Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Melo heralde ligin ilk maçında falan antremanlara başlar. Ayrıca sol bek yabancı iddaası H.Balta ameliyat olacak diye iyice alevlenmeye başladı. Kadro nasıl kuracak bu yabancı kısıtlamasından F.Terim merak ediyorum.

Muslera
Eboue
Yabancı sol bek
Urfalı
Melo
Amrabat
Elmander

Hep bir fazla çıkıyor. E.Çolak Amrabat yerine oynasa verilen 8 milyon euro bonservis aklıma geliyor. Eboue takımdan en son kesilmesini istediğim futbolcu. Sağ bek Sabri'yi aklıma getirmek istemiyorum. H.Balta ameliyat olacaksa Çağlar mı oynayacak ? Melo gelmez ise belki Hamit'i oraya çeker ancak Melo gelecek gibi duruyor. Piyango Elmander'e patlar mı acep ? Umut- Burak ikilisi ile.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu yuzden gs cok israrci degil melo'da. yabanci siniri cok sorun. turkiye'de yerlilerin kaliteli olmali, selcuk, hamit, burak turkiye'nin bence mevkilerinde en kaliteli isimleri (emre, nuri haric), fakat takimin kalani buna ayak uyduramiyor.

sabri, hakan balta, umut, emre colakla falan yurumez bu isler.
Sosyal ağlarda paylaş

Melo'nun muadili olabilecek oyuncu tipi mevcut değil yerli havuzunda. Buna en yakın örnek Hamit ve Alper Potuk, onlar da mücadele gücü olarak 1/2 katkısını veremez.

Pozisyonunda Muslera,Eboue,Melo bu adamlar ligin değil Avrupa futbolunun sınıfında en klas oyuncularından, bu gibi imkanların varsa yerli macerasına girmeyeceksin. Galatasaray'da sıkıntı tüm yabancıların pozisyonunda lider ve kesilemeyecek oyuncular oluşu (Amrabat ve kalacaksa Culio-Riera hariç)

Hiç istemesem de belki aynı tip oyuncular olması sebebiyle Elmander yerine Umut'u izleriz çoğu lig maçında, ama eğer Elmander sağlam döndüyse durum tartışılmaz, Amrabat veya sol bek kesilecek
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de geçen sezon sakatlıktan hiç başımız yanmadı, Piri sağolsun takımı çok solid tutuyor ama özellikle Kasım-Aralık-Ocak fikstürü aşırı zorlayacak takımı.

O yüzden Amrabat'ından Engin Baytar'ına Elmander'inden Umut'una herkes homojen olarak kullanılır. Geçen sezon mesela Elmander ve Xelçuk'u adam gibi dinlendiremedik, bu sezon aralarda oynanacak iç saha Akhisar, Elazığ vs maçlarında adamlar dinlenme fırsatı bulacak kadro derinliği sayesinde. Elmander resmen kendini paraladı 32 maçta tükendi, arada dinlenme fırsatı yakalasa playofflarda işimizi çok rahatlatacaktı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

öyle ama bütün sene izlediğim maçlarda adma küfür ettim.geldi bizim takıma :)

ya bu arada storeda ürünler kayboluyor ya

dün mü ne baktığım yeni eklenen ürünlerde çok güzel bi kapşonlu sweat vardı.bugun baktım bulamadım kayıp

Ben de beyaz bi kapri beğenmiştim 2-3 hafta önce, şimdi yok o kapri =/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...