Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

cok fazla degil aslinda, stoperler: yobo (veya dengi), egemen, bekir, serdar. bu sene serdar beklentileri karsilayamadi, bekir playoffta cok iyiydi ama sene boyu ayni performansi gosteremez bence. bekir de serdar da yedek kalmayi sorun etmeyecek adamlar.

sol kanat dedin mi: (bek icin) hasan ali ile ozgur cek var yalniz, acik icin de stoch ile caner. tamam caner ve ozgur hem geride hem ileride oynayabilir ama olsun, durum bu.

sag bek, gokhan gonul ile orhan sam. orhan da ayni sekilde yedek olmayi kabulleniyor.

ortasaha sikinti; mehmet topal, selcuk, baroni, sezer, ozer, belki mehmet topuz.. ama ozer'in, selcuk'un bu sene cok forma bulabilecegini sanmiyorum, daha ziyade mehmet topal-baroni-yeni transfer ve duruma gore topuz ile sezer oynar..

sag acikta kuyt ile mehmet topuz yine degismeli olacaktir..

alex mevkiinde alex oynar (hadi canim :P)

forvette de iste sow, semih, bienvenu. ciftlenirse kuyt falan.. bence ortasahanin ortasina cift yonlu bir yabanci alabiliriz, sonucta o mevkide oynayabilecek 3 turk vardi, birini gonderdik, biri galatasarayda, biri madrid'de. onun icin direk bir yabanci pesinde kosabiliriz, kaldi ki savunma hattimizi tamamen turklerden kurma sansimiz var artik, onlibero dahil. takimin hucum hatti turkce konusmasa dahi bir kontenjan artiyor.

edit: hamit ortasahanin her yerinde oynar, ama genelde mehmet topuz'un oynadigi gibi sag kanat oynar.. uclu ortasaha olacaksa eger, baroni mehmet topal hamit iyi bir uclu olabilir.. onlarin onunde de stoch sow kuyt mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

bilica kesin gitti mi,ben onu da hesaba katıyordum.
bi de basında ziegler haberleri çıkıyor,alınabilir vs diye o yüzden bi yığılma oldu diye düşünüyordum.

orta saha gerçekten aşırı zayıf,özer'i antremanlara bile almamaları lazım,çok yararsız bir adam.selçuk bile daha yararlıydı bu yıl hatta trabzon maçlarının birinde çok iyiydi,ben özerin bi tane iyi maçını hatırlamıyorum.
sezer'e bakınca tam soru işareti,geldiği gibi sakatlandı ikinci özer olursa hiç şaşırmam açıkçası.
forvete de bi takviye yapılmalı bence semih ve bienvenü bırak şl'yi lig için bile zayıflar.anca kupada 3.sınıf takımlara karşı iş yaparlar.ben ikisinden de bi fayda beklemiyorum bu sezon.

fizban said:

uclu ortasaha olacaksa eger, baroni mehmet topal hamit iyi bir uclu olabilir.. onlarin onunde de stoch sow kuyt mesela.

çok zevkli olur böyle bi takım,bence aykut hoca kesin bu taktiği dener.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...