BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam herkeze simdi ben diablo 3'ü ofise kurdum fakat karakterli gormuyor oyun evdeki pcdeki karakterler bilgisayarami kayitli yoksa server tarafınamı kayit oluyor? ole ise neden karakterler gelmiyor.
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi dogru ya.... fail.. thx
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gangren kilitlemeden mesaj atayim ki post sayim yukselsin
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ne seytan mis ama ha. kestikce zevk aliyor millet. ayrica forum gg oldu su oyun yüzünden.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Region mu ? Ya dün başlarken region seçtiğimi hatırlamıyorum, inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 loop said: Region mu ? Ya dün başlarken region seçtiğimi hatırlamıyorum, inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır. secmesen de biri secilidir zaten; asya, avrupa ya da amerika. bazen kendiliginden degisiyor ve insanlar karakterlerim silindi zannedebiliyor. cozum eski karakterlerinin oldugu region'a donmek oldugu icin "region degistir" denmis. yoksa bir sey yapmana gerek yok.
Öne çıkan mesajlar