Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://www.reuters.com/article/2012/05/17/us-apple-iphone-idUSBRE84F0MA20120517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 niye dönsün asla büyük olmayacak telefon dediğin bu boydadır falan mı diyodu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 arada dönmek iyidir, sağı solu tutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bence dönemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bell ne yapsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 apple ürünleri artık makul fiyattan satılacak fln sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 En sonunda telefonu 12" laptop boyutuna getirip rahatlayacaklar, ulan insan taşıyacak bunu insan! az küçük yapın cebe sığsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 copry said: Bell ne yapsın o zaman Bell'in kafası karışık; "Aletimi önce küçültmek için yarıştılar, şimdi büyültmeye çalışıyorlar." diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 isabet olur ekrani buyutmesi 4.7 kullanmaya basladiktan beri daha ufak ekrana bakamiyorum heh htc desire ile one x var yanimda. desire ekrani yabanci geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 "once you go 4.7", you don't go back" demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 3.5 inch in max olmasi ilk etapta, Jobs un her isi tek el ve bas parmagin ulasabilecegi diagonal uzunlukta olmasi sarti yuzunden gerceklesmisti. E multi touch yapmak icin illa ki iki el kullanildigi gercegi daha da kabul gorunce, sonunda apple da ebat buyutmeye karar verdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 iphone nun ekrani gercekten anlamsiz kucuk bende 4.6 nexus kullaniyorum hic bir sekilde cepte sikinti yaratmiyor iphone cidden bayag geri kaldi bu olayda o tek parmak hikayeside sacmalik alisinca hersey normal geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abi yok 4.7 4.8 falan aşırı büyük note falan nasıl kullanıyor insanlar anlamadım, git tablet al hem adam gibi işini görsün küçücük ekranı tablet niyetine kullanmaya çalışıp madara olma hem telefonun insani boyutlarda olsun yani alışveriş merkezlerinde o koca telefonu kafasına koyan insanlar gözümün önüne geliyor evrak çantasını kafasına dayamış gibi gözüküyor az uzaktan, çok komik oluyor. benim telefon bile çok garip geliyor telefon işleviyle kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 elime aldıgımda bas parmagımın ulasamadıgı yer varsa gereksiz büyük olarak görüyorum maksimum o kadar büyük olmalı tabi o da kişiden kişiye degişiyor shaq san istersen ipad ekranı kadar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 alet cok hafif ve ince oldugundan oturu 4 parmagin ile ortasindan tutarak dengelediginde bas parmak ekranin heryerine ulasabiliyor. 2 haftadir metroda tek elle tutunup tek elle telefonu kullanarak gayet rahat bir sekilde ekranin her yerine dokunabiliyorum bas parmakla. diger telefonlarda aynisi olmayabilir. ele tam oturmayan ve agir bir telefon benzer ebatta ekrana sahipse evet bas parmak her yere ulasamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 iphone'un büyüklüğü gayet ideal bence. ekran büyüklüğü konusunda revizyona gidilecekse, bu revizyon ipad'de olabilir. kindle fire'ın açtığı o ufak tablet pazarını şukulayabilir apple. ama telefon iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Şimdi bu 4" iPhone çıktığında büyük ekranlı diye Android'lere demediğini bırakmayan hipsterlar büyük ekran gerek aslında diye mass confusion yiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sacma sapan işlerle ugrasana kadar sunların sarjını artırsınlar suan smartphone kullanıpta kablosunu sürekli yanında tasımayan cok az insan var. Ya da bütün sarj aletleri bir olsun sol eller havada cav bella söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 şarj olayı problem hakkaten. adamlar kocaman ekran yapıyor eyvallah da şarj o şekilde 1 gün gittikten sonra ne anladım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 micro usb diye bişi çıkmış çok acaipmiş o değil de insanlar artık salak olmasın, akıllı olun lan! adam olun olm! reeeeeyyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ben oldukça memnunum su anki boyutundan, büyük ihtimalle sallama haberdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 4.7 kullanıp da telefon kullandıgını iddia eden insanları anlamıyorum :) tablet denen sey, telefon olunca hic rahat degil. tek elinle ulasamıyorsan ekranın her kosesine, bence ergonomik hicbir yanı kalmıyor. ha evet video izlerken super olabilir ama, telefon abi bu. sınırlarını belirlemek lazım ekranın. 4" bence optimim buyukluk. bunu bi dukkanda htc denedikten sonra anlamıs ve soylemistim :) modelini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://www.troll.me/images/hipster-kitty/i-like-apple-now-that-steve-jobs-is-underground.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Myshkin said: şarj olayı problem hakkaten. adamlar kocaman ekran yapıyor eyvallah da şarj o şekilde 1 gün gittikten sonra ne anladım ben bu işten. Li-po batarya ve oled ekranla iş görür yea. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar