shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ntvspor : Fenerbahçe, Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli ekip, bugün kulübü ile bonservis için görüşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 beyaz forma mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 benjani said: formalar sızmış https://p.twimg.com/Ayf-_TeCQAI_H6p.jpg allahtan endüstriyel futbola karşıyız, forma almıyoruz.çubuklunun bile içine ettiler 2 senede. Şimdi gitsene kardeşim kendi topiğine diyeceniz fakat formalar rezalet. Aslında beyaz forma fena değil ama forma gibi değil, tam tercüman Samet antrenman jersey. Laciverti pek anlamadım. Fenerbahçe'nin objektif olarak takdir ettiğim çubuklu formasının da arkadaşın dediği gibi gölge geçişleriyle içine etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 beyaz forma fena değil bence. ama 2 3 sene önceki chelsea formasından arakladığımız beyaz çok daha güzeldi mesela. çubukluyla oynamamaları gerektiğini ne zaman anlicaklar çok merak ediyorum. her sene en çok satan forma çubuklu ztn. gölge geçişi, biraz daha açık lacivert falan çok gereksiz şeyler. lacivert siyahta baya kötü. çok saçma olmuş. lakabı sarı kanarya olan takımın 3 formasının 2sinde sarı renk yok. böle saçmalık mı olur. muhtemelen 4. formada olucaktır garip renkli falan. umarım onu adam gibi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sağdaki güzel durmuş, fakat o kollardaki avea reklamı sarı değil beyaz falan olsa daha ii olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 BulletRide said: tam tercüman Samet antrenman jersey ahaha hakkaten he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Goering said: ne kadar zavallısınız fake account açıyorsunuz 1 sene geçmiş hala yazsana delikanlıysan kendi accountunla zibidi Bayılıyorum bunun gibilere, verecek cevabı olmadığı için direk ad homineme bağlıyorlar. Ne farkeder fake hesap gerçek hesap ki fake falan yok ortada. Senin gibi hakaret savurmuyorum ki ortalığa fake hesap ihtiyacım olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çubuklu çok çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 beyaz iyi, çizgili idare eder, sonuncu rezalet ötesi bana kalırsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bu arada o beyaz benekli formayı gördüğüm andan itibaren bütün formalar çok güzel görünüyor gözüme. İyi gayet güzel olmuş Fenerbahçe'nin de formaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Fener formalarını genelde beğenirim de bu senekiler meh. Gerçi bizim de beyazı falan beğenmedim pek, bu sene forma işi yaş. Tabii gene herkes alacak orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 valla beyaz bana en iyisi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Abi fanila + paçalı don gibi beyazlar, gs'nin de fb'nin de fdgh. Fener forması dediğin yakalı çubukludur, kalleş fenerli forması işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 gs formaları da sızan resimlerde kötüydü sonradan tanıtımlarda daha iyi gözüküyordu,bizim mavi de öyle olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 S-H said: burak'ın burnu kırılmış fb maçında diyorsun bende diyorum ki nasıl bu kadar çabuk iyileşiyor bu kırık burun ve maske önlemi dahi alınamayacak şekilde iyi hale geliyor ? burak 1 gs ve 1 bjk maçı dışında tüm maçlarda oynamış.ne ara burnu kırıldı ne ara iyileşti ? ha sen diyorsun ki, burak'ın istanbul'da ameliyat olması falan yalan, zaten kırılmamıştı? kaldı ki 2 hafta içinde ufak kırıklar veya çatlaklar iyileşebiliyor evet. tamamen iyileşmiyor, bir darbe gelirse daha beter kırılır ama 2 haftada ağrıları diniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi formaların cirkin gorunmesinin birince sebebi turk telekom. ama cubuklu harbiden rezil edilmis. bizim parcalıyı bozmadılar en azından fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sabonis said: S-H said: burak'ın burnu kırılmış fb maçında diyorsun bende diyorum ki nasıl bu kadar çabuk iyileşiyor bu kırık burun ve maske önlemi dahi alınamayacak şekilde iyi hale geliyor ? burak 1 gs ve 1 bjk maçı dışında tüm maçlarda oynamış.ne ara burnu kırıldı ne ara iyileşti ? ha sen diyorsun ki, burak'ın istanbul'da ameliyat olması falan yalan, zaten kırılmamıştı? kaldı ki 2 hafta içinde ufak kırıklar veya çatlaklar iyileşebiliyor evet. tamamen iyileşmiyor, bir darbe gelirse daha beter kırılır ama 2 haftada ağrıları diniyor. maske bile takılmamış ? nba takibi filan diyorsun ama yüzdeki en ufak problemde ne tür maskeler takıldığının farkında değilsin herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 beyaz hariç güzel lan formalar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 S-H laf ettiğin adamın play-off'ta tek gol attığı takım Galatasaray biliyosun değil mi? 4 büyükler içinde bizden en çok puan çalan takım da onun takımı yine... Mahkeme kararıyla şike yaptığı ilan edilmiş adamların saçma sapan muhabbetler çıkarmaya çalışması da gerçekten inanılmaz. Gerçi kılavuzu karga olandan ne bekliyorsam, Ali Yıldırım şikeden hapis cezasına çarptırılıp beraat etmiş Adnan Polat'a laf çarpabiliyor yani sorun olmuyor adam için. Tabi ne bilsin adam beraat ne demek, hiç suçlanıp da beraat eden yandaşı olmadı ki adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 o burak'ın kabiliyetsizliği zira kendisi büyük maçlarda pek varlık gösteremiyor ayrıca gol atma olayına bakacaksan emenikenin de fenere golü var.mahkeme kararlarıyla alakalı bir konu yok ki ortada ? emenike-burak transferi tartışılıyor ve ben iki transfer olaylarının tıpa tıp benzer olduğunu söylüyorum,konuyu başka yere çekmeyin tabi bir argümanınız yoksa şike mahkeme,uefa.jpg ehe mehe diye kaçabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 MrBean said: play-off'ta tek gol attığı takım Galatasaray yanlış, bize de atmıştı trabzonda 3-1 kazandığımız maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 S-H said: o burak'ın kabiliyetsizliği zira kendisi büyük maçlarda pek varlık gösteremiyor ayrıca gol atma olayına bakacaksan emenikenin de fenere golü var.mahkeme kararlarıyla alakalı bir konu yok ki ortada ? emenike-burak transferi tartışılıyor ve ben iki transfer olaylarının tıpa tıp benzer olduğunu söylüyorum,konuyu başka yere çekmeyin tabi bir argümanınız yoksa şike mahkeme,uefa.jpg ehe mehe diye kaçabilirsiniz. Emenike transferinden sonra hiç bir Fenerbahçe maçında forma giymedi. Burak ise 1 maçta oynamadı diğerinde oynadı,ayrıca adamın burnu kırılmıştı yani öyle sakatım sakat değilim gibi bir hikaye yok ortada baya maçta gözümüzün önünde burnu kırıldı adamın... Şike amaçlı transfer ile başka takımdan bağırta bağırta aldığın oyuncu kesinlikle aynı değil,sen benzetmek istesen de. Yine hiç bir Galatasaray yöneticisinin herhangi bir gazeteciyi arayıp Burak fenerbahçe'de diye başlık atın gibi bir talebi de yok. Ha hala ikisi aynı diyorsan, Emenike transferinde suç olduğu söyleniyor, yargılanması devam ediyor... Burak hakkında ve Galatasaray hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Fenerbahçe 0-0 Dinamo Tiflis dk 39. tempo arttırıyoruz kuyt bu mac iyi, guzel oynuyoruz mac d-smart'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben sevdim boyle kuyt tek forvet. top aliyor tek top oynuyor guzel paslar atiyor. onune top atsanda is yapar. krasice burun kivirdim duyunca ama su taktikte krasic akar sagdan. topuz yine yoklari oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kuyt bu maç baya iyi görünüyor, Alex yine öyle. Topal'la Topuz'un kaportacıyı ziyaret etmesi lazım baya ayarsızlar paslarda. Defans hattı çok Türk işi olmuş bi yabancı eli lazım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar