Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 mulgear6 said: arkadaşlar 900+ dps en az 150 vita olan 1h silah arıyorum 2m+ verebilirim class ? bi tane fist var bende öyle kullanmıyorum artık tank gearı yok ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sectore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 rmah a koymayı düşünüyorum nedir sizce ederi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 en az 60€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Novichok said: Black Bone Arrows'un recipesini satabilirim arayan varsa, pm plx. %17ye kadar ias %7-7.5 crit chance Extra damage aganist elites özellikleri standart, +4 prop da rastgele alıyor. birde fiyat vereydin ya.acep yapıp satsak karlı mı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 6 M'e perfect star topaz satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Gel abi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 152 int 46 vit 76 all res 12 move speed firewalkers bot biri 38 milyona koymuş ah ye param yetmedi ilgilenen varsa kapsın satılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 baya pahalıymış 38'e. öyle bi kapmalık durumu yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nesi pahalı ya daha iyi bot görmedim ben şimdiye kadar. 76 all res be. 2 saat içinde satılmazsa ben anlamıyorum bu işten aha şuraya yazdım... 6 milyon daha olsa alacaktım saniyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 30 int az, 30 vita fazla vereni var çok daha ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 reklam mı yapıyor diye düşündürmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 satılmadı bot 2 saat içinde... demek ki anlamıyomuşum ben bu ticaret işinden :) ilk defa alınabilecek bi paraya görünce bu tarz top level bi itemi heyecan oldu hep 100 milyona filan görüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şunu satamadım ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 olmamış upload? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 fiyat olarak ne yazmalı buna? ya da burada almak isteyen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wicke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 200 € .. Blastryan#2622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Elden satış yapar mısın? İstanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wicke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 tabi olur. ekleyin goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Soyle bişey var almak isteyen olursa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 guzelmis dusurdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 AcesHigh said: 152 int 46 vit 76 all res 12 move speed firewalkers bot biri 38 milyona koymuş ah ye param yetmedi ilgilenen varsa kapsın satılmadan 4-5 m den fazla etmez abartmıssın baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Hannibal44 said: AcesHigh said: 152 int 46 vit 76 all res 12 move speed firewalkers bot biri 38 milyona koymuş ah ye param yetmedi ilgilenen varsa kapsın satılmadan 4-5 m den fazla etmez abartmıssın baya.. Nesini abarttım ya dün gece yattığımda bid ücreti 16 milyonlara çıkmıştı satılmasa bu gece almayı deneyecektim ama 38 milyona almış birisi buyouttan malesef... Nasıl bi fiyatlandırma sisteminiz var çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ordan gelecek extra 50 vita için fazladan 30m vermek ne kadar mantıklı? upgrade belki ama 30m edecek bi upgrade değil kesinlikle. demek istediğim çok daha güzel harcanabilir yani o para bi de mesela şu an pek yok o tarz item gold ahta. dün 2 sayfa vardı ona rakip olabilecek daha ucuza item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bencede 50 via için 30m fazladan vermek çok ama çok saçma 1 bil goldum olsa gene vermezdim o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar