Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Alex cemaatin adamı, yıllar önce Brezilya'da açtıkları özel kolejlerde yetiştirdiler ajan olarak, bir gün gelip Fenerbahçe'ye yerleşip takımı içerden çökertme planınında kullanılmak üzere yetiştirilen Alex zamanı geldiğinde hem de en zayıf anında içeriden parçalama harekatına başladı.

Cemaate yakın medyanın da desteğiyle gitgide büyüyen Alex problemi,Alex'in takım arkadaşlarını da Camiye götürüp Hocaefendinin vaazlarıyla kendi saflarına çekmesiyle birleşince önüne geçilemez bir sıkıntı oluştu.

Bütün bunlar cemaatin oyunu!!!!111!1!11! Fenerbahçe'yi ele geçiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo alexde car car webden twitterden.. abim kasindi kasidilar sonrada soyle boyle bi sus lan artik. saatlerce pencereden maymun izler gibi taraftari azdirmalar ertesi gun sacma sapan olduguna inandigim yazilar falan filan.

etik olarak zaman yanlisti belkide gitseydin a2 ye bir iki hafta bekleseydin o zaman, sonrasinda zaten bu taraftar seni tekrar cikarirdi takima. var bu adamda da bir seyler resmen sozlesmesini fesh edebilmek icin aylardir kasti gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

etik olarak zaman yanlisti belkide gitseydin a2 ye bir iki hafta bekleseydin o zaman, sonrasinda zaten bu taraftar seni tekrar cikarirdi takima. var bu adamda da bir seyler resmen sozlesmesini fesh edebilmek icin aylardir kasti gibi geliyor bana.

Olay gitseydin A2ye bekleseydin değil işte. adam niye kadro dışı kaldım dedinde ya git kendi başına antreman yap yada takımdan ayrıl demek burda istenmiyorsun demek.

alex'in şu süreçte çok hatası oldu. Ama hiçbiri takıma bu kadar hizmet etmiş, yıllarca kaptanlık yapmış bir adama yapılan bu muameleyi haklı çıkarmıyor.

Bu sözleşmesine fesh ettirmek istedi, şöyle güldü böyle yaptı falan da ayıp oluyor. Bu takımının en zor zamanında adam ücretinde indirime ok çekti, fener küme düşse yine burda kalırım para da almam dedi. Takıma forvet diye gelen adamlara ne paralar ödendi hiç gıkını çıkardı mı? Antu dakiler bile Alex de hata yaptı ama bu adama bu yapılır mı diye Aziz Yıldırım'a tavır aldı şu paticikte yapılan yorumlara bakın allah aşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin'in son mesajına ben de katılıyorum.

Tek farklı nokta Alex o kadar fazla hata yapmadı bana göre. Evet, kendini kontrol edemedi ve zaman zaman abartılı şeyler yaptı, yapmasa daha iyiydi, ama o ortama o tepkilere az bile yaptı, gereğinden fazlaca dayandı. O durumda kim olsa bir yerden böyle bir tepki verirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Redeagle said:

Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i.

üç yaşında çocuk gibi buna inanıyor musun gerçekten?

Aykut Kocaman denen adamın başkası beş gol daha atıp önüne geçemesin diye çirkeflik yapabilecek biri olduğuna inanıyorum evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex tamam iyi oyuncuda bu sekiz senede bir baska oyuncu ilede bu basarilar gelirdi bence.. Zaten pek basari yok ortada kisisel istatistik disinda. Yani fb 8 sezonda bu kadar sampiyonluk zaten kazanirdi bir sekilde :) zikoyu gonderdi bu mal baskanim benim alex ne :(

Bi hagi olmadi bence fb icin ornegin.oyuncuyu degil takimi tutuyorum olayin hatali oldugununda farkindayim keske sezon basi olsaydi mutlu ayrilinsaydi ama kimse fb den ustte degil bu son tavirlari sahsim adina hatali.

Antu tutu kuku banane sahsi fikrim bu benim. A.y. icerdeykende o tiplerin sacma sapan kor davranislarini onaylamiyordum. Tarihimize calinmis en kara lekenin sorumlusunu bile desteklediler ya...

2 hafta sonra unutacaklar gene..
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

moriarty said:

Redeagle said:

Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i.

üç yaşında çocuk gibi buna inanıyor musun gerçekten?

Aykut Kocaman denen adamın başkası beş gol daha atıp önüne geçemesin diye çirkeflik yapabilecek biri olduğuna inanıyorum evet.

Yas iki o zaman :)

Sakamisiniz abilerim yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben sevmiyorum abi öyle yaralayıcı konuşmaları. kol kırılsın yen içinde kalsın istiyorum. başından beri bunu istiyordum. ne aykut kocaman, ne aziz yıldırım, ne alex de souza bunu istemedi ama.

ya üçü birden sussun, ya da üçü birden kulüpten gitsinler de uzakta konuşsunlar.

ya da recep salih bi arada oynasın da ne olursa olsun ehue.

Bugun GS'yi izleyince Terim'i çok kıskandım. Emre gibi bir oyuncu genç CL maçında şans vermiş geleceği falanda çok parlak. Salih'e yazık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım: Alex'i çok seviyorum. En zor günlerinde ben onu alkışladım. Destek oldum. Toplantıda Alex yüzümüze bakmadı. Hala Tweet atıyor. Bacak bacak üstüne atıyor. Biz büyükelrimize her zaman saygılı davranmayı gördük. Öğrendik. Alex Fenerbahçe'den büyük değil. Ya o giderdi ya ben giderim. Aziz Yıldırım bir şahıstır, Alex bir şahıstır, Aykut Kocaman bir şahıstır. Fenerbahçe bir kurumdur. Biz kurumların arkasında duracağız. Bu konuda babamı bile tanımam. Benim oğlum da Alex'i seviyor. teyzem de seviyor. Ancak bu başka bir şey. Ben sahadaki Alex'in arkasındayım ancak dışarıdaki Alex'in değilim. Kalmak istemediğini kendisini söyledi. İşte tercümanı da burada...

Alex gitti diye ağlayanlar var. Açıklamlar yapıyorlar. Bunlar timsah gözyaşları. Yalan söylemesinler. Hepsini rezil ederim.

Basın toplantısına katılan tercüman Samet Güzel de Aziz Yıldırım'ın yanında bulundu ve açıklamaları onayladı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben istemeye istemeye de olsa azizin hafiften daha mantikli bir aciklama yaptigina inaniyorum. yani alex biraz ucunu kacirmis gibi aciklama ve twitlerin. aykutun alexe soylediklerine kus inanmaz yani. sen buyuksun guclusun seninle yapamam bu ne yahu :D

acikcasi olayin buraya getirilmesinde aziz buradan sonrasindaki su son olaylarda alex, ortami hazirlayanda aykut olarak suclular.

maclarimiza bakalim abi takim tutmak bu olmali. eyvallah alex tesekkurler kusurumuzada bakma okuz gibi oldu olaylar ama simdi macimiz var sonrasinda tekrar devam ederiz yani.

hitlere kalmamis bu dunya azizede kalmaz fb :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...