DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Evet, normal act3'de 29 lvl wizard ile öğrenimime devam ediyorum... Buraları okuduğum için, craft olayına falan hiç girmedim. ah'den ucuza 1k, 2k ya beni idare edecek, drop olarak yakın zamanda göremeyeceğim itemları alıp, onlarla yola devam ediyorum zaten. yeni olduğum, daha önceden de d1 ve d2 hiç oynamadığımdan, item tercihlerinde tabi hatalar oluyor, bonusları aslında pek işe yaramayan itemları alabiliyorum. şu an çanta sadece magic ve rare item dolu. ah'den satarım diyorum, gitmiyor piyasadan çok ucuza koymama rağmen. neyse, artık onları npc'ye satıcaz, yabacak bir şey yok. tavsiyeler için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Çok çok güzel bir item olmadıkça veya senin parana kıyıp AHden aldığın itemı geri satmak dışında AHden satış yapma düşük levelda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 AH da Rare itemleri isimle aratamıyoruz da sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Evet ya onun AHye eklenmesi de lazım. Adam gibi arama tarama yapılamayan normalAH veya RMAH çok saçma olur ileride. Yani legendary dışında isimle arama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bu kadar tecrübeyle böyle iş çıkartan çalışanları kutluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Absolut said: Evet ya onun AHye eklenmesi de lazım. Adam gibi arama tarama yapılamayan normalAH veya RMAH çok saçma olur ileride. Yani legendary dışında isimle arama yok. Bir de mesela arama yaparken minimum değer koyuyoruz, maksimum da koyabilmeliyiz satış mevzuları için. Minimum dex 70, lvl 60 item aratıyorum, 200 dexlik itemları çıkartıyor önüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 O stat limiti genelde qualityi düşürünce dengeli bi cevap çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya isimleri aynı olan item larda stat roll dan dolayı koymamışlar, sonuçta fiyatı stat ları muadil diğer item lara göre belirliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Benin anlamadığım ise aynı isimli 2 itemın birinin statları diğerinden çok farklı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Diablo 3 Patlar mi basligi acmak istiyorummmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bir nuub olarak sormak istiyorum.hardcore oynamanın avantajı ne. birde ben şimdi bi hardcore char açsam diger charlarıma ve stash ıma bir etkisi olurmu. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 olmaz hardcore mod heyecan verir sadece, eninde sonunda da küfür ettirir. başka bir esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 3-4 seferdir almaya niyetleniyorum, oyun hakkinda ki yorumlari okuyunca vazgeciyorum. Dun amazon.com dan eu versiyonu var mi bakayim dedim yorumlari gorunce yine vazgectim. urun yorumlari: 5 star 363 --- 4 star 126 --- 3 star 93 --- 2 star 135 --- 1 star 762 --- Normal oynama ile content 2-3 gunde bitiyormus. Sonra ayni contenti artan zorluk seviyelerinde oynayabilmek icin gear farm yapiliyormus. Onceki diablo'lardaki karakter stat ayarlari da yokmus. Hersey geara bakiyor. Peki bu sekilde oyun sizi 1 aydan fazla tutar mi? Alicam simdi alan arkadaslar 15 gun sonra birakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o zaman 15 gün sonra duruma göre alırsın. 1 ay olacak çünkü o zamana herşey belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Diablo 2'nin normal content'i de en fazla bu kadardı. Ondan sonra yüksek zorluk seviyeleri ve gear için oynamaya devam etti insanlar. Oyunun yıllarca oynanmasına engel değilmiş demek ki. İki üç tane ağlak bebenin puanına bakmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hatırladığım kadarıyla d2 de level almak hem zordu hemde 99 level di. Birazda millet bu sebeple ağlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Niye zaten mis gibi olan bir oyunu değiştirirsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 amazon.com kimdir ne zamandır oyunlara not verir yada kim tınlar çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fir3blad3 said: Hatırladığım kadarıyla d2 de level almak hem zordu hemde 99 level di. Birazda millet bu sebeple ağlaşıyor.Bir noktadan sonra level atlamak hiçbir anlam ifade etmiyordu. Mob'ları bir vuruşta alıyordun, ne yeni bir yetenek açıyordun, ne yeni bir item kullanabiliyordun. Sadece gösteriş için yapılan bir angaryaydı bir süreden sonra level atlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Lind3r0th said: amazon.com kimdir ne zamandır oyunlara not verir yada kim tınlar çok güldüm Urunu alan 1484 insanin yorumlari, nesine guldun? Aksine ben mmorpg.com vs. sitelerin para karsiligi yaptigi review'lara inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Al bence ileride D3 almıştım beğenmiştim veya beğenmemiştim diyebilmek için al sadece. Başkasının şeyi ile gerdeğe girilmez kendin test et gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 zaten 1 ay tutar, bilemedin 2. diablo hep bole bı oyundu zaten. 3 ay oynamazsın sonra canın ceker acarsın 1 ay oynarsın. bole bole gecer yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oyun içinde bir itemin üstüne geldiğimizde damage, health vs farkını görebiliyoruz. Bunu AH deki itemlar için yapmak mümkün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar