Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin Tatar. Kalkedondaki karanlık gecede patlatmıştın vanishi, üzüntüden 2-3 ay uğramadın buralara, bakıyorum gelmişsin şimdi. Umarım prep'in vardır, bir vanishe daha ihtiyacın olacak yakın zamanda, erken geldin.

Diğer haterlara cevap vermeye de gerek yok zaten, maymundan girmiş adam. Ne yazacağım ki. Böyle saçma sapan işlere girecekseniz gidin antu okuyun, tam istedikleriniz yazıyor orada işte. Haklısın renkdaş diye diye takılın orda mutlu mesut.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Hoşgeldin Tatar. Kalkedondaki karanlık gecede patlatmıştın vanishi, üzüntüden 2-3 ay uğramadın buralara, bakıyorum gelmişsin şimdi. Umarım prep'in vardır, bir vanishe daha ihtiyacın olacak yakın zamanda, erken geldin.

Hmmm yine hayal görüyorsun kardeş, ben final maçından bir hafta önce mecburi tatile çıkarılmıştım vanish neyim yok yani, o sizin taktik oluyor genelde neyse anca döndüm tatilden lol
Sosyal ağlarda paylaş

azalarakta bitmiyor şu tartışma.işsiz gibi 1 yıl boyunca fb başlığında şu konu hakkında her gün ortalama 5-10 msj yazan adam fenerbahçeli biri kendi düşüncesini yazınca lolwut çekiyo o msj üzerinden 10-15 msj daha yazıyo.hiç birşey yazmasanda kendi aralarında takılıyorlar.

oturduğunuz yerden oltayı atıp bekleyince mutlu mu oluyorsunuz?bugün yapılacak önemli işler listenizde oltanıza birinin takılması mı var?

hadi beyler fenerbahçeyi küme düşürtüyoruz biiirrr ikiiii üüççç düş--- kafasında 1 yıl geçti.bir konu hakkında kendi düşünceniz varsa başka birininde kendi düşüncesi olduğunu kabul etmenin vakti geldi.1 yıl daha böyle geçmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...