Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

titreme

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

photographer said:

Çok zayıfsın biri vurunca düşceksin diye vücudunt tırsak bir yapıya bürünmüş ondan titriyosun korkudan.

Heh işte buna kızmadıysan sinirsel değildir :P
ama boy kilo oranın biraz kilo alman gerektiğini gösteriyor
biraz kollara kas çalış bakalım sanırsam düzelir.

ahahaha güldüm abi :D

evet bi 6-7 kilo daha almayı planlıyorum. 58den çıktım zaten çalışmalarım devam ediyor.

bisiklet şınav biraz ağırlık falan salona gitmeden elimden geldiğince desteklemeye çalışıyorum sporla işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
kullandığım bi ilaç yüzünden aşırı titriyorum. doktor dideral verdi. diderala tolerans geliştirmez umarım vücut.
ağırlık kaldırırken zorlanmamama rağmen aşırı zorlanıyomuşum gibi görünüyo.
prudent sen ne zaman başladın kas çalışmaya? titreme ne durumda? dideralle aran nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

sabah yarım alıyorum sadece, akşama kadar götürüyor evde de gerek kalmıyor zaten. lazım olursa akşam bir yarım daha. sana ne kadar verdi bilmiyorum. ben ilaca başladıktan çok sonra başladım abi, dediğin gibi bir etki görmedim ama zaten çok olmuştu başlayalı, alışmıştır vücut. ilk başta biraz halsizlik yapmıştı ama hatırlıyorum, sen ağırlığa girince onu da etkilemiş olabilir yani, ama vücudun alışması hiç uzun sürmüyor. en fazla bir-iki haftaya geçmesi lazım o yan etkinin.

tolerans geliştirme gibi bir şey olmadı çok uzun süredir kullanıyorum hep işe yarıyor, öyle doz arttırmam falan gerekmedi yani. sadece birkaç gün kullanmayınca normalinden de fazla titriyor, özellikle denedim birkaç güne geçiyor o da, normal titremene dönüyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...