Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Quaresma, Simao, Holosko, Ernst, Rüştü, Bebe, Alves ve Sıdney kampa götürülmemiş.

Daha önce açıklama yapılmıştı Aybaba'dan, kampa götürmeyeceğim oyuncuları takımda istemiyorum diye.

Rüştü, Quaresma'yı istemediğini açık açık söyledi. Bebe ve Sidney kiralıktı zaten, şuan takımın oyuncusu bile değiller :)

Ernst ile yeni sözleşme imzalandı, bizzat Aybaba'nın onayıyla ki Ernst'in götürülmemesi tamamen onu daha fazla dinlendirmek vs. olabilir. Ya da vefa borcu olarak sözleşme yapıldı, mental açıdan takıma geriden destek verecek. Yani rotasyonda sağlam bir abi olacak işte vs.

Holosko'dan maaş indirimi istenmişti. Kabul etmemiş demek ki, kapılır çok rahat başka bir takım tarafından. Süper Final'de eski günlerini anımsatan performanslar göstermişti.

Simao zaten geldi geçti, keşke eski performansının çeyreği olsa ama yok :( Geldiği dönem ki yarım sezonluk performansı bile çıta yükselttirirdi takıma da neyse
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma dünyanın en mutsuz adamlarından biri olabilir şu sıralar ha
portekiz milli takımında da umursamadılar adamı
burda da istenmeyen bir pozisyona geldi resmen
başarı desen tın
10 maçta bir kale direğne top taşıyıp ordan asist yapıyor işte anca
araplar gelse alsa şu adamı bizden keşke
Sosyal ağlarda paylaş

Olcay Şahan için Kaiserslautern ile anlaşıldığı borsaya bildirildi. Oyuncu ile de anlaşılmıştır tahminen, hayırlı olsun.

Bana kalırsa pek iyi bir transfer değil. Gelişir vs. diyemiyorum, gelmiş 25 yaşına, geçmişinde çok iyi dönemleri olsa da ilk yüksek deneyimi olan Bundesliga'da bu sene yapamadı. Her şekilde iyi bir transfer ama gelecek vs. beklemek saçma, gelişimini yapmış yapacağı kadarı bundan sonrası ancak tek tük rötüşlar olur.

edit: 800.000 euroya alınmış bu arada,
Sosyal ağlarda paylaş

istemesin zaten, son 2 senede bonservisle birlikte sözleşmesindeki maddelerden vs. ötürü toplamda 35 milyon euroluk ödeme yapılmış onun için ...

35 milyon euroluk ne yaptı takım için? gitti milletin futbolculuk hayatına kast etti sonra "hırsından yapıyor, iyi çocuk aslında" bile denildi.

Adam masraflı, yapacak birşey yok. Kendine gelmesini bekleyecek durumda değiliz, Porto'daki dönemlerini beklemenin bir mantığı da yok. En kötü 5-6 milyon euroya satılırsa satılır, o parada BJK'nin şuan her şubesine yarar.

Değişim isteniyor ama değişim için yapılan her hamleye karşı Beşiktaş taraftarı, yapmayın etmeyin abi. Şu Twitter'daki quaresma tt'sine de küfür saydırmayı planlıyorum bu yüzden ...
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol seyir zevki ile ilgili, sen gidip iş yapan adamların yerine kazma herifler alıp para harcamayacağım ama millet gelmeye devam edecek bana destek olacak zannediyorsan çok yanılıyorsun.

Şu takım bir kaç hafta üst üste yenilsin 1000 kişi bile gelmez maçlarına. O gelenlerde zarar verir üstüne masraf çıkarır zaten her zamanki gibi.

Bu adam geldiğinde ve geçen senenin belli bölümünde harika oynuyordu. Almedia gibi sakatlanınca formdan düştü toparlanamadı. İstatistiklerde yalan söylemiyor zaten kaç gol kaç assist i var, ki kaç maç oynayamadan bunlar. Biz kalas adamlara layığız diyorsanız buyrun satın, seneye içine ettiler takımın bu ne ya demeyin ama...
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyedeki iyi futbolcu mantığına da hastayım ha, ortalama üstü top oynayan adam geldiği anda taç takılıyor. taç takılanların pek azında yetenek ve profesyonellik bir arada oluyor.(bir alex mesela)

yanlış yapıyorsunuz. 11 odunun arasında bir tane çiçek bulduğunuz zaman bütün suyu ona döküyorsunuz.

bugün barcelona, 11 kişiden 1 messi üstün oynadığı için iyi değil. düşünsenize barcelona orta sıra takımı olsaydı ve sadece messi arada çıkıp döktürseydi, taraftar ona taptığında komik olmaz mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

kamp listesi yakında belli olacak.o zaman kimlerin gideceği belli olacak.

yazılanlara göre fernandes dışında bütün portekizliler gidiyor.hiç biri kampa götürülmeyecek.aynı şekilde ernsts'de.samet aybaba ernst'in biletini keserek kendi açısından ciddi bir risk alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

varsın ayağında top tutmasın, kazma olsun. En azından kendi için değil takım için oynasın. Ben kazmalara katlanırım.

Ben o tribüne Quaresma'yı değil, Beşiktaş'ı izlemeye gidiyorum. Beşiktaş'ı izlemeye gelmeyecek olan adam da gelmesin tribüne, 1000 kişiyle de izleriz maçları ...

Ben direk gelmem diyebiliyorum zaten, yok ben böyleyim ben bjk yi izlemek için gelirim diyip durmayın allah aşkına, mağlubiyet serilerine, orta sıralara demir atarsa görürüz bakalım gidiyormusunuz.

FEDA ederim bilmemne ederim diyip duranları görüyoruz zaten. 200.000 ilk hedefli tshirtler bile 80k yı anca geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...