Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

formalar sızmış
https://p.twimg.com/Ayf-_TeCQAI_H6p.jpg

allahtan endüstriyel futbola karşıyız, forma almıyoruz.çubuklunun bile içine ettiler 2 senede.

Şimdi gitsene kardeşim kendi topiğine diyeceniz fakat formalar rezalet. Aslında beyaz forma fena değil ama forma gibi değil, tam tercüman Samet antrenman jersey. Laciverti pek anlamadım. Fenerbahçe'nin objektif olarak takdir ettiğim çubuklu formasının da arkadaşın dediği gibi gölge geçişleriyle içine etmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz forma fena değil bence. ama 2 3 sene önceki chelsea formasından arakladığımız beyaz çok daha güzeldi mesela. çubukluyla oynamamaları gerektiğini ne zaman anlicaklar çok merak ediyorum. her sene en çok satan forma çubuklu ztn. gölge geçişi, biraz daha açık lacivert falan çok gereksiz şeyler. lacivert siyahta baya kötü. çok saçma olmuş. lakabı sarı kanarya olan takımın 3 formasının 2sinde sarı renk yok. böle saçmalık mı olur. muhtemelen 4. formada olucaktır garip renkli falan. umarım onu adam gibi yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

ne kadar zavallısınız fake account açıyorsunuz 1 sene geçmiş hala

yazsana delikanlıysan kendi accountunla zibidi

Bayılıyorum bunun gibilere, verecek cevabı olmadığı için direk ad homineme bağlıyorlar. Ne farkeder fake hesap gerçek hesap ki fake falan yok ortada. Senin gibi hakaret savurmuyorum ki ortalığa fake hesap ihtiyacım olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

burak'ın burnu kırılmış fb maçında diyorsun bende diyorum ki nasıl bu kadar çabuk iyileşiyor bu kırık burun ve maske önlemi dahi alınamayacak şekilde iyi hale geliyor ?

burak 1 gs ve 1 bjk maçı dışında tüm maçlarda oynamış.ne ara burnu kırıldı ne ara iyileşti ?

ha sen diyorsun ki, burak'ın istanbul'da ameliyat olması falan yalan, zaten kırılmamıştı?

kaldı ki 2 hafta içinde ufak kırıklar veya çatlaklar iyileşebiliyor evet. tamamen iyileşmiyor, bir darbe gelirse daha beter kırılır ama 2 haftada ağrıları diniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

S-H said:

burak'ın burnu kırılmış fb maçında diyorsun bende diyorum ki nasıl bu kadar çabuk iyileşiyor bu kırık burun ve maske önlemi dahi alınamayacak şekilde iyi hale geliyor ?

burak 1 gs ve 1 bjk maçı dışında tüm maçlarda oynamış.ne ara burnu kırıldı ne ara iyileşti ?

ha sen diyorsun ki, burak'ın istanbul'da ameliyat olması falan yalan, zaten kırılmamıştı?

kaldı ki 2 hafta içinde ufak kırıklar veya çatlaklar iyileşebiliyor evet. tamamen iyileşmiyor, bir darbe gelirse daha beter kırılır ama 2 haftada ağrıları diniyor.

maske bile takılmamış ?

nba takibi filan diyorsun ama yüzdeki en ufak problemde ne tür maskeler takıldığının farkında değilsin herhalde ?
Sosyal ağlarda paylaş

S-H laf ettiğin adamın play-off'ta tek gol attığı takım Galatasaray biliyosun değil mi? 4 büyükler içinde bizden en çok puan çalan takım da onun takımı yine... Mahkeme kararıyla şike yaptığı ilan edilmiş adamların saçma sapan muhabbetler çıkarmaya çalışması da gerçekten inanılmaz.

Gerçi kılavuzu karga olandan ne bekliyorsam, Ali Yıldırım şikeden hapis cezasına çarptırılıp beraat etmiş Adnan Polat'a laf çarpabiliyor yani sorun olmuyor adam için.

Tabi ne bilsin adam beraat ne demek, hiç suçlanıp da beraat eden yandaşı olmadı ki adamın...
Sosyal ağlarda paylaş

o burak'ın kabiliyetsizliği zira kendisi büyük maçlarda pek varlık gösteremiyor ayrıca gol atma olayına bakacaksan emenikenin de fenere golü var.mahkeme kararlarıyla alakalı bir konu yok ki ortada ?

emenike-burak transferi tartışılıyor ve ben iki transfer olaylarının tıpa tıp benzer olduğunu söylüyorum,konuyu başka yere çekmeyin

tabi bir argümanınız yoksa şike mahkeme,uefa.jpg ehe mehe diye kaçabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

o burak'ın kabiliyetsizliği zira kendisi büyük maçlarda pek varlık gösteremiyor ayrıca gol atma olayına bakacaksan emenikenin de fenere golü var.mahkeme kararlarıyla alakalı bir konu yok ki ortada ?

emenike-burak transferi tartışılıyor ve ben iki transfer olaylarının tıpa tıp benzer olduğunu söylüyorum,konuyu başka yere çekmeyin

tabi bir argümanınız yoksa şike mahkeme,uefa.jpg ehe mehe diye kaçabilirsiniz.

Emenike transferinden sonra hiç bir Fenerbahçe maçında forma giymedi. Burak ise 1 maçta oynamadı diğerinde oynadı,ayrıca adamın burnu kırılmıştı yani öyle sakatım sakat değilim gibi bir hikaye yok ortada baya maçta gözümüzün önünde burnu kırıldı adamın...

Şike amaçlı transfer ile başka takımdan bağırta bağırta aldığın oyuncu kesinlikle aynı değil,sen benzetmek istesen de.

Yine hiç bir Galatasaray yöneticisinin herhangi bir gazeteciyi arayıp Burak fenerbahçe'de diye başlık atın gibi bir talebi de yok.

Ha hala ikisi aynı diyorsan, Emenike transferinde suç olduğu söyleniyor, yargılanması devam ediyor... Burak hakkında ve Galatasaray hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...