shippy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 zaten official forumda yardıranlar var 5-6 sayfalık bi aksiyon döndü ama hakkaten bu kadarda patlanılmaz ya wowda sadece ilk gece böyle olmuştu sonra düzelmişti burda 2 haftadır hergün ayrı bir error her gün aynı sorun oyuna girememe hevesle geliosun eve bugün farmın dibine vurcam diyosun gene error gene error neyse beklicez yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 adamlar ah'yi kapatmaya calısırken tum oyun gidiyor varmi böyle mallık.. shut down everything yani.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Büyük sıçtı Blizz. Prime time olunca bariz yetemiyor işten güçten dönen insanlar abanınca serverlara. EU üvey evlat zaten Blizz'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 açıuldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aha yine errör 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Önce kimseye whisp atamadım ,sonra party attm konuşmak içn partiden çıkamadım falan derken herşey kitlendi ,log out yaptım şimdi giremiyorum şahane valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gene başladı 37...bahaneleri nedir artık onu çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Error 1: There was an error creating your own party. ASFASDFSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ALLAHından bul Blizzard 5 NV'yle farm yapıyprdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ooooff yine oyunun ortasinda gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 retrieving hero listte kalızladım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya abi bkunu çıkardılar artık ya! tamam anladık oyun ilk çıktığında herkes yüklendi de şimdi neir bahane? milyon euronun dibine vuruyosun error 37 veriyosun skandal anasını satiyim ağız tadıyla bi takılamadık yahu blizzard sçtı bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hardcore oynayanlara acıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Adamlar bence x saat oynayanları prime time da abuk suubuk error verdirerek atıyorlar da yeni girmeye çalışanlar oynayabilsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 benim işten gelmemi mi bekliyor bu blizort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 dc yerken hc karakterimdeydim.. inşallah ölmemiştir dc yedikten sonra ... *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi bunun hardcore u falan var blizz ağır kakazladı valla diablo 3 le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 cuma aksami okuldan dönen bebeler kitlemiştir sahi siz napıyosunuz cuma gecesi D3 mü ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ulan tam diabloyu kestim ondan sonra gitti allahtan. droplarımı falan aldım videomu izledim ondan sonra sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Birazdan açıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 alacağım silaha biri öküz gibi bid koydu zaten moralim bozuk bide serverlar gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 boss faytın ortasında cort diye pfff cık cık cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 thank u you for your patience demiyorlarmı ayar oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ah'da zaman devam ediyor mu serverlarda problem varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar