Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 o değil de sezon başlamadan 2. topiğe geçmek zorunda kalıcaz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Melo çark etmiş ve büyük olasılıkla GS de olacak diye haberler çıkmaya başladı tekrardan. "Merhaba Galatasaray taraftarları. Sevgi mesajlarınız için çok teşekkürler. Hepiniz harikasınız. Eski tweet'im yanlış anlaşıldı. Ben durumun 'çocukça' olduğunu kast ettim. Kimseye saldırmak istemedim. Hele Başkan Aysal gibi muhteşem bir insana... Muhteşem bir insan olan Başkan, Bay Terim gibi hep benim yanımda oldu. Galatasaray forması giyme tutkum iyi sonuçlanmadığı için hayal kırıklığına uğramış ve üzgündüm. Birilerini kırdıysam özür dilerim. Hepinizi seviyorum" Twitter Felipe Melo Twitter'da Galatasaray taraftarlarından gelen soruları yanıtlayan Melo, takipçilerinden birinin "İstikamet Florya'mı?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Ayrıca Milan'dan Taye Taiwo ile anlaşıyormuşuz. Eğer doğru ise bu kadar yabancıdan hangisini oynatacağız merak içindeyim. CL için süper ama ligde yabancı kaleci ile 2 bek birden yabancı çok zor bir ihtimal. Akıllara Eboue 7 milyon euro karşılığında Juventus'a gider mi sorusu gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Taiwo mükemmel adam.Hatta şuan bakınca bizim için Hamit-Taiwo ikilisi bek için daha iyi duruyo Balta-Eboue ikilisinden.Ama Ebouedende vazgeçilmez be abi.Dünyada 10 tane sağbek say desen ilk 10 a alırım adamı hiç düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Ahaha pitbull tükürdüğünü yalamış, ee menajerin her lafına uyar ona para kazandırmaya kasarsan böyle tırıs tırıs gelirsin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 afedersin ama eşek gibi yalayacaklar. Huhuların içinde Katar dan başka nerde alıcak bu kadar parayı. İstanbul daki tat damağında kalmıştır onun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 İstanbulu göreni başka şehir kesmez zaten.Ben Torinoda okuyorumda şuan hani her İstanbula dönüşümde ben bile aşık oluyorum şehre.Milletin zaten İstanbul diyince gözü dönüyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 taiwo gelirse süper de kim oynicak lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 souldarkorn said: Ayrıca Milan'dan Taye Taiwo ile anlaşıyormuşuz. Eğer doğru ise bu kadar yabancıdan hangisini oynatacağız merak içindeyim. CL için süper ama ligde yabancı kaleci ile 2 bek birden yabancı çok zor bir ihtimal. Akıllara Eboue 7 milyon euro karşılığında Juventus'a gider mi sorusu gelmiyor değil. Eboue'yi Melo ile takaslasınlar işte kafa kafaya, Hamit var orada hem Eboue'den daha iyi oyun kurar geriden. Taiwo fişek gibi hızlı valla Ambarat'lan dağıtırlar sol tarafı Zaten her halükarda sağ önde Türk kullancaklar yabancı kuralından ötürü, TR'de en çok oyuncu yetişen bölge zaten sorun çıkmaz ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Baltanin sakatlık olayından ötürü kiralaniyor taiwo sanırım Balta düzelince bonservis alınmaz saniyorum. Free transferse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Taiwo var iken Balta ik onbir de oynuyorsa ben artık maç izlemek istemiyorum. Bitsin bu yabancı sınırlaması. Futbola olan sevgimizi kuruttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Yabancı sınırlaması bence de kalkmalı. Rekabetin artması Türk futbolcuları da kamçılar hem. Sadece Türk olduğu için oynayan bir sürü adam var, vasat-vasat üstü adam dünya para alıyor , daha da kötüsü kendini geliştirmiyor. Zaten tembelliğe müsait bizim topçular yaş 20 olunca bir milim ilerlemiyor 90% ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 NTVSpor'da söyledi şimdi, GS Milan'ın önerdiği Taiwo'yu istememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 O değil de no look barış ne oldu? Trazbon da mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hadi melo gel artık aslanım gel !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 melo bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Ders kitaplarına da girmiş Küçük Melo. Ahuah. https://p.twimg.com/Ayt5tE6CMAEOlXq.jpg Bu arada, şu Fas elense de Nordin yetişe kupa maçına, Gökhan Gönül'ün üstüne kabus gibi çökse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hadi gozunuz aydin. geldi melo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 töre rubin kazan'a gitmis. yazık etti kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Rubin Kazan nedir ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yokmu melo ile ilgili bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Rubin Kazan bizden daha istikrarlı katılıyor Avrupa kupalarına. Kötü takım değil. Ha burada daha değer gösterilirdi o ayrı. Eğer galatasarayda banko oynayacaksan bu sene geleceksin arkadaş. Prim yapacak çoğu oyuncu. Takım şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Gökhan Töre şu anki görünümüyle Gio Dos Santos Türkiye şubesi. İyi dribbling, oyunu dikine oynama, hız, çabukluk. Şutu yok, son pasları isabetsiz. Amrabat'ın bir gömlek altı, Türk olmasa adı geçmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mahkemenin, Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat ve yönetiminin idari yönden ibra edilmediği kongrede 'usulsüzlük yapılmamıştır' şeklinde verdiği kararı Yargıtay bozdu. Polat'ın idari ibrasızlığı ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar