Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steve Jobs mezarında dönecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry said:

Bell ne yapsın o zaman

Bell'in kafası karışık; "Aletimi önce küçültmek için yarıştılar, şimdi büyültmeye çalışıyorlar." diyor.
Mesaj tarihi:
3.5 inch in max olmasi ilk etapta, Jobs un her isi tek el ve bas parmagin ulasabilecegi diagonal uzunlukta olmasi sarti yuzunden gerceklesmisti.

E multi touch yapmak icin illa ki iki el kullanildigi gercegi daha da kabul gorunce, sonunda apple da ebat buyutmeye karar verdi heralde.
Mesaj tarihi:
iphone nun ekrani gercekten anlamsiz kucuk

bende 4.6 nexus kullaniyorum

hic bir sekilde cepte sikinti yaratmiyor

iphone cidden bayag geri kaldi bu olayda

o tek parmak hikayeside sacmalik alisinca hersey normal geliyor
Mesaj tarihi:
abi yok 4.7 4.8 falan aşırı büyük

note falan nasıl kullanıyor insanlar anlamadım, git tablet al hem adam gibi işini görsün küçücük ekranı tablet niyetine kullanmaya çalışıp madara olma hem telefonun insani boyutlarda olsun yani

alışveriş merkezlerinde o koca telefonu kafasına koyan insanlar gözümün önüne geliyor evrak çantasını kafasına dayamış gibi gözüküyor az uzaktan, çok komik oluyor. benim telefon bile çok garip geliyor telefon işleviyle kullanırken.
Mesaj tarihi:
elime aldıgımda bas parmagımın ulasamadıgı yer varsa gereksiz büyük olarak görüyorum maksimum o kadar büyük olmalı tabi o da kişiden kişiye degişiyor shaq san istersen ipad ekranı kadar olsun
  • Admin
Mesaj tarihi:
alet cok hafif ve ince oldugundan oturu 4 parmagin ile ortasindan tutarak dengelediginde bas parmak ekranin heryerine ulasabiliyor. 2 haftadir metroda tek elle tutunup tek elle telefonu kullanarak gayet rahat bir sekilde ekranin her yerine dokunabiliyorum bas parmakla.

diger telefonlarda aynisi olmayabilir. ele tam oturmayan ve agir bir telefon benzer ebatta ekrana sahipse evet bas parmak her yere ulasamayabilir.
Mesaj tarihi:
iphone'un büyüklüğü gayet ideal bence. ekran büyüklüğü konusunda revizyona gidilecekse, bu revizyon ipad'de olabilir. kindle fire'ın açtığı o ufak tablet pazarını şukulayabilir apple. ama telefon iyi gayet.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şimdi bu 4" iPhone çıktığında büyük ekranlı diye Android'lere demediğini bırakmayan hipsterlar büyük ekran gerek aslında diye mass confusion yiyecekler.
Mesaj tarihi:
sacma sapan işlerle ugrasana kadar sunların sarjını artırsınlar suan smartphone kullanıpta kablosunu sürekli yanında tasımayan cok az insan var. Ya da bütün sarj aletleri bir olsun sol eller havada cav bella söylesin
Mesaj tarihi:
4.7 kullanıp da telefon kullandıgını iddia eden insanları anlamıyorum :) tablet denen sey, telefon olunca hic rahat degil. tek elinle ulasamıyorsan ekranın her kosesine, bence ergonomik hicbir yanı kalmıyor.

ha evet video izlerken super olabilir ama, telefon abi bu. sınırlarını belirlemek lazım ekranın. 4" bence optimim buyukluk. bunu bi dukkanda htc denedikten sonra anlamıs ve soylemistim :) modelini hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

şarj olayı problem hakkaten. adamlar kocaman ekran yapıyor eyvallah da şarj o şekilde 1 gün gittikten sonra ne anladım ben bu işten.

Li-po batarya ve oled ekranla iş görür yea. :D
  • Yeni Oluştur...