Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steve Jobs mezarında dönecek

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi yok 4.7 4.8 falan aşırı büyük

note falan nasıl kullanıyor insanlar anlamadım, git tablet al hem adam gibi işini görsün küçücük ekranı tablet niyetine kullanmaya çalışıp madara olma hem telefonun insani boyutlarda olsun yani

alışveriş merkezlerinde o koca telefonu kafasına koyan insanlar gözümün önüne geliyor evrak çantasını kafasına dayamış gibi gözüküyor az uzaktan, çok komik oluyor. benim telefon bile çok garip geliyor telefon işleviyle kullanırken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
alet cok hafif ve ince oldugundan oturu 4 parmagin ile ortasindan tutarak dengelediginde bas parmak ekranin heryerine ulasabiliyor. 2 haftadir metroda tek elle tutunup tek elle telefonu kullanarak gayet rahat bir sekilde ekranin her yerine dokunabiliyorum bas parmakla.

diger telefonlarda aynisi olmayabilir. ele tam oturmayan ve agir bir telefon benzer ebatta ekrana sahipse evet bas parmak her yere ulasamayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

4.7 kullanıp da telefon kullandıgını iddia eden insanları anlamıyorum :) tablet denen sey, telefon olunca hic rahat degil. tek elinle ulasamıyorsan ekranın her kosesine, bence ergonomik hicbir yanı kalmıyor.

ha evet video izlerken super olabilir ama, telefon abi bu. sınırlarını belirlemek lazım ekranın. 4" bence optimim buyukluk. bunu bi dukkanda htc denedikten sonra anlamıs ve soylemistim :) modelini hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...