Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

serdar kesimal henüz genç , fırsat buldukça oynayacak , zamanla bekiri egemeni kesecek ,yada takımdan gidecek. Şu anki performansıyla ilk 11'i hak etmiyor.

Bekiri sırf ezberden eleştiriyorsunuz , geçen sezon oyununu baya geliştirdi , tabiki avrupa klasında bir defans değil , lige yeter ve artar .

Stoch un satılması gerektiğini düşünen arkadaşlar hiç mi fm oynamadınız diye sorasım geliyor . O zaman 18 tane futbolcu ile sezonu kapatalım .

Aykut kocamana kötü diyorsanız kimi getirelim ,bir TD'de aradığınıxz özellikler nedir onuda yazın bari.
2 yıldır imkan dahilinde yapabileceğinin en iyisini yaptı , sportif olarak ve ötesinde . Kredisini sırf yanlış oyuncu tercihleriyle tükettiyse yerine gelen adamın kellesini istersiniz siz 6 ay sora . Çünkü hata yapmayan TD YOK.

Hata yapsada kalsın , hatalarından ders cıkarsın , eğer şu an hiç TD'liği yoksa bile , kalsın öğrensin , varsın 2-3 yıl acı cekelim , sorasında alex koltuğu devralana kadar kalabilir .

başarıysa aradığınız , 2 yılda bi kupa bi şampiyonluk kazandırdı , daha ne istiyonuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

yazmaya üşendiklerimi haklıyım yazmış. ayrıca emre belözoğlu'nu göndermek hata değildir ki, bir tercihtir. ha yerine yenisini alamamak hatadır. yalnız bu hatada ben aykut kocaman'ın sorumlu olduğunu düşünmüyorum. 3-4 isim vermiştir, yönetim anlaşamamıştır, aykut kocaman da çıkıp "ben napiyim yönetim anlaşamadıysa, hala bekliyoruz" diyecek tarzda bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar kesimal iyi bir defans oyuncusu doğrudur ancak kafa olarak büyük takımda oynıyabilecek biri değil, aynı Özer gibi Ankarasporda oynarken 2-3 kişiyi geçmek kolaydı yetenek vardı Özerde ama kafa olarak büyük takımda oynamak bilincine ve sürekli kazanma stresini kaldırabilme yeteneği malasef ne Özerde ne Serdar da mevcut değil. bu yüzden serdar kesimaldan çok büyük bir mental değişim göremedikçe performans beklemeyin derim. Bekir ise bunların tam tersi şu an Egemen bile Bekir'i kesemez bekir son vaslui maçında da görüldü ki kendine olan özgüvenini 2'ye katlamış bu yere basmasından,gözlerinden bile belli oluyor. futbol bir az içgüdüyle oynanan bir oyun futbolcular kendi içgüdülerinin dışına çıkıp etraflarını ve kendi oyunlarını çok fazla düşünmeye başladıklarında işte o yeteneklerini ortaya çıkartan içgüdülerini kaybediyorlar Özer ve Serdar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu takıma orta saha transferi olacak, neden korkuyorsunuz cozemedim.

aha bugun yazıyordu aziz yıldırım demiş mutlaka bir orta saha alıcaz diye.

snejder ismi geciyor gene alamazlarsa kiralık.

yıllık 4.5m euroya kadar verebilirlermiş. dengeleri fazla bozar gerci ama gelirsede net olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder'i HaberTürkte yazmış, İnter'in kadro acaip yaşlı onlar da Milan gibi yeniden yapılanma istiyor sanırım.
Maicon RM'ye şu şuraya bu buraya yapılırsa belki bi şans ağımıza düşürebiliriz 15-20m'ye, ama adam MC değil 2'li orta sahada olmaz yani, hücuma yakın oynar Alex'in yerine.

Elimizde 1-2 sene daha duracak bir Alex varken ben olsam Fernandes vb. adam alırdım
Sosyal ağlarda paylaş

fb said:

Bugünkü Hürriyet Gazete'sinde, 'Emre'yi mutlaka unutturacağım' başlıklı haberde, Kulübümüze emek vermiş, formamızı başarıyla taşımış eski oyucularımızdan Emre Belözoğlu'nun 'yerini alacak oyuncu' için 'tüm mesaimi harcadığım' iddia edilmektedir.

Haberdeki bu iddialar ve tarafımdan transfer edileceği öne sürülen Sneijder ismi, gerçekle hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır.

Daha öncede defalarca açıkladığımız üzere, takıma dair transfer yetkisinin Sayın Ali Yıldırım ve Sayın Aykut Kocaman'da olduğunu bu vesileyle hatırlatırız.

Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

apsingir said:

SNA1L said:

aykutu elestirenleri anlamiyorum onceki sayfada dendigi gibi 1sampiyonluk 1ikincilik ondada kupa fln..snejder alexin kosani diyonuz kosan alex dusunsene efsane olur..ilac olmazmis fln lol..bi ortasaha alip hem cl hem lig akariz rahat olun.

hala inaniyor musun turu gececeginize?

barça,r.madridle filan mı oynayacaz niye inanmayalım ?

tabi elenebiliriz de ama inanmayı engelleyecek bir takım yok karşımızda.
Sosyal ağlarda paylaş

apsingir said:

SNA1L said:

aykutu elestirenleri anlamiyorum onceki sayfada dendigi gibi 1sampiyonluk 1ikincilik ondada kupa fln..snejder alexin kosani diyonuz kosan alex dusunsene efsane olur..ilac olmazmis fln lol..bi ortasaha alip hem cl hem lig akariz rahat olun.

hala inaniyor musun turu gececeginize?

lol sen tromso sandın heralde bu olayı, relax.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...