Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: yıldız asyalı lan işte ne aslı ablası lol Evlendimi ya o? Eğer evlenmediyse Hnnnnnnnnng 30 olmuş lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mr_Hand said: xunn said: Söylemek istediğim beklenildiği üzere beynin sorgulama porsiyonunu vız geçip egoya saplanmış yine. Hayır evladım, olması gereken çocugun atatürk'ü tarih dersine sıkıla sıkıla dinleyip eve dönüp Metal Gear Solid oynayıp çocuklugunu yaşaması. İdeolojiler, inançlar, politik figürleri çocuklara vermenin taraflar için sadece fanatik yetiştirdiğini anlatamıyoruz size galiba. Diğer postları doğru düzgün okumadım ama bu "Atatürk'ü sevmiyorum" demek için geçerli bi sebep değil. Sev veya sevme demiyorum, anlamsız bi önerme diyorum. Yeterince mantıklı düşünebilen biri o şahsın ne kadar sıradışı bir iş yaptığını rahatlıkla anlar. Kimse de hata yapmadan yaşamıyo bu dünyada, hataları vs. mutlaka vardır. Sorun saplantılı şekilde ilerleyebilmek adına Atatürk'ten başka bir şey düşünemeyen ve gençlerini de böyle yetişrtiren kitle olabilir ama bu senin Atatürk'ü sevip sevmemenle alakalı olmamalı. Şahsen tanımadığın birini nasıl seveceksin zaten; yaptığı, başardığı işlere gıpta edersin ancak. Türkiyede büyüyüp yetişmiş biri olarak onu da yapmıyosan afedersin ama kazma derler adama. Doğru düzgün okudugun zaman şunu yazmaya harcadığın vakte acırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 asddfg o kadar vaktim yok, ofisteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hacı dava işi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 onun da gideri vardı hani mihmihmihmih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Havenless said: "Tatar Ramazan" said: yıldız asyalı lan işte ne aslı ablası lol Evlendimi ya o? Eğer evlenmediyse Hnnnnnnnnng 30 olmuş lan. :( Kütür kütürdü lan, penisim segirdi geçen klipte görünce. Tamamen çocukluktan kalma birşey. Hani annenin bir tane çok taş arkadaşı olur ya, o kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Havenless said: "Tatar Ramazan" said: yıldız asyalı lan işte ne aslı ablası lol Evlendimi ya o? Eğer evlenmediyse Hnnnnnnnnng 30 olmuş lan. :( Kütür kütürdü lan, penisim segirdi geçen klipte görünce. Tamamen çocukluktan kalma birşey. Hani annenin bir tane çok taş arkadaşı olur ya, o kafa. Biraz daha kurcalasak herif herseyi itiraf edecek asdasssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Atatürk'e de bir zaafım yok değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 itiraf etmesine gerek yok, direk sorun söylesin işte içi dışı ortada adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Havenless said: "Tatar Ramazan" said: yıldız asyalı lan işte ne aslı ablası lol Evlendimi ya o? Eğer evlenmediyse Hnnnnnnnnng 30 olmuş lan. :( Kütür kütürdü lan, penisim segirdi geçen klipte görünce. Tamamen çocukluktan kalma birşey. Hani annenin bir tane çok taş arkadaşı olur ya, o kafa. O kafa bende de var, çocukken "abla" dediğimi şimdi affetmiyorum. Ekmeksiz götürcen onu şimdi Hnnnng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gerçekten doğru tespit yapmışım, tam konusunda seviyesiz trolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 iyice sulandırıp, görevini başarıyla tamamladı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 >Internet. >Seviye. http://i.imgur.com/xsbrZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/149770_361545780571311_140739739318584_997920_1178512474_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bunlar hep israilin oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 fazla animenin zararları japonlara acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yukarıdan başlayıp yavaş ama emin adımlarla aşagıya inmeler var. http://i.imgur.com/9jpOy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Çok basitçe 2012de 8 senede insanların bir ülkeyi ne halden nerelere geriletebilecegini gören adam 'Atatürk büyük adamdı' denildiginde itiraz edecegine 20. yuzyılda ne halde ki ülkeyi ne hale getirdigine baksa yeter. Tek başına yapmadı mı? E zaten bunlarda tek başına geriletmiyor ki bir sürü adamları var hep beraber batırıyorlar. Yani anlayacagın çevresini seçmesi bile düzgün ise adamın vardır bir marifet. Onun dışında karakterine lafım yok devrimci duruşuna saygım var. Yıkılmakta olan padişahlıgı al ülke kuracak liderligi ele al falan bunlar saygı duyulacak buyuk işler . Yine alkolik falan diye tutturun ama iyi bir siyasetçi ve iyi bir asker oldugu gerçegini degiştirmiyor harbiden bu. İdeolojisi de çok kendinin degil bildigin demokratik sosyalizmi halkçılıgı kemalizm olarak uyguluyoruz biz türkiyede. Şimdi faşist adama dindar adama , halkçılık dersen anlamaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 İstersen en kolaydan hakarete çat diye ulaştırabilirim tartışmadan. http://nextlol.com/images/86680-why-can-you-never-take-your-pillow-girlfriend-on-a-date.png Onun yerine adam ülke kurulurken lidermiş dönemine uygun kalkındırmış birazda olsun ama gel gör ki 21. yüzyılda onun yarattıgının yarısı kadar bir iş yapamadık vs vs . gibi şeylerle sana 1. dünya savaşı kurtuluş savaşı ve sonrasında Atatürk neleri ifade ediyorduyu mantıklıca izah edebilirim ama bir internet trollü olarak bunları çoktan okuyup ezberledıgınden http://www.submitahipster.com/wp-content/uploads/2012/04/hipster-dog.jpg şöyle olabilmek için yoğurt siyahtır diyebilecek ve ilgiyi üzerine çekecek adama bu saatten sonra padişahlık yıkılırken cumhuriyet kurulmasına liderlik eden adamı izah etmeye hiç gerek yok. Şunun paticik hali http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/129/386/latest-meme.jpg?1307037600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Yukarıdan başlayıp yavaş ama emin adımlarla aşagıya inmeler var. http://i.imgur.com/9jpOy.jpg ironic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Ben hoşlanmıyorum atatürk'ten. Niye bize küçükken textbook beyin yıkama şeklinde sevdirilmeye çalışılmış birşeyi sevelim? xunn said: Yukarıdan başlayıp yavaş ama emin adımlarla aşagıya inmeler var. http://i.imgur.com/9jpOy.jpg gerçekten ironinin allahı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helehele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mustafa Kemal; 1900'lerin ikinci on yılından itibaren, aynı Doğu Avrupa'da dağılan evrensel tarım imparatorlukları gibi dağılan Osmanlı İmparatorluğu'nun daha önceden revize edilmiş kurumlarını ya tümden kaldırarak ya da başka değişikliklere uğratarak, bir kurucu meclis, yeni anayasa ve rejim değişikliğiyle beraber, aydınlanmacı ve modernist bir ülke oluşturmaya çalıştı. Çevresindeki siyasetçilerin, askerlerin sanmayın ki hiçbirisi Mustafa Kemal'i anlamıyordu. O an desteklediği görüşler ve eylemler gayet çağa uygundu. Sadece toplumun bu tarz bir değişime hazır olmadığı ve işlerin farklı olması gerektiğini savunuyorlardı. Ancak bu liderden hem korktukları için hem de gücün onun elinde olduğu için pek fazla tepki gelmiyordu. Ama her zaman her yönetime muhalefet olur. Şu an yaşadığımız ülke 15 yıl önce yaşadığımız ülkeye benziyor mu? Benzemiyor. Neden? Çünkü aynı Mustafa Kemal gibi bir adam, sivil muharebeleri kazanıp tepeye geldi ve o da kendi kafasındaki "muhafazakar-demokrat" diye adlandırdığı bir modeli yerleştirmek istiyor ve yüzde 50 oy alabildiğine göre de bunu başarıyor. Hangisi iyi? Hiçbiri. Ne aydınlanmacı-modernizm neden muhafazakar-demokratlık. İkisi de Türkiye'de kitleleri ve kurumları faşizme sürüklüyor. Politik olarak değerlendirdiğim bu iki liderle aslında herhangi bir derdim yok. İki dönemi de kazıdığınızda aslında liderler silinecek, ortada üretim ilişkileri, ekonomi ile ilgili veriler ve değişen toplumlar kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Gerçek Atatürkçülük bu değil dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Ben hoşlanmıyorum atatürk'ten. Niye bize küçükken textbook beyin yıkama şeklinde sevdirilmeye çalışılmış birşeyi sevelim? Dinsizdi deyip sevmesen anlarım. Diktatördü deyip sevmesen anlarım. Kürt'üm ben deyip sevmesen anlarım da zorla sevdirmeye çalışıyorlar o yüzden sevmiyorm demek, benim küçüklükten beri ailemin zorlaması nedeniyle brokoliden nefret etmemle aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Brokoliden nefret edilir mi ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar