Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Kaliko said:

Efsanevi Barcelona kadrosunu kuran ve takımıyla başarıdan başarıya koşan Josep Guardiola, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yolundaki söylentilerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önce ülkemizde çalışmış Del Bosque ve Rijkaard gibi meslektaşlarından Türk Futbolu hakkında övgü dolu sözler duyduğunu belirten "Pep" Guardiola, "Şu ana kadar yaptığım tüm kariyeri 6 ayda mahvetmeye kendimi hazır hissediyorum. Özellikle Telegol programı beni çok heyecanlandırıyor. Soyunma odası basıp kadro belirleyen bir Kulüp başkanı ise benim için fantastik bir deneyim olacak" sözleriyle Türkiye'de çalışma konusunda duyduğu heyecanı dile getirdi.

ahahhahahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha, son maçta sahada bişeyler yapan tek adam Alex, onu kadro dışı bırakmışlar.

Yok abi iyi futbolcu ünlü t.d. gelmesin bu lige, hepsi neye uğradığını şaşırıyor, pişman olup gidiyor. Van Hoojdonk'u da öyle saçmalayarak yollamışlardı, Quaresma'ya ve Guti'ye de aynı haltı yaptılar, Rijkaard Hiddink falan da şaşkın gitti. Del Bosque'yi falan saymıyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir.

fenerbahce.org

tamam bütün sorunlarımız çözüldü artık şampiyonuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Aykut'a bu noktadan sonra kim güvenir, kim adam yerine koyar ya.

Fenerbahçe futbolcusu olsam, yüzüne bakmam herifin, kendisine ait tüm suçu gitti Alex'e attı.

Kötü oynayabilir, eyvallah da adam olaydın da hizaya sokaydın futbolcunu.

Şu ülkede Fenerbahçe'den kimi seviyorsunuz, kime sempati duyuyorsunuz diye sorsalar herkese, gelen tek olumlu cevap Alex, yazıklar olsun lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir.

fenerbahce.org

tamam bütün sorunlarımız çözüldü artık şampiyonuz.

bokunu cıkarsalarmış?

lan acaba bilmedigimiz bisilermi yapıyo alex
Sosyal ağlarda paylaş

Bence duygusal bakmayın. Alex ile beraber Cristian ve Stochta kadrodışı kalmalıydı. Takımda gruplaşma oluştu.

Isterse ziya doğan olsun td, oyuncuda messi olsun.

Duyduğum bikaç bişey var benim de alex ile ilgili ne yazikki. En sevdiğim futbolcu hastasıyım; her formamda adı var ama ne yazikki camiadan büyük değil alex. Bi risk aldı kumar oynadı kaybetti olay bu.

Olaya aykut kocaman nefretinizle bakmayın..

Senin teknik direktörün kim olursa olsun, ne yaparsa yapsın; taraftarın bu sevgisine güvenip camiaya -hocasına değil- saygısızlık yapmaman lazım. Özellikle herkesin görebileceği şekilde.

"Alex, 36 yaşında olmasına rağmen; yedek kalmayı sorun ediyor mu?
Alex, şu anda takım kaptanı olmasına rağmen, özellikle yerliler ve Aykut Hoca'yı seven yabancılara mesafe almış mı?
Alex, özellikle sorunlu olarak bu kadar gündemde olduğu bir dönemde hala çıkıp "beni transfer etmek isteyen 3 kulüp var" dedi mi?
Alex, teknik direktörünün kıskanç olmasından dolayı kendisinin kadroya alınmadığını milyonlar önünde yazdı mı?"

Maçlardan sonra tribüne çıkıyor, her oyundan çıktığında sorun yaratıyor. Marsilya maçından sonra herkes üzüntülüyken alexin etrafta güle güle gezdiği söyleniyor vs.. Özellikle antremanlarda alex ve cristian sallamıyomuş hiç..

Keşke böyle olmasaydı büyük kaptana; ama ne yazikki sebepsiz değil olanlar... Ne Alex'e yakıştı, ne Fenerbahçeye..

Hep avrupa avrupa diyoruz; orada olsa orada da kadro dışı kalırdı alex olanlardan sonra.

Eğer duygusallığı bırakıp, camiayı en üste koyarsak kadro dışı gayet haklı ne yazikki. Ama eğer aykut kocaman, alex gibi isimleri koyarak bakarsak o zaman tepki normal..

Daha önemli sorun ise takımdaki köstebek kim onu bulmak lazım. Medyanın daha ilk güden haberi oldu bu olaydan maç günü..
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı bu hale getirirsen bu kadar takımından koparırsan dediğin şeyleri de yapar.

İt kopuk bir adam değil Alex, gayet aklı başında düzgün bi adam. Eğer dediğin şeyleri yapıyorsa (mesela antrenmanda sallayıp sallamamasıyla ilgili bilgim yok benim, olabilir) o raddeye onu getirenler düşünsün.

Twitter adamın özelidir, kimse karışamaz zaten.

Şu son maça bile baksan en çok uğraşan adam Alex'ti çıkana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...