Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 said: Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor ile yaptığı hazırlık maçını, uzatma dakikasında Uğur Akdemir'in kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandı. Her iki takım taraftarları da kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu. Taraftarlar, maç oynanırken sık sık karşılıklı "Kartal gol gol" şeklinde tezahürat yaptı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kartal gol gol kadar rezalet bir tezahürat duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 saldır galatasaray daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Tam youtube zencisi ya. Bunlardan lazim iste takima. DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=pVBrZyGjQGU&feature=player_embedded samet izlemeye gidecekmiş haftasonu, 1.5 milyon bonservis ücreti var ama seneye bitiyormuş sözleşmesi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Demiroren: "Fikret'in yerinde olsam yabancilarin hepsini satar, yerlilerle devam ederdim. Ama onu yine de destekliyorum." Abi bu nasıl pişkinlik, nasıl bir yüz cidden anlamakta zorluk çekiyorum artık adfa master troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 said: Demiroren: "Fikret'in yerinde olsam yabancilarin hepsini satar, yerlilerle devam ederdim. Ama onu yine de destekliyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bu daha iyi ya Demirören:''Fikret Orman iyi başkanlık yapıyor..Ben de olsam aynı icraatleri yapardım..Sadece stat olayında zamanlama hatası yaptı'' TELEGOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 daha çok http://www.kotusozluk.com/img/2010/12/sisko-nuri_7647.jpg gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 zamanlama hatasımı 8 senede sen neyi zamanlıyamadın lan e be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Beşiktaş, Zenit'te forma giyen santrfor Danko Lazovic ile prensipte anlaştı. Lig TV'nin haberine göre 29 yaşındakş Sırp futbolcu hafta içinde İstanbul'a gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 youtube golcusu, bi de no name zenci lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Fanatikte ya da fotomacta da.noname zenci haberi var zati.. siyah inci demişler bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 no name zenci sly abi. almeida yı okutup şöyle adamlara yönelmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Lazovic menejer yemlemesi, asıl hedef Sly'ki Danimarka'ya ekip gitti bir süre canlı izlemek için. Tahminen alırlar, Emenike-Amokachi tarzı bir eleman onlar kadar güçlü olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 q7 takımda kalcak gibi görünüyor . burnu sürtmüştür umarım eğer aklı başına geldiyse bu seneninde ligin en kral transferi o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Adam haklı, Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı, Q7'de adam olup oynarsa lig Mart'ta biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sgdassdghsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Teknik direktör Samet Aybaba'nın yardımcısı Recep Çetin, Danimarka'nın Midtjylland takımının forma giyen Sly hakkında olumsuz rapor verdi. Konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulunan Çetin; "Sly için olumsuz rapor hazırladım. Bize taraftarı heyecanlandıracak, takıma bir şeylere katacak, genç ve ilerisi olabilecek hazır olan oyuncu lazım. Çünkü şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de bize bir şey katmayacak oyuncuyu almak olmaz. Sonuçta yabancı bir oyuncu. Transfer edeceğimiz oyuncu Beşiktaş'ın amblemini taşıyacak bir oyuncu olmalı. Ayrıca Danimarka Ligi'nde çok üst düzeyde olan bir oyuncu bile Türkiye Ligi'nde bence çok zor oynar." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 danimarkayı niye küçümsüyor ki samet efendi. senin ülkenin takımları şampiyonlar ligi gruplarında uefa ya gitmek için çabalarken kopenhag gruplardan çıkıp chelsea yle kafa kafaya oynuyordu. yine senin ülken daha avrupa şampiyonasına katılamazken danimarka ordaydı. Anlamıyorum bizdeki bu küçümserliği ben arkadaş. Syl in oynadığı takım da danimarkanın iyi takımlarından yani. quaresma vs. geliyor da ne oluyor. sen oyuncuya bir şey katamayacak, bir sisteme göre oynatamayacaksan takımı, zaten teknik direktörlükte işin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Raze said: Teknik direktör Samet Aybaba'nın yardımcısı Recep Çetin, Danimarka'nın Midtjylland takımının forma giyen Sly hakkında olumsuz rapor verdi. Konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulunan Çetin; "Sly için olumsuz rapor hazırladım. Bize taraftarı heyecanlandıracak, takıma bir şeylere katacak, genç ve ilerisi olabilecek hazır olan oyuncu lazım. Çünkü şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de bize bir şey katmayacak oyuncuyu almak olmaz. Sonuçta yabancı bir oyuncu. Transfer edeceğimiz oyuncu Beşiktaş'ın amblemini taşıyacak bir oyuncu olmalı. Ayrıca Danimarka Ligi'nde çok üst düzeyde olan bir oyuncu bile Türkiye Ligi'nde bence çok zor oynar." dedi. bugun ise: milliyeth said: Antrenör Recep Çetin, Midtjyllan'dan Sly'i beğenirken, gençliğinin sorun olacağı yönünde rapor verdi. Yönetim, son kararı Samet Aybaba'ya bırakırken, tecrübeli hoca Sly, Chamakh, Lazovic ve Rosenberg'den birini seçecek. Forvet transferinde geri sayıma geçen Beşiktaş'ta, Antrenör Recep Çetin Midtjylland'ta forma giyen Sly için raporunu hazırladı. Nijeryalı oyuncunun önceki akşam Randers takımına karşı ortaya koyduğu performansı ve attığı golü beğenen Çetin'in, buna rağmen oyuncunun çok genç olduğunu ve şu anda Beşiktaş'ın forvet yükünü kaldıramayacağını yönetime bildireceği öğrenildi. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlı yönetim, golcü transferindeki son kararı Samet Aybaba'ya bıraktı. Sly'i kasetlerden izleyen ve çok beğenen tecrübeli çalıştırıcı, genç futbolcunun dışında daha önce listesine aldığı Arsenal'de beklenen şansı bulamayan Chamakh, Zenit'te top koşturan Lazovic ve Werder Bremen forması giyen Markus Rosenberg'den birini seçecek ve yönetime istediği futbolcuyu bildirecek. Transfer politikasında kulübü zarara uğratmak istemeyen ve nokta transferler yaparak maddi anlamda büyük başarı yakalayan yönetim, bütçede artıya geçmenin faydasını bu transferde görebilecek. Başkan Fikret Orman'ın, forvet transferi için belirlenen bütçeyi aşabileceklerini yönetime söylerken, futbol komitesi bu avantajını kullanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Adamı beğenmeyen Recep bu arada Samet değil. Avrupa'dan zor bulursunuz öyle ucuz genç kalite adam, Avrupa'ya getirilmişse zaten farkedilip kıymetlenmiştir. Emenike gibi adamları Fransız/Hollanda takımları direk Afrika'dan veya G.Amerika'dan gidip aylarca izleyip soyunu sopunu araştırıp alıyorlar, zaten ne kadar kaliteli topçu varsa bu 2 ligten geçmiş oluyor gençken. Sözün kısası Recep memlekete dönsün oralarda boşuna otel parası vermeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 müjde q7 ile A.Madrid ilgileniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Kaynak fotomac falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 takoz recepi kim scout yaptı lan afsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar