Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ya olm söyleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 cuma - salı milli maçlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 teşekkür ederim öğretmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Antep 1-0 yenmiş Trabzonu, Güneş gidici Yılmaz Vural gelip kurtarabilir yoksa zor bu kadroylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/tuncay-sanlinin-yeni-adresiSXHBQ293979SXQ tuncay şanlı bursada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiş.Allah rahmet eylesin, daha çok gençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396038_10151049357341795_746451250_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Oha çok üzüldüm genç futbolcuydu allah rahmet eylesin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 daha 5 saat önce tweet atmış necati'ye http://i.imgur.com/5hebH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Sabah sabah çok üzüldüm şuna ya.. Gencecik adam, doğum gününde mutlu mesut eğlenceli bi günün arkasından ölüp gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Gencecik futbolcular kalp krizinden niye ölüyor, çok sıklaştı son yıllarda.. Sporcular ölüyorsa biz napıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ağır idmanlar ve yanlış beslenmenin sonucu falan olabilir mi acaba? tabi daha geçen hafta oyuncuların sağlık kontrolleri yapıldı. sağlam raporu veren doktorlar ne düşünüyodur acaba şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 manisasporda meduna olayında da ersun yanal vardı di mi? ersun yanalın sezon öncesi lab ortamında oluşturulmuş takviye besleyiciler kullandırdığı söyleniyor. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kiymaliborek said: ağır idmanlar ve yanlış beslenmenin sonucu falan olabilir mi acaba? tabi daha geçen hafta oyuncuların sağlık kontrolleri yapıldı. sağlam raporu veren doktorlar ne düşünüyodur acaba şu anda. ihss diye genetik bir kalp hastalığı varmış. Kalp kasıyla ilgili bir hastalıkmış. Ondan dolayı oluyormuş bu genelde sporcu ölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yazık ya Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bu Ediz'e çok üzüldüm ben yaa... Gencecik sporcu adamın bile başına bu geliyorsa biz nasıl sağlık mağlık diyelim? Ankaragücü'ndeyken çok iyi parlamıştı, çok iyi adam geliyor demiştik. Hakikaten Ersun Yanal ve onun hazırlama sürecinin etki ihtimali varsa mutlaka araştırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kiymaliborek said: manisasporda meduna olayında da ersun yanal vardı di mi? ersun yanalın sezon öncesi lab ortamında oluşturulmuş takviye besleyiciler kullandırdığı söyleniyor. yazık. besinlerin yanı sıra çok ağır bir sezon öncesi hazırlık kampına sokuyor futbolcuları. Yıllardır onun çalıştırdığı bütün takımlar sezonu çok fit ve hızlı açarlar mesela ama sonlara doğru takımların mecali kalmaz. Bende onun etkisi olduğunu açık açık düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Gençlerbirliği satışa sunduğu 5000 kombinenin tamamını satmayı başararak kulüp rekorunu kırmış. Halen daha talepler varmış. Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 eskişehir - gb maçındaki ilk gol dirke şike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 gençlerbirliği ilk devrede 10 tane falan kaçırdı, skor 4 - 0 eskişehir lehine. golleri çıkar kim kazandı anlamazsın güntekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 halille hamit bariz yer değiştirmiş, halil efsane attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 dha once de eskisehir cok gol kacirdi, gb 0-0a yatiodu (her zamanki gibi) golu yiyince cuvalladi diye duydum.. bu arada ediz icin asiri enerji icecegi tukettigini soyluyor yakin arkadaslari, etkisi olmustur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 doğrudur, ben maçı 10-50 arası falan seyrettim. karşılıklı çok kaçtı da gb efsaneleri kaçırdı. sonra trabzon sivas maçına geçtim, orada da sivas kaçırdı bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Hector babaya helal olsun. Güzel takım oldu Orduspor. İlk 5 e girerler inşallah. Sanica Boru Elazığ düşsün. Daha doğrusu Bülent Uygun'un çalıştırdığı bütün takımlar düşsün. Buca'ya yaptıklarının aynısını Elazığ'a yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 za http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21529590.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar