Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7edi

copry

Öne çıkan mesajlar

copry said:

Benim de tarzım değil hatta grubun da tarzı bu değil hiç ama piyasa işte büyük balık küçük balığı yutuyor maalesef :)

Şu "kendi tarzlarını" bütün gruplar yapsa ülkenin müzik piyasası kurtulacak. Gerçi ben de bir solo projenin klavyecisiyim. O yüzden bu mevzunun zorluğunu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Pazar günü klip çekildi başka bir parçalarına. Çok eğlenceliydi set özellikle başlarda ama gece 3'e kadar sürdü çekimler. eski taş duvarlı bir barda çekildi.

Çok saçma gelen yerleri de var açıkçası ama montajlanınca belli olur tabi nasıl olacağı.

Bakalım ne zaman izleyebilicez ya da izleyebilecek miyiz..

en güzeli de hiç tanımadığımız bar çalışanlarını arkadaşlarının şarkıyı ezberleyip söylemesi, mırıldanması ıslık çalması falan oldu.

şans dileyin ^^
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Pazar günü klip çekildi başka bir parçalarına. Çok eğlenceliydi set özellikle başlarda ama gece 32e kadar sürdü çekimler. eski taş duvarlı bir barda çekildi.

Çok saçma gelen yerleri de var açıkçası ama montajlanınca belli olur tabi nasıl olacağı.

Bakalım ne zaman izleyebilicez ya da izleyebilecek miyiz..

en güzeli de hiç tanımadığımız bar çalışanlarını arkadaşlarının şarkıyı ezberleyip söylemesi, mırıldanması ıslık çalması falan oldu.

şans dileyin ^^

sesteki adam mix bile yaptı orda şarkıya :D bence en süperi oydu .p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...