Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Melo çark etmiş ve büyük olasılıkla GS de olacak diye haberler çıkmaya başladı tekrardan.

"Merhaba Galatasaray taraftarları. Sevgi mesajlarınız için çok teşekkürler. Hepiniz harikasınız. Eski tweet'im yanlış anlaşıldı. Ben durumun 'çocukça' olduğunu kast ettim. Kimseye saldırmak istemedim. Hele Başkan Aysal gibi muhteşem bir insana... Muhteşem bir insan olan Başkan, Bay Terim gibi hep benim yanımda oldu. Galatasaray forması giyme tutkum iyi sonuçlanmadığı için hayal kırıklığına uğramış ve üzgündüm. Birilerini kırdıysam özür dilerim. Hepinizi seviyorum"

Twitter Felipe Melo

Twitter'da Galatasaray taraftarlarından gelen soruları yanıtlayan Melo, takipçilerinden birinin "İstikamet Florya'mı?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Ayrıca Milan'dan Taye Taiwo ile anlaşıyormuşuz. Eğer doğru ise bu kadar yabancıdan hangisini oynatacağız merak içindeyim. CL için süper ama ligde yabancı kaleci ile 2 bek birden yabancı çok zor bir ihtimal.

Akıllara Eboue 7 milyon euro karşılığında Juventus'a gider mi sorusu gelmiyor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:
Ayrıca Milan'dan Taye Taiwo ile anlaşıyormuşuz. Eğer doğru ise bu kadar yabancıdan hangisini oynatacağız merak içindeyim. CL için süper ama ligde yabancı kaleci ile 2 bek birden yabancı çok zor bir ihtimal.

Akıllara Eboue 7 milyon euro karşılığında Juventus'a gider mi sorusu gelmiyor değil.

Eboue'yi Melo ile takaslasınlar işte kafa kafaya, Hamit var orada hem Eboue'den daha iyi oyun kurar geriden.

Taiwo fişek gibi hızlı valla Ambarat'lan dağıtırlar sol tarafı

Zaten her halükarda sağ önde Türk kullancaklar yabancı kuralından ötürü, TR'de en çok oyuncu yetişen bölge zaten sorun çıkmaz ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı sınırlaması bence de kalkmalı.

Rekabetin artması Türk futbolcuları da kamçılar hem.

Sadece Türk olduğu için oynayan bir sürü adam var, vasat-vasat üstü adam dünya para alıyor , daha da kötüsü kendini geliştirmiyor. Zaten tembelliğe müsait bizim topçular yaş 20 olunca bir milim ilerlemiyor 90% ı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...