Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bizim de grubumuz vardı lisede, 7bitirdi'ydi adı. 10 dakika sonra dağıldık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 copry said: Benim de tarzım değil hatta grubun da tarzı bu değil hiç ama piyasa işte büyük balık küçük balığı yutuyor maalesef :) Şu "kendi tarzlarını" bütün gruplar yapsa ülkenin müzik piyasası kurtulacak. Gerçi ben de bir solo projenin klavyecisiyim. O yüzden bu mevzunun zorluğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 grubun ismi süper lan yalnız. Selam ben Antalyalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 küheylan said: grubun ismi süper lan yalnız. Selam ben Antalyalıyım. Umarım bahtları da isimleri kadar güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Haftaya klip cekimi var istanbulda hadi bakalim Yakinda kral tv' de kardesimin klibi donecek lulz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Seni oynatmıyorlar mı klipte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mutlular sehrinde dis ceken kiz olucam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yine anestetiği dayamış damardan bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Başta çelik gibi geldi kardeşinin sesi heh, eleştirilere katılıyorum ama çok oynandığını belirtmişsin zaten kardeşine buradan bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Pazar günü klip çekildi başka bir parçalarına. Çok eğlenceliydi set özellikle başlarda ama gece 3'e kadar sürdü çekimler. eski taş duvarlı bir barda çekildi. Çok saçma gelen yerleri de var açıkçası ama montajlanınca belli olur tabi nasıl olacağı. Bakalım ne zaman izleyebilicez ya da izleyebilecek miyiz.. en güzeli de hiç tanımadığımız bar çalışanlarını arkadaşlarının şarkıyı ezberleyip söylemesi, mırıldanması ıslık çalması falan oldu. şans dileyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 copry said: Mutlular sehrinde dis ceken kiz olucam^^ Mr_Hand said: yine anestetiği dayamış damardan bu... askjfakaghkjdahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 copry said: Pazar günü klip çekildi başka bir parçalarına. Çok eğlenceliydi set özellikle başlarda ama gece 32e kadar sürdü çekimler. eski taş duvarlı bir barda çekildi. Çok saçma gelen yerleri de var açıkçası ama montajlanınca belli olur tabi nasıl olacağı. Bakalım ne zaman izleyebilicez ya da izleyebilecek miyiz.. en güzeli de hiç tanımadığımız bar çalışanlarını arkadaşlarının şarkıyı ezberleyip söylemesi, mırıldanması ıslık çalması falan oldu. şans dileyin ^^ sesteki adam mix bile yaptı orda şarkıya :D bence en süperi oydu .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yediedi diye mi okunuyor grubun adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hayatımda harcadığım en kötü 3 dakika 30 saniyeyi geçirdim ilk posttaki şarkıyı dinlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 cempostaci said: hayatımda harcadığım en kötü 3 dakika 30 saniyeyi geçirdim ilk posttaki şarkıyı dinlerken. Sirf laf sokmak icin abartiyorsun cem, adasin hem de oldu mu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Zaten klip bu sarkiya cekilmedi neyse ki , bence de kotu bu da en kotu de degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 isim mukemmler sözler muzik cok iyi son 10 yılın en iyi grurubu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Engin sen misin sdffffsgsvbdkls. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yok engin değilim artık bu sarkıdan sonra tum hayatım değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 grup 84'ten farkı yok onu söyleyeyim. kaderimde buda mı vardıı diye girseler şaşırmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixelf Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sik gibiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 adam çok ağır girdi ya. tabi uçtuğu için göremedim kimse mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mainstreamin tanımı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 vokal çok ön planda abi sevmiyorum ben böyle olunca. kapat o zaman enstrumanları akapella söylesin arkadan sinek vızıltısı gibi vermenin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fthpuziy Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bu da mı sizden bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar