Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kaynağı neresi ki bunun, ben nette göremedim? Topal tamam öyle "world class" değil ama hele hele yerli olduğu düşünülürse çok iyi adam, kontenjan harcamadan gayet temiz bir oyuncu. Ben şahsen tekrar GS'ye gelsin isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 twitterda gördüm, ligtvnin de sitesinde var haber http://www.ligtv.com.tr/haber/valencia-ile-anlasma-saglandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 mokoko said: http://video.tr.eurosport.com/futbol/o-goruntuler-ortaya-cikti_vid232924/video.shtml o son cümleyi söylememeydi iyiydide volkan gayet haklı gözüküyo bence şu videoda. bütün oyuncular elemana tepki gösteriyo. demekki bişi yapmış adam. volkan adam gibi konuşurken bide trip atıyo volkan'da sinirleniyo. en sonda da saçmalıyo direk. ben bişey anlayamadım valla neymiş olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 topal ne 7 milyon bonservisli adam ne de yıllık 2m alacak bir adam. iyi adam da o kadar değil. sonra bursa serdar için 8m istedi filan diye kızıyoruz. elin adamı da kazıklıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 emre b - atl. madrid cemaatin fbye operasyon yaptigi ortamda, cemaatin adami emrenin takimda kalmasini kimse beklemiyordu heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 evet emrenin gidişi tüm tahminleri alt üst ettirdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tavırları nedeniyle gönderildi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 gittiği gibi açıklama yapar ben doğuştan atleticoluyum diye np bu arada arda seneye kulübeyi biraz fazla görebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tahriki burdan gordum. http://www.youtube.com/watch?v=nlTUg_ci0uk&feature=related BEN SENİ YAZDIM OLM yalniz volkan charge attiginda gazeteci agabeyimiz istifini bile bozmamis ahah. adeta come at me bro demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Topal fenere gittiyse uzulurum direk.adam emreden iyi bi adam gs ye gelseydi soyle 5.5 milyona falan canavar gibi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 volkan ve caner de gitse tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 aykut kocamanın bu sezon ne oynatacagını anlayan varmı,emreyı yollayıp topalı aldıgımızı varsayarsak;cristianın yanına kimi koyacak,4-3-3 oynayacaksak alex nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 gs stili oynatır, topal - melo christian- selçuk stili, alex 2. forvet/forvet arkası, önde de bi forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Baroni bu sezon beklenmeyen bir çıkış yaptı, ondan önemlisi youtube'dan beni transfer edin diye kaçmaya çalışan adam büyük bir karakter gösterdi fakat Galatasaray ile baş etmek ve CL'de en azından birşeyler kovalamak isteniyorsa Baroni-Topal orta sahası çok yetersiz. Emre-Baroni göbeği ile bile biraz diş gösteren pres yapan takıma orta sahayı teslim ediyordu Fenerbahçe. Play-offlarda son düzlük hesabı baya yardırdılar ama seneye kaldırmaz gibi geliyor. Emre'nin gidişi Fenerbahçe oyun karakteri açısından büyük bir kazanç ama kadro kalitesi açısından büyük kayıp. Montolivo'nun bonservisi elinde zorlasınlar bence Bu arada Mert Günok'u baya beğendim, Fenerbahçe yine kaleyi amorti etti para ve kontenjan harcamadan, seneye daha çok süre alır. Playofflardan önce söylemiştim birkaç kişi hadi lan demişti ama Aykut Hoca ve Emre-Gökhan Gönül birbirlerini kafalarında bitirdiler. Gökhan'ın da transferi gerçekleşir Haziran sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 montolivo milan'a gitti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 selçuk jubileyi bizde yapacak herhalde Kulübümüz, futbolcumuz Selçuk Şahin’in sözleşmesini; 2011-12 sezonu itibariyle sona eren sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak, 1 yıl uzatmıştır. Futbolcularımızdan Cristian Baroni’nin 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi 2015 yılına; Gökhan Gönül’ün 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi ise 2016 yılına kadar uzatılmıştır. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29469&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 TRT SPOR: tahkim kurulu fenerbahçenin 6 maçlık cezasını 5 e düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 tüh 3e iner diyordum yanıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 https://p.twimg.com/AudRnxvCEAA_MoZ.jpg bugun tam 8 sene olmuş doktor geleli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dirk kuyt'la görüşmelere başlandığı kap'a bildirilmiş. 32 yaşında olması dışında herhangi bi problem yok. bence sow'un yanına temiz bi oyuncu olucaktır ilerde. hem pas hemde vuruş yeteneği üst düzey çok disiplinli bi adam. umarım yararlı olur. http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=207341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 stoch stili değil mi kuyt? stoch gidecek mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 abi çok korkuyordum galatasaraya gelcek diye.fenere geldiğine nasıl sevindim anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bize golü var banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://www.htspor.com/futbol/haber/747578-fenerden-aslana-dev-calim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dirk kuyt futbol dünyasında kendine yer bulduğuna şaşırdığım nadir futbolculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar