Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 tnkt said: beyaz forma da yakından güzel :) güzel güzel tabi ama formaya pek benzemiyor onu diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aziz başkan şahane konuşuyor şu an, herhalde bu forumları takip ediyor sanıyorum, buradaki hukuk proflarına da 1-2 cevap attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Şahane? SASFJGFSA. Hala sağa sola bok atıyor. Başka bir şey yok. Tehdit, iftira, karalama at, bağır çağır. Aziz stayl. İnsanda biraz utanma olur diyeceğim de neyse. Tescilli şike sabıkan var hala car car bağırıyorsun ahuahua. Tarlalara gelince söylersiniz bu arada. Bıraktım dinlemeyi şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Olimpiyatlar varken Aziz'i sallayan olması üzücü be:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Twitter'da timeline'da akıyor arada Aziz'in söyledikleri ya. Oturup şikeci Başkanı mı dinleyeceğim özel. Btw, Denizli ve konfetilere gelmiş tekrar. :) Şu adama bi versiyon atın yahu. Baydık Denizli falan. Aynı havuzda olmayalım diyormuş bir de. Bize göre de aynı ligde olmayalım Azizciğim ahahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 vallaha pes.sizler gibi zeka küpü insanların karşısında Aziz Yıldırım'ın işi zor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aman neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yaziya ciddi baslayip maymun gibi ahuahuagugu yazan bir tipten ne beklenir, yuru kocum anca gidersin twtterimi okuyacakmis ulan madem oyle Fener topiciginde isin ne bizde senimi okumak zorundayiz, adamin soyledikleri gucunemi gidio yaranmi var gocunuon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi fenerbahçe ile ilgili herhangi bir konuda masquerade postu gördüğünüzde neden okuyorsunuz ki ? direk yoksaymak en verimli hareket, sinirlerinizi bozmazsınız boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aynen, adam 1 senedir işsiz gibi 7/24 buraya c/p yaptı, hayal dünyasında amatöre kadar düşürdü, Avrupa'dan 5-10 sene engelledi Fenerbahçe'yi ve kendi takımını şaha kaldırıp farkı açtı asdasdasdasd Şimdi ise... http://www.youtube.com/watch?v=WAPb3NC3544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Hoşgeldin Tatar. Kalkedondaki karanlık gecede patlatmıştın vanishi, üzüntüden 2-3 ay uğramadın buralara, bakıyorum gelmişsin şimdi. Umarım prep'in vardır, bir vanishe daha ihtiyacın olacak yakın zamanda, erken geldin. Diğer haterlara cevap vermeye de gerek yok zaten, maymundan girmiş adam. Ne yazacağım ki. Böyle saçma sapan işlere girecekseniz gidin antu okuyun, tam istedikleriniz yazıyor orada işte. Haklısın renkdaş diye diye takılın orda mutlu mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 forumda herhangi bir konuda sadece futbol değil hala Masquerade'i ciddiye alanlar var. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Masquerade said: Hoşgeldin Tatar. Kalkedondaki karanlık gecede patlatmıştın vanishi, üzüntüden 2-3 ay uğramadın buralara, bakıyorum gelmişsin şimdi. Umarım prep'in vardır, bir vanishe daha ihtiyacın olacak yakın zamanda, erken geldin. Hmmm yine hayal görüyorsun kardeş, ben final maçından bir hafta önce mecburi tatile çıkarılmıştım vanish neyim yok yani, o sizin taktik oluyor genelde neyse anca döndüm tatilden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 @masq abi bi dur düşün lan fener topigine ortalama bi fenerliden daha cok mesaj atıyorum niye yapıyorum napıyorum ben diye..sadece bi düşün.. ha suç foruma yeni takılan fenerlilerde sana cvp veriyolar fln yoksa azalarak bitersin tahminimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 sakin beyler uzatmayın tartışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aslinda patiye sozlukteki gibi donuz listesi olsa, gereksiz mesajlari atanlari eklesek, bosuna sayfa isgal etmemis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://i.imgur.com/xaM2J.jpg Hababam geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 masq sana yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ahah aziz mükemmel konuştu diyip bi de millete yazık diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Anlat panpa dinliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 CthuLhu said: ahah aziz mükemmel konuştu diyip bi de millete yazık diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 clifff said: Anlat panpa dinliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 CthuLhu said: ahah aziz mükemmel konuştu diyip bi de millete yazık diyorlar. sen git kendi başganınla ilgilen çilek yedirmeye bayılıyo taraftarına sende nasiplenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 azalarakta bitmiyor şu tartışma.işsiz gibi 1 yıl boyunca fb başlığında şu konu hakkında her gün ortalama 5-10 msj yazan adam fenerbahçeli biri kendi düşüncesini yazınca lolwut çekiyo o msj üzerinden 10-15 msj daha yazıyo.hiç birşey yazmasanda kendi aralarında takılıyorlar. oturduğunuz yerden oltayı atıp bekleyince mutlu mu oluyorsunuz?bugün yapılacak önemli işler listenizde oltanıza birinin takılması mı var? hadi beyler fenerbahçeyi küme düşürtüyoruz biiirrr ikiiii üüççç düş--- kafasında 1 yıl geçti.bir konu hakkında kendi düşünceniz varsa başka birininde kendi düşüncesi olduğunu kabul etmenin vakti geldi.1 yıl daha böyle geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Evet disiplin talimatını bi gecede genel kurur kararına rağmen değiştirip küme dusmeyince biz haksız olmuştuk sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar