kek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 offline değil. collins dictionary diye bir şey buldum. kelime sesleri bile offline. şu an için en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 pons kullanıyorum, offline. langenscheidt da offline ama pahalı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 wp 8.1 update 1 de live folder mevzusu iyi olmuş kurdum da şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Güncelleme iyi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 14 May 2012, 21:30 GERGE said: Kaç kişi kullanıyor diye sor önce. Beni bildiğim sen dahil 3. ID § 28 Jan 2014, 11:15 GERGE said: WP kullanıcısıyım, çok memnunum, store ayda bir kere giriyorum. Tabii, tablet var her zaman çantada. Olm bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Bu arada arkadaştan beleş bi Lumia 820 geldi. Benim akıllı telefon olmadığındna bu aralar ilaç oldu. Whatsapp ve Yandex Navigator dışında kurulcak bişi var mı?( bu arada Nokianın offline map dl li nokia mapsi here maps olmuş çok imba bi olay ya direk ülke ülke mapi indirebilmek) Powerful control tadında üste bar gelmiş ama ayarlanamıyo sanırsam candy crush yok :( birde bi sürü store mu var ben anlamadım nokianın kendi storeu windowsun storeu turkcellin storeu felan beynim dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 BonePART said: 14 May 2012, 21:30 GERGE said: Kaç kişi kullanıyor diye sor önce. Beni bildiğim sen dahil 3. ID § 28 Jan 2014, 11:15 GERGE said: WP kullanıcısıyım, çok memnunum, store ayda bir kere giriyorum. Tabii, tablet var her zaman çantada. Olm bu ne lan. gelişerek değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 2012 de android hipstermış. 2014 te bakmış android herkesde var daha hipster kimsenişn kullanmadığı WP ye geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ben de ipod minimi canlandırmaya çalışıyorum sepya ekranında solitaire oynıcam yeni yetme hipsterlar O DA NESİ diye gözlerini dikip baksınlar diye ama pili ölmüş 10 dakikada kapanıyor makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 BonePART said: 14 May 2012, 21:30 GERGE said: Kaç kişi kullanıyor diye sor önce. Beni bildiğim sen dahil 3. ID § 28 Jan 2014, 11:15 GERGE said: WP kullanıcısıyım, çok memnunum, store ayda bir kere giriyorum. Tabii, tablet var her zaman çantada. Olm bu ne lan. Burada en onemli nokta Windows Phone 8'in ve o cok guzel Nokia yazilimlariyla birlikte (harita ozellikle dedigin gibi) WP8 Lumia'larin cikis tarihi. Ikisi arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar