deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 NM'de tüm quest bosslarını boş geçmiş (rare bile çıkmadı) birisi olarak heyecanla bekliyorum pony lvl'ı sdghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 rainbow hariç hepsini topladım itemların bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 inferno pony acabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Dün arkadaşla girdik. Tırt ya :) achievement geldi unicorn kesmek pek eğlenceli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben gem'i bulamadım frozen caves, hell'de pony'e giren varsa tag'leşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 pony lvl staffını yere atmısım bu ne beyaz item diye boşuma gelip 1m boşa gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Inferno girdim bugün. Ciddi zor :) 5M hpli 3 tane pony sıkıntılara dertlere salıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 inferno pony girdik bizde bugün.sadece chain stun crowd control yapan bi full gearlı barb tank ve 3 range. melee dps'le yapılmaz hatta yapılamaz bu kadar net söleyebilirim.O unicornlar 2 vuruyor char siliniyor o derece :D 2 DH - 1 wiz - 1 barb girdik, barb sadece stun ve cc kastı. bizde 2 DH trap circle kite.İnanılmaz zor.Bazı kombolar geldiğinde birisi kitelayıp ölüyor ve orda bırakıyoruz.Misal Unicorn'lar Fast-waller yada mortar'ın herhangi türlüsüyle gelirse direk pass.İmkansız kesmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bide loot için inferno harici girmenin alemi yok. Act 1 inferno farmlamak daha verimli o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Luriel said: pony lvl staffını yere atmısım bu ne beyaz item diye boşuma gelip 1m boşa gitti :( hadi ya beyaz mı düşüyo pony'den. iyi oldu öğrendiğim. sana da geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 act 1 inferno dark cellar farmlican temiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 su dark cellar farmı nedir? bi de act 1 de herkes bi treasure goblin farmından bahsetmis o da mı aynı yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 evet goblin birde cogu zaman sari bir mob cikiyor ama kesmek biraz bilek istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 sabonis said: Luriel said: pony lvl staffını yere atmısım bu ne beyaz item diye boşuma gelip 1m boşa gitti :( hadi ya beyaz mı düşüyo pony'den. iyi oldu öğrendiğim. sana da geçmiş olsun Pony lvlı açmak için gereken staff beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MgmNj1qhK6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 3 item hazır 1 saattir gibbering gemstone çıkartmaya çalışıyorum olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 staffın tarifi düşmedi bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Black rock ledger diye bisey var lost la alakalı filan diyorlar ama daha bir şey çıkmamış henüz var mı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 inferno pony level item tierini bilen var mı? act 1-2-3-4 droplarından hangisine denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Staff'ın zorluk seviyesinin son actine eş değer. Masakari said: Black rock ledger diye bisey var lost la alakalı filan diyorlar ama daha bir şey çıkmamış henüz var mı bilen ?Lost'taki sayılarla numaralndırılmış sayfalar çıkıyor. Bana 15. sayfa çıktı. Bir şey olmuyor sadece easter egg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Black Rock Ledger dedikleri gibi Lost sayıları ile gidiyor ama daha eastern egg dışında kullanımını bulan olmadı. Pony Level'da oynadığın zorluğun Act 4'üne eşdeğer, hem zorluk hem item olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 farm drop rate nasıl burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 act 2 de gemi vardı onunla alakalı diyorlar biraz bakındım ama daha bir şey çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 İşte o gemiye saldırırsan yanındaki amca patlıyor ve drop olarak bu ledger'lardan biri düşüyor. Benzer sahne Lost'da vardı, o sahneye gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar