Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29916&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

kuyt gelmiş

forvet hattından önce orta sahaya kesin çözüm bulunmalı.emre yerine birini bulamazsak fail oluruz.

+ daha yobo veya yerine birini almamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

chemedya (Ahmet Ercanlar) benim twitter'da takip ettiğim gazetecilerden biri. fenerbahçe konusunda sözüne en çok güvendiğim adam takip ettiklerim arasında. kesinleşmeden asla bi transfer haberini yada bi gelişmeyi aktarmıyor. hamit - fb arasındaki transfer görüşmelerini yazmış.

chemedya said:

Hamit tartışmasının Fenerbahçe tarafı...

Dünyada herhalde en kolay şeylerden bir tanesi gidenin arkasından konuşmaktır. Gerçi bu Hamit- Fenerbahçe durumuna tam manasıyla uymasa da bu durumu bugüne kadar neden yazmadığımın yanıtı burada saklı... Öncelikle şunu belirtmem gerekir: Hamit'in Galatasaray ile transfer hikayesi nerede başladı? Nasıl sonuçlandı bilmiyorum. Aşağıda okuyacaklarınız Hamit- Galatasaray hikayesinden bağımsız olarak Fenerbahçe'nin Hamit ile hikayesinin başlangıcı ve bitişi ile ilgili...Bana bunları Fenerbahçe'nin transferlerinde etkili olan o meşhur 3 kişiden bir tanesi anlattı. O nedenle tek bir yorum katmadan kendi ağzından yazıyorum...Anlatan kişinin ben diye anlattığı kısımları kendi ismini yazarak değiştireceğim sadece. Aşağıdaki yazının Galatasaray versiyonu da yazılabilir. O'nu da başkası yazar. Ancak ben hiçbir yorum katmadan birebir olarak konuşulanları aktarıyorum...
-
Biz Hamit ile ilgilenmiyorduk. 29 Mayıs'ta milli takım kampı devam ederken Emre, Atletico Madrid ile anlaştı. Hamit o gün Volkan'ın yanına geliyor. Emre'den hiç hoşlanmadığını ve Emre'nin Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Fenerbahçe'ye gelebileceğini söylüyor. Kendisine Galatasaray'dan da teklif olduğunu ancak Fatih Terim ile çalışmayacağını çünkü 2008 Avrupa Şampiyonası'nda kardeşine yaptıklarını unutmadığını belirtiyor. Terim'in Almanya kökenli oyunculara karşı ön yargılı olduğunu anlatıyor ve Aykut Kocaman ile görüşmek istediğini belirtiyor. Bunun üzerine Volkan Demirel, Hasan Çetinkaya'yı aradı. O da Aykut Kocaman'a durumu bildirdi ve Kocaman- Hamit görüşmesi kısa bir süre sonra gerçekleşti.

- Hamit'in alınmasını en çok Aziz Yıldırım istiyordu. Biz de istedik. Aykut Kocaman listesinde olmamasına rağmen Hamit'in alınmasına karşı çıkmadı...Görüşmeler sürdürüldü. Ancak Hamit'in menajeri her görüşmede bizden daha farklı şeyler talep etti...Ancak her şeye rağmen başkanın da isteğiyle anlaşma noktasına geldik. İmza parası dahil 5 yıllık bize maliyeti 25 milyon Euro'ya yaklaşacaktı.
- Hamit ile son görüşmede talepler yine arttı. Bunun üzerine Aykut Kocaman durumu dinlenmeye aldı. Ekibine Hamit ile ilgili geniş çaplı bir rapor hazırlamalarını istedi...Rapor hazırlandı ve Kocaman'a sunuldu. Kocaman, Hamit'in kariyeri boyunca toplam 70 maçta 90 dakika oynadığını ve özel yaşamında çok fazla sigara içtiğini belirterek Hasan Çetinkaya'ya talimatı verdi: "Transfer olsa da olur olmasa da...Bu şartları kabul etmeyin. Bizim şartlarımızda olursa iş olmasında mahsur yok. "
- Bunun ardından başkan Aziz Yıldırım da ikna edildi ve geçtiğimiz Salı günü öğlene kadar olan iki tarafın birbirine tanıdığı opsiyon süresi sona erene kadar Fenerbahçe'den ses seda çıkmayınca Hamit, Galatasaray'lı oldu. Ancak üstüne basa basa söylüyorum. Biz Hamit'e talip olmadık. Hamit bize gelmek istedi...

chemedya (Ahmet Ercanlar) benim twitter'da takip ettiğim gazetecilerden biri. fenerbahçe konusunda sözüne en çok güvendiğim adam takip ettiklerim arasında. kesinleşmeden asla bi transfer haberini yada bi gelişmeyi aktarmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit açıklar mı bilmem ama adamın öz kardeşi, hatta ikiz kardeşi açıkladı zaten durumu.

Fener yönetimi "istesek alırdık biz almadık" diyor. GS yönetimi ise "fener zaten alamazdı, parayı tercih etmedi" diyor. ikisinin de geçerliliği eşit derecede. Tutup böyle dediler diye fener yönetiminin dediğini kabul etmek saflık olur. Nitekim aynı şey Gs yönetimi için de geçerli.

Objektif kaynak Hamitin kendisi, ya da iki yönetime de uzak ama işi bilen biri. En yakın kaynak Halil işte. Adam anlattı hepsini.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hamit fener'i istemis, ama fener hamit'i istememis. hal boyle olunca biz de almak zorunda kalmısız. tesekkurler fener hehehe.

hamit fb-gs arasını kızıştırıp fiyatını yükseltmek istemiş işte olay bu gibi gözüküyor.fener bi basamak çıkmak istemeyince en yüksek teklifi veren gs'ye gitmiş.fener hamit'i istememiş olayı değil yani hamit'in çakallığı var iki tarafa karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

gs daha fazla vermemis ki, daha az vermis. zaten mokoko'nun koydugu yazıda da fener'e maliyetinden bahsediliyor. su an gs'nin odediginden daha fazla. ayrıca kardesi halil de fb'nin daha fazla teklif ettigini soylemis. hamit daha az verene gitmis. ve bunun sebebini ogrenmek fenerli medyaya cok zor geliyor. ogrenmek istemiyorlar adeta ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

gs daha fazla vermemis ki, daha az vermis. zaten mokoko'nun koydugu yazıda da fener'e maliyetinden bahsediliyor. su an gs'nin odediginden daha fazla. ayrıca kardesi halil de fb'nin daha fazla teklif ettigini soylemis. hamit daha az verene gitmis. ve bunun sebebini ogrenmek fenerli medyaya cok zor geliyor. ogrenmek istemiyorlar adeta ahaha.

ben olayın nasıl geliştiğini bilmiyorum ama vermek istediğim örnek şu,hamit'e gs atıyorum 3 veriyor,fener'e 3.5 verin geleyim diyor,kabul edilmeyince gs'ye 3e geliyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...