışında isimle arama yok.

Bir de mesela arama yaparken minimum değer koyuyoruz, maksimum da koyabilmeliyiz satış mevzuları için.

Minimum dex 70, lvl 60 item aratıyorum, 200 dexlik itemları çıkartıyor önüme
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 seferdir almaya niyetleniyorum, oyun hakkinda ki yorumlari okuyunca vazgeciyorum. Dun amazon.com dan eu versiyonu var mi bakayim dedim yorumlari gorunce yine vazgectim.
urun yorumlari:
5 star
363
---
4 star
126
---
3 star
93
---
2 star
135
---
1 star
762
---
Normal oynama ile content 2-3 gunde bitiyormus. Sonra ayni contenti artan zorluk seviyelerinde oynayabilmek icin gear farm yapiliyormus. Onceki diablo'lardaki karakter stat ayarlari da yokmus. Hersey geara bakiyor.
Peki bu sekilde oyun sizi 1 aydan fazla tutar mi? Alicam simdi alan arkadaslar 15 gun sonra birakacak.
Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:

Hatırladığım kadarıyla d2 de level almak hem zordu hemde 99 level di. Birazda millet bu sebeple ağlaşıyor.
Bir noktadan sonra level atlamak hiçbir anlam ifade etmiyordu. Mob'ları bir vuruşta alıyordun, ne yeni bir yetenek açıyordun, ne yeni bir item kullanabiliyordun. Sadece gösteriş için yapılan bir angaryaydı bir süreden sonra level atlamak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...