Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 zaten şampiyon olmamıza daha 5 sene var sıkıntı yok
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 zaten tahminen bir kaç yıl Avrupa Kupaları yalan olacak. o yüzden 5-6 önemsiz
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Hacı allah aşkına aklı başında bir sistem hocası gelsin ya. Tayfurla 5 sene devam edersek, mali krizden çıktığımızda bir 5 seneey daha ihtiyacımız olacak
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA Disiplin Komitesinin Şirketimiz hakkındaki 01.05.2012 tarihli kararını temyiz etmiştir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bakalım bu sene bi sol bek alınacak mı yoksa yine Köybaşı'ya küfür mü edeceğiz sezon boyu...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Llama said: AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA Disiplin Komitesinin Şirketimiz hakkındaki 01.05.2012 tarihli kararını temyiz etmiştir. acaba olmaz öyle karar cezalarını çeksin bjk mi dicekler
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Fener Fernandes'e talip haberleri çok gündemde bu aralar. Hayırdır inşallah. Bir süredir 3 büyükler arasında yabancı oyuncu transferi olmadı diye hatırlıyorum
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gecen sene kazim galatasaray'a gitti fener'den.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 said: Finans Cafe @finans_cafe BJK BAŞKANI FİNANS CAFE'DE AÇIKLADI: FERNANDES ÇOK ÖNEMLİ AMA TEKLİF GELİRSE GİDER. ŞU ANA DEK NE GS NE DE FB'DEN KAPIMI ÇALAN OLMADI said: Finans Cafe @finans_cafe BJK Bş.Fikret ORMAN:Futbolcularda indirime gideceğiz indirimi kabul etmeyenler gider. Hepsinin konumu farklı 1 milyon € gibi sınırımız yok." said: BJK Bş.Orman:Tayfur Havutçu çok özel biri. Ama duygusal değil profesyonel bakıp bir isimde anlaşacağız Almanlar'a, diğerlerine de bakıyoruz said: Finans Cafe @finans_cafe BJK Bş.ORMAN: Bakan Günay benden sonra Dolmabahçe'den gidin demiyor. Uzlaşacağız. İnönü'de çevreyi bozmayacak şekilde oynayacağız said: Finans Cafe @finans_cafe BJK Bş.Orman:Yeni sezonda TT Arena'da oynayabiliriz. Ne GS'a ne başka bir kulübe talebimiz olmadı Stad gelirimiz 15 milyon, rakiplerimizn 55 said: Finans Cafe @finans_cafe BJK baskette Efes'le birleşiyor mu? BJK/ORMAN:Coca Cola gibi başka markaları da var. T.Özilhan'dan destek istedim Rahmi Koç'a da gideceğim https://twitter.com/#!/finans_cafe
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Efesle birleşilmesine karşıyım. 2-3 iyi klüp değil 5-6 iyi klüp olmalı ki rekabet olsun.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ya o birleşme yalan yani, tuncay özilhan kesinlikle kapattırmam Efes'i falan demişti. Zaten birleşme olsaydı sezon başı isim değişikliği sırasında olurdu. Çevresinden yeni ve sağlam sponsor isteniyor. Milangaz ile olan sözleşmeyi iptal etti yeni yönetim geldiği gibi, sezon sonu milangaz olmayacak. Yeni bir sponsor, belki yine isim ekiyle birlikte sağlam bir yatırım aranıyor. Bu güzel bir gelişme çünkü basketbol şubesine artık önem verileceğini gösteriyor. Beşiktaş Coca Cola'da olmasın ama ya, kapitalizme kaptırmayalım kulübün ismini :)
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 fikret orman bjktv de gazetecilerle konuşuyor. izlemek isteyen.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Beşiktaş Efes'e neden karşı çıkılıyor ki? Basketbol şubesi bu sene ilk defa kendini toparladı ancak kulüpteki finansal kriz orayıda etkiliyor. Bence güzel bir seçenek. Beşiktaş Efes, efes yönetiminin altında yer almalı beşiktaş basketbol şubesini efes yönetmeli böylelikle efes daha büyük taraftar kitlesine sahip olur gerçi efes taraftarı daha elit =) Ben çok memnuniyet duyarım birleşmeden iki sevdiğim kulüp harika olur final four'a takım çıkarabilirz böyle giderse daha çok uzun yıllar bekleyeceğiz.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 başkan dedi ki, erdoğan demirören tıkır tıkır ödüyor. milangaz takım konusunda gayet başarılı. kimse mutsuz değil. sponsorluğun devam etmesini ben isterim ancak beşiktaş öyle aa gittiler ne yapıcaz diyebilecek bir durumda olamaz. milangazın devam etmemesi halinde birileri ile görüşmek durumdayız. ben milangazın devam etmesinden yanayım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 http://www.tribundergi.com/haber/fikret-orman-hedefimiz-genc-bir-takim-kurmak
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yazıyı okumadım, klasiklerle doludur zira fakat arkada rasim ozan kütahyalı izleniyor lan...
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile yollar ayrıldı. Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yarın düzenlenecek basın toplantısında Havutçu ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedileceği açıklanacak. http://www.haber1903.com/Besiktas-744-havutcu_ile_yollar_ayrildi.html
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yerine kimin geleceğini öğrenene kadar sevinmem
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yurt dışı deniliyorda, en azından tecrübeli disiplinli biri gelsin. Tayfur'un hiçbir özelliği yoktu ki...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oha resmi açıklama gelmiş hoş gelmiş :D güzel olmuş beee :D hadi bakalım bakalım kim gelcek şimdi
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Wispy said: Tayfur'u çok çok çok büyük ihtimalle yollayacaklar. Kaynak: Götüm falan değil, bu bilgiye vakıf olma ihtimali çok yüksek olan birinden 1. ağızdan duydum told u
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Beşiktaş'ta işler rayına giriyor mu nedir? :)
Öne çıkan mesajlar