Borastus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dual boot android windows8 tabletler falan http://www.slashgear.com/asus-teases-dual-boot-android-windows-8-machine-for-computex-31231099/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 reyou said: bu hafta sonu buyuk olasilikla app i publish edicem ne kadar alir ki adamlarin onaylamasi? gecen sene 3 gun filandi ortalama, simdi 6-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 windowsta linux/mac tarzı workspace var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 nasi bisi o workspace neler yapabiliyosun, valla ben kullanmadigim icin linux falan bilmiyom sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tek desktopin var ama sanal bir suru desktopin var, mantıksal olarak surada sunu yapiyorum blabla diye islerini organize etmene baya katkisi oluyor http://cdn.blogsdna.com/wp-content/uploads/2010/03/Mac-OS-X-Spaces.jpg gibi birinde browserlar duruyor birinde xcode digerinde video oynatici berikinde download vsleri direk acmak icin klasor pencereleri duruyor vs vs suna ihtiyacim var dedigimde windowsta altta doksan tane programi gormek yerine su workspacede sunu yapiyorum diye ayirmak daha kolay diye dusunuyorum yalniz phone basligini hijacklemişim farketmeden, pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 windows phone appleri ile windows 8 appleri kolkola calisabilecegi isin sorun olmaz :) soruna gelcek olursak windows 7 de bunu yapan uygulamalar var, hemde baya basarili memory management falan yapiyor.. windows 8 de sanirim built in bi ozellik olarak gelicekmis.. zaten yazilim piyasasini su sekilde dusunmek lazim, android de olupda bi uygulamanin windows phone da olmamasi cok cok dusuk bi olasilik? nedenimi? e cunku isin ucunda para var, instagram uygulamasi ilk iphone a ciktiktan sonra, baktilarki android de yok, e ilk kim yaparsa parayi kiracak cat yaptilar.. instagramin windows phone a uygulamasi yok, ama adam bakiyo mesela lan windows phone markette yok bole bi uygulama yaparsam parayi kirarim diyo cat 1 ay sonra program markette.. hatta ben bile dusundum lan boktan bi program yapiyim, bole resim cektikten sonra sacma sapan filterlar eklesin diye ama baktim yapmislar bile o yuzden hic bulasmadim.. o yuzden android iyi windows phone kotu diye pek diretmemek lazim, ancak developer sayisi ve application coklugu bakimindan yani sayilarla android her zaman onde olacaktir simdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lan nerdeyse 2 hafta olucak, signed and encrypted diye kaldi bizim app.. unuttu heralde adamlar confirm etmeyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sonunda publish oldu app ama koca kafa microsoft ingiltereye bide 3. dunya ulkelerine publish etmis :/ tekrardan submit ettim bakalim en az 10 daha bekleriz artik sdfdsf http://www.windowsphone.com/en-gb/apps/f51f7716-f6ab-46ec-89a2-77e5cea07f3a ya bide geyigine 3-5 like atin gencler, o kadar patideki community olaylarinda oy kullandik accik bizede layklayi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hayirli olsun, sinema ne izleyebiliyor muyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 evt izleyebiliyosun youtube daki full turk filmleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wp8'in yakın zamanda çıkması ve yeni telefonlarla ileride daha hareketli olacağını düşündüğüm konuya atlıyım dedim. konu gereksiz yerlere kaymış.. var mı beyler wp8 için tavsiye edeceğiniz, gözden kaçan uygulamalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 doodle god diye bir oyun var pek bir olayı yok ama vakit geçirmek için fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 doodle god sardı beni ya. eyvallah. bunun yanında; photobeamer foto paylaşımı için işe yarıyor yeri gelince, pratik. civilization oynayan var mı bi de? alıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 epey oyun kurdum yazayım neler oynadıgımı: contre jour - baya artistik bir oyun. telefonu görüp neler var bir göster bakayım diyenlere bu oyunu açıyorum limbo tarzı var. geodefence - güzel bir tower defence oyunu. kinectimals - grafikler inanılmaz ama başka pek bir olayı yok 1-2 hareket var belki paralı alınca epey şey açılıyordur. the light game - çok basit sade parmak ile çizgiyi takip etmek gerekiyor böyle vakit öldürmek için ideal. revolution - çarkları hareket ettirip böyle çalışan bir sistem yapma şeyi. ilk bölümler oldukça kolaydı zamanla zorlaşıyordur belki. daha baya oyun varda denemedim onları da yazarım zamanla. civ i ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 SenariouS said: ... O zaman biraz developper olarak konusalim senle. Birincisi Visual Studio falso... Parali meret, adam gibi resharper falanda alayim desen baya saglam girer. Bunun yaninda mac ile beraber gelen bedava xcode ve heryerde calisan her yerde bedava Eclipse... şu epic fail bi yorum ya. visual studio hakkaten çok sağlam bi ide, parasını da hak eder her türlü. onun dışında eğer öğrenciysen dreamsparktan bedavaya alabiliyorsun pro sürümünü, değilsen de express versiyonu var. ama iOS için geliştireceksen bok gibi obj-C öğrenmen gerekiyor, xcode ile çalışıyorsun, e xcode ücretsiz de; xcode için macOSx olması lazım, onun için de mac alman lazım. yani neymiş, iOS development için mac alman lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 geezus said: şu epic fail bi yorum ya. visual studio hakkaten çok sağlam bi ide, parasını da hak eder her türlü. onun dışında eğer öğrenciysen dreamsparktan bedavaya alabiliyorsun pro sürümünü, değilsen de express versiyonu var. ama iOS için geliştireceksen bok gibi obj-C öğrenmen gerekiyor, xcode ile çalışıyorsun, e xcode ücretsiz de; xcode için macOSx olması lazım, onun için de mac alman lazım. yani neymiş, iOS development için mac alman lazımmış. 290 doalr vs pro... 600 dolar mac mini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ha bide windows phone 8i macte yazmayı bırak sadece windows8de yazabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ee? hala visual studio express diye bir şey var, addon kullanmıyorsan çok farkı da yok. c, c++, c#, html5+js, directx var kullanabileceğin. çok ufak değişikliklerle winRT -> wp8 yapabiliyorsun vs. eğer olayın kendini pazarda denemek, bakalım şu oluyor mu diyorsan windows8'e upgrade edip (80TL) VS express kurup uygulamalarını publish edersin, baktın gelir elde ediyorsun, pro+resharper alırsın. iOS için geliştirmek için ($600+$100=~1200TL) giriş yatırımı yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sacmalıdığının farkındasın umarım. Bahsedilen konu iOS geliştirme için gerekli para idi. eee wındows ıcınde pc lazım onuda kat istersen o fiyata. 0 wındows almanda lazım. vs alman lazım. hadi bu express olsun diyelim. sonra yazabiliyorsun. iOS sadece macte yazılıyor dedin bende diyorum ki windows 8 ve WP8 de sadece windows 8 uzerinde yazılıyor. Farkı ne iOS'un sadece macOSda yazılmasından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 evet saçmaladığımın farkındayım ondan yazıyorum. tey allam. tamam senarious sen haklısın, bundan sonra kağıda kod yazıcam, yine bi kağıt kalem parası gidecek yine de.. neyse ki beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ikiniz de haklisiniz aslinda. Windows Phone 8'de sadece Windows 8'de yazilabiliyor. Mac Mini ile WIndows 8 calisan ucuz bilgisayarlar ayni fiyata, onlari tam olarak katamazsin karsilastirmaya ama bir de Bootcamp diye bir olay var. Yani Mac'i olan rahatlikla Windows Phone 8 calisabilir WIndows 8 lisansi oldiktan sonra ama PC'si olan hackintosh calismazsa (ozel olarak kurmadiysan buyuk ihtimal calismaz) Mac almak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Böyle bir durumda var evet. Idelerin parasız olmasından yanayım ben bu sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 whatsapp çıkmış. ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ya ben bu habere şaşırdım 1 aydan beri whatsup kullanıyordum çakma birşey miydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 whatsapp geldi ama cok yavaş şu an nedense gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar