akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 4 saate oyun bitti bu ne rezalettir bu kadar bekleme 4 saat Diablo 2 3 bundan kat ve kat çok daha bölümlüydü 4 kişi 4 saate bitirdik biri bana bu şaka desin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hadi hadi naz yapma, 1000 kere daha bitireceksin nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Pics or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 5 saatte ben act1'i ancak bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 akirafes said: 4 saate oyun bitti bu ne rezalettir bu kadar bekleme 4 saat Diablo 2 3 bundan kat ve kat çok daha bölümlüydü 4 kişi 4 saate bitirdik biri bana bu şaka desin . biraz gez be abi.ufak bi dungeon da bile harika bir eventle karşılabiliyorsun.loot,altın vs.de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bitirmek için oynarsanız 4 saatte biter tabi normal "seks dediğiniz bu muydu 2 dakkada boşaldım" demek gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Benim için de bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sam nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Saeros said: bitirmek için oynarsanız 4 saatte biter tabi normal "seks dediğiniz bu muydu 2 dakkada boşaldım" demek gibi olmuş oha nokta atışı benzetme olmuş. ahah :) Gezin dolaşın etrafınıza bakın, oyun bence çok güzel olmuş, mekanlar gayet güzel. Wowda bile orgrimmarda oturup etrafa baktığımız, bu da bitti diyip yeni karakter açtığımız olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kardeş sen oyun oynamayı hak etmiyorsun çünkü oynamış olmak için oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 3 saatte bitiren de var, ona oyun oynamak denirse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Saeros said: "seks dediğiniz bu muydu 2 dakkada boşaldım" demek gibi olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Aceace said: sam nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Tebrik ediyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz. Genel Başlık'ı kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar