vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bu sene iyi geçecek, hissediyorum. İlk olarak Demirören gibi bir yükten kurtulmamız ile önümüz açık. Tüm kadro ve yönetime başarılar dilerim. 2012 - 2013 sezonu hepimize hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 içimden bi his var bu sene beşiktaş için tarihi bir sezon olacakmış gibi, neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 geçen sene bayanlara yapılan kombine de indirim uygulaması bu sezon erkeklere yapılsın. Ligin yarısını izleyemedik lan. Ayrıca Fenerbahçe taraftarının sahaya girmesi nedeni ile Fernandes 3 ma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 İnönü yıkılsın, ufak ufakta olsa yeni stat için yapım başlasın. Olimpiyata geçelim ve sudan ucuz kombine biletler çıkarılsın. İyi reklam ve sosyal medyadan gazlama yöntemi ile orada binlerce kombine satılabilir. Bir nebze kulübü de rahatlatacağı gibi hedefsiz olarak çoktan nitelendirilen bir sezonda en azından potansiyel bir seyirci kitlesi yaratmış oluruz. Bu sezon bize çok iyi gösterdi. BJK'nin tek düşmanı yine kendisi içindeki oluşumlardır, taraftardır. Zeki Demirkubuz'un Çarşı ve taraftar hakkında çok güzel bir röportajı vardı. Hatta linkleyeyim direk uzun uzun yazmayayım. http://www.tribundergi.com/haber/demirkubuz-carsi-eskiden-yapariz-dedigini-yapardi Gerçek bir Beşiktaş'lıdan harika bir Beşiktaş röportajı aslında, kafamdaki herşeyi tamı tamına anlatıyor. Beşiktaş önce Demirören ile birlikte içeride kök salan kötü ve pislik oluşumların tamamını temizlemelidir. Büyüklüğünü kupalarla gösteren, sportif başarıya bağlayan FB ve GS gibi değilde eskisi gibi duruşuyla, rakiplerinin bile sempatiyle baktığı takım olarak kazanmalıdır. Bunu sağlayamayacaksa da FB gibi tesisleşmeli ve somut başarılar vermelidir. Boş boş atıp tutup, havayla icraat yapmamalıdır yıllardır olduğu gibi, Demirören sempatik Beşiktaş'ı alıp itici bir takım haline getirdi. Tribünler Türkiye'de her zaman beladır ama eli yüzü düzgün insanların stadyuma gitmesini bizzat engelledi. (bkz. yeter demirören ve çarşı'nın stadyumda protestocuları dövmesi) Önce bu insanlar geri gelmedi. Bunun içinde malesef yeni bir stadyum gerekiyor. Tek yol bu, bunun içinde en güzel ve güncel örnek Arena'ya geçen GS, ASY'nin it kopuğu serserisi halen var. Ama hem yeni stadyum, hemde eli yüzü düzgün insanların akınıyla bir nevi kendi kendine temizlenmeye başladılar. Küfür, kavga, ufak grupların bıçak çekmesi ve hatta rakı şişesi olayı vs. bu ülkede münferit şeyler. Onları saymıyoruz. Hatıralardaki ASY olayları var, bu güne kadar onun 1/10'u yanından geçen bir olay yaşandı mı Arena'da? FB taraftarının travmasını ve stadyumu yakmasını saymazsak Saraçoğlu son halini aldığında oluşan taraftar kitlesinden aşırı bir olay? Kadınlar maça gelmeye başladı tekrar la ... Yeni stadyum şart, aksi takdirde çapulcular, it kopuklar tribüne hükmetmeye ve 18 yaşındaki ergenler kulübe zarar vermeye devam edecek. Benim Beşiktaş'tan tek beklentim budur bu sezon, artık şu yeni stadyumu yapalım. Yeter ki insan gibi şartlarda maç izleyebileceğimiz bir yerimiz olsun. Akan boruların altından değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tayfur takımda kalırsa, veli ekrem vb mallarla oynamaya devam eder, abuk sabuk transferler yapar, seneye en fazla 5-6 maça çıkar sonra kovulur koca sezon çöp olur, küme düşmemek için mücadele ederiz. yani hiç bir umudum yok. he tayfur giderse o zaman belki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bana bu senedende cacık olmayacak gibi geliyor. Ben gs gibi come-back yapabileceğimizi sanmıyorum, inşallah yanılırım. Ama tüpçü bizi öyle bir batırdıki bizim doğrulmamız çok zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tinu said: tayfur takımda kalırsa, veli ekrem vb mallarla oynamaya devam eder, abuk sabuk transferler yapar, seneye en fazla 5-6 maça çıkar sonra kovulur koca sezon çöp olur, küme düşmemek için mücadele ederiz. yani hiç bir umudum yok. he tayfur giderse o zaman belki,Son iki maç ile kurtardı Tayfur Havutçu kendini. Fenerbahçe galibiyeti olmasaydı kesinlikle yolcuydu ama kaldı. Neyse, kendi takımı ve tekrar toparlanmış futbolcularımızla birşeyler olacak gibi hissediyorum. Quaresma ilk geldiği zaman harikalar yaratıyordu. O haline tekrar döndürebilirse Tayfur mükemmel olur. Kalacak diye düşünüyorum tabi ki. :D Fernandes yolcu büyük ihtimalle. Son zamanlarda para kazandığımız ender transferlerden biri olacak. Cidden Beşiktaş'ın şu anki haliyle iki gömlek üstün bir oyuncuydu. Gidişine üzülüyorum ama elden gelecek birşey yok. Yeni yönetim mali gelir için eline geçen her türlü şansı değerlendirmek zorunda. Son olarak da ABV Demirören... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GS'nin Comeback olayı şike olayları yüzünden bu kadar rahat gerçekleşti ama, normal başlayan bir sezon olsaydı FB'nin kadro kalitesi bile bir sezon daha şampiyonluğu almasını sağlardı. Hatta dağılmasalardı bu sezonda alabilirlerdi. Karışık ligde işleri çok kolaylaştı, herkesin moral olarak çöktüğü yerde Fatih Terim ve yönetim hem takımı hemde taraftarı çok iyi gazlayarak dönemi atlattılar. GS ola ki bu gün şampiyon olamasaydı geçen seneden de kötü bir hale düşecekti. Tek atımlık bir kurşunu vardı GS'nin, onla da Killcam'den Headshot çektiler. GS yönetimi geçtiğimiz Mayıs - Haziran döneminde bu sezonun bu kadar kârlı geçileceğini düşünmüyorlardır. Taraftar bile beklemiyordu kabul etmek gerek, şimdi çıkıp rerörerö yapmaya gerek yok. Beşiktaş'ın dönüşü çok zor olacak. Çünkü artık şikeden falan birşey çıkacağı yok belli, FB toplanacak. GS zaten güçlü, TS desen ayrı bir hava. Bursa artık ciddi ciddi risk grubuna girdi. 3 sene üst üste böylesine istikrar yakalamak. Kısa sürede toplanmak çok zor, ancak Arsenal, Dortmund ya da Southampton tarzı bir yapılanma ile geri dönebilirler. O da zor yani beklemiyorum. Beşiktaş'ın amacı zaten şampiyonluklardan ziyade zirve ortağı olarak istikrar yakalamak olmalı uzun bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ya sadece son trabzon maçında yaptıkları bile kovmak için yeterli nasıl kurtardı yaw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Kendi düşüncelerim değil bunlar. Genel görüş yüksek oranda bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi ben gerçekten beşiktaşlılar için seviniyorum artık , en azından tupcuden sonunda kurtuldunuz , profesyonellik yanında başarıyıda getiricektir merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 6 da 6 mağlubiyet bile alsak istifa etmezdi o eminim bundan. Neyse opisyonluymuş seneye devam edip etmeyeceği, umarım yönetim uzatmaz yoksa seneyede hiçbirşey alamadan çöpe gidecek. Bize artık alt yapıyı monte edebilecek , ucuz adamla çok iş yapacak lucescuvari bir adam lazım. Tayfur gibi karizma yoksunu, tecrübesiz, konuşmasını bile beceremeyen bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bilic efil efil Beşiktaş'ı istiyorum diye konuşuyor sağda solda, hani Türk basını sallıyor desek neyse ama adamın kendi ülke basınına "ortamı çok sevdim. Taraftar çok ateşli, Türkiye çok güzel, *rakı ve şiş kebap yeah" tarzı açıklaması var. [*=kaynak belirtiniz] Şuan ki kadro korunacaksa disiplini yitirmiş Tayfur ile değil, kadroda disiplini herşeyiyle sağlayabilecek bir adam gerekiyor. O da Bilic tarzı bir adam. Hani Türk TD getireceksen getirebileceğin 2-3 isim var. Onlardan biri Fatih Terim, biri Şenol Güneş biri de Abdullah Avcı'dır bana kalırsa. Ha Mustafa Denizli diyebiliriz birde... Beşiktaş'ın, daha doğrusu büyük takımın yükü başkadır ve herkes kaldıramaz. Türk TD getiremezsin, yukarıdakilerden hangisi gelecek? Ee yurt dışından alacaksın. Yurt dışında ise tarife tam tamına uyan ve ülkeye adeta aşık olup, çalışmak istiyorum lan diye haykıran bir adam var. Bu adma Hırvatistan'ı yeniden canlandıran ve başında harika işler yapan bir adam... Gerektiği yerde disiplinsiz diye Modric'e bile çizik atıp ülke basınını tek başına karşısına alan bir adam. Bilic bir rüya kabul etmek gerek. Gerçekleşirse yalnız o zaman bizim için bir rüyanın başlangıcı olur. İbrahim Altınsay'ın altındayken de kolay kolay harcanmaz. Hele taraftarın sevgilisi olursa kendi gitmediği sürece BJK'de yeri sağlam olur. Ülkede zaten kredisi var. Adam geldi milli takımımızı eledi ona rağmen herkes seviyor adamı dahası var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ha ayrıca futbol takımlarının her yeniden yapılanmasında TD'ye çok büyük iş düşer. Her büyük yenilenmenin ardında da TD'nin imzası vardır. Arsenal'da her ne kadar nefret etsem de Wenger'in otoritesi olmasaydı ve yıldızlara boyun eğseydi takım geri dönüş olmazdı. Dortmund'da Klopp'tan bahsetmeye gerek var mı ? :) Southampton dedik. 2009'daki iflastan sonra yeni sahip geliyor ve Alan Pardew'in ilk yıldaki yapılanmasının ardından Nigel Adkins ile iki senede iki lig atlayıp Premier League'e geri dönüyorlar. İngiltere'de bunu yapmak, kusursuz bir başarı ... Alan Parder'in Newcastle'a yaptığı düzenleme ve transferleri vs. Bilic ismi bu yüzden isteniyor. Boşta olupta Türkiye'de çalışmayı kabul edecek, Beşiktaş tipindeki bir takımı zirveye taşıyacak kim var? Takım var tabii ama emeklilik ikramiyesi veya deneysel çalışmak için değilde gerçekten futbola aşık olupta bu ülkeye gelecek kim var? Bilic var işte, adam istiyor. Bunu kaçırmamak gerek. Ha birde üst postuma ek olsun. Türkiye'de birde Hector reyiz var. Ama Ordu'dan ayrılması imkansız gibi birşey sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yeni yönetim hala pislik ayıklamakla meşgul olacak önümüzdeki sene de. para edecekse fernandes falan da satılabilir bence ama o kadar ucuza geldi ki sanki parası mendes gidecekmiş gibi geliyo. şu genç takımdan da sezer ve furkan gelsin. aurelio falan oynayacağına onlar oynasın. eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 4. veya 5. olur beşiktaş. sezon sonunda uefa kriterlerini sağlayamaz ve 2 sene avrupa kupaları dışında kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Tayfur'u çok çok çok büyük ihtimalle yollayacaklar. Kaynak: Götüm falan değil, bu bilgiye vakıf olma ihtimali çok yüksek olan birinden 1. ağızdan duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Almedia ve Q7 milli takımda, ama Fernandes yok, çağırılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kimse yazmamış :( Bilic Lokomotic Moskova ile anlaşmış. Adam gelmek isterken ülkeye ve takımın başına kaçırmak ... Kurt Hoca Tayfur için mi Bilic'ten vazgeçtik acaba onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bilic sağlam para almış sanırım yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kurt hoca Tayfur yapmıştır bir Alicengiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bucaspor'lu Salih ile prensipte anlaşmışız, en azından Lig TV'nin haberine göre Buca'dan açıklama geldi üstüne, bonservis üzerine daha konuşmadık bile, Beşiktaş kulübündeki ortak dostlarımız kulübün görüşme talep ettiklerini söylediler bize bizde kabul ettik. Fenerbahçe ve Rubin Kazan ile daha önceden görüşmeye başladık ve bu görüşmeler belirli bir noktaya bile geldi ama Beşiktaş'ın teklifini de bekleyeceğiz vs. demişler. çok iyi adam salih, 94 doğumlu ve gelecek vaat eden oyunculardan. Tam bir Fellaini adam, çok benziyorlar birbirlerine. Tam BJK'nin ihtiyacı olan bir tip, aslında bu tip bir adama her takımın ihtiyacı var :) Neyse biz kapalımda ne olursa olsun hehe Buca'da birde Emre Güral var, o da harika bir adam olacaktır. Onu da kapatmak gerek erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 gene basına düşen transfer haberleri... fiyat yükseltmeye meraklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Hoffenheim'ın eski hocasının adı geçiyor şimdi de http://spor.milliyet.com.tr/-besiktas-profesor-ile-anlasti-/spor/spordetay/16.05.2012/1541079/default.htm Ragequit'ci arkadaş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Tayfur'un ayrılması gündemde yok demiş bir yönetici. Ayvayı yedik , seneye ilk 5 e zor gireriz, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar