xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 duzeltirler normaldir sabir get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 varya ağır küfür edecem, ediyorum şu an.... ne iştir arkadaş ne servermiş 2 haftadır adamlar 2 haftada 5 katlı binanın kabasını yapıyor, koca bilizart d3 servir kuramıyor 100 tl para var, bütün işten çıkmayı bekler eve gel servir cart curt ne ala iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hayır bilsem iş yerinde yatardım :p oynuyodum ne güzel, eve geçeyim bir iki bişeler yerim hem de işaret parmağım dinlenir dedim... demez olaymışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://gamingillustrated.com/wp-content/uploads/2012/05/Error37Meme_6.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Lynseth said: chat calısmıyo diye cıktım 37/73 spamlıyorum blizz sanada yapıycagın oyunada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hayır zaten haftada 1-2 gün doğru düzgün oynama fırsatı buluyorum. onunda içine ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 eşşoleşşekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 başarısızlık akıyor oyundan bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 vallahi girdim! başparmaktan sonra 3 parmak daha feda ettim ctrl+V+enter için ama girdi sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Sürekli deneyince giri.. ohh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Kapamışlar login serverı o kadar hızlı hata vermesi imkansız. Valla oyun açmak zor arkadaşlar kolay iş değil anlıyorum ama 2 hafta geçmiş dünyanın en büyük firmalarından birisin millet sürekli seni takip ediyor, örnek alıyor fln bu mu yapacağın iş? Kıytırık bir firma olsa anlayacağım hani imkanı olmaz vakit alır bazı şeyleri düzeltmek ama yok bildiğimiz blizzard abi bu. Adamların yüzünden oyun sektöründe paytoplay oyun kalmadı öyle ezdiler piyasayı ve sonunda çıkardıkları oyun bu mu? Gözümden düştüler açıkçası... Hiç beklediğim gibi efsanevi bir release veya oyun olmadı. Elbette oyunu oynamaya devam edeceğim firmayı takip edeceğim ama artık blizzard benim için o kadar da iyi bir firma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 girdim laaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi 2 gündür bu ne yaaa ne zaman girilecek server ı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bence çıkmadı hala oyun. hayvan gibi beta test yapıyolar 2 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Aynen girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Peh ben giremiyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 girmiyor. girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bi queue sistemi koysalar ya bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bilizartın ne bo....m bi firma olduğunu da görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bitane blizze küfür köşesi yapin içimizi bi boşaltalım gözünüzü seveyim.Buraya yazmiim şimdi hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 simdi girip wizardımda ölmüs bulursam belli bi süre girmem d3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 HC mi wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ah yapacam para kazanacam gold satacam diye milyar dolarlık firmanın yaptığı taklaya bak... yarım yatım oyunlar 70 dolar etiket koyun, onuda yavaş yavaş yap be .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 boqu çıktı bu hataların (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar