iyi de kac oldugu belli değil. 4250'den fazlasını onceden onermis de olamaz yonetim ona bakarsan.
niye yapılamasın ki? 3m garanti maç başı da 25k şu anki teklif bildiğim kadarıyla, hani menejeri masadan kalktık açıklamasına götüren teklif. önceden de 3.3 falan vermişizdir belki
sotto'ya cevap yazdım ben orada.
yonetim 3 milyona hayır demezdi diyor. ben de diyorum ki 3 milyona hayır demeyecek yonetim neden daha once 3m'dan fazla oneriyor. kapiş.
3 milyonu ben uydurdum zaten. Kısaca yönetim bir üst limit belirlemiş, Melo ona bile hayır demiş benim anladığım o. Yani yönetim fazladan bile vermesine rağmen ona hayır demiş ki tıkanmış görüşmeler...
Galatasaray'ın lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi başarısı 1 oyuncuya bağlıysa biz bırakalım bu işleri... Bu kadro her türlü ligi de götürür, şampiyonlar liginde iç maçları da alabilecek güçte.
hatta final oynar değil mi? kardeşim bahsettiğim adam geçen yıl kariyer rekorunu kırarak türkiyede geçilmesi zor bir ortasahanın oluşmasını sağlayan 2 kişiden biri oldu. diğeri de selçuk. bu ikisinden birini çıkarırsan malesef o ortasaha bostanlığa döner bence böyle..
3 milyonu ben uydurdum zaten. Kısaca yönetim bir üst limit belirlemiş, Melo ona bile hayır demiş benim anladığım o. Yani yönetim fazladan bile vermesine rağmen ona hayır demiş ki tıkanmış görüşmeler...
hayır melo'ya teklif yapılıyor, melo kabul ediyor. sonra melo'dan indirim isteniyor. melo indirimi kabul etmiyor. benim anladıgım bu.
Hayır Melo'ya teklif yapılıyor Melo kabul ediyor. sonra Menejerler çok para istiyor Galatasaray da vermem diyor konu kapanıyor. Melo'ya menejerinin parasını sen öde deniyor,o da ödemem diyor.
Problem Melo'nun menejerlerinin bu transferden Amrabat'ın 5 yılda kazanıcağından fazlasını istemesi.
Melo bizim onu istediğimizden daha çok bizi istiyor olması lazım .
Harika bir şampiyonluk yaşamış , banko CL'de oynicak , takım güçlenmiş , taraftar seviyor vs. O seviyede paralar kazanan birisi için 3-5 e bakmaması lazım bence , kalkıp Rus liginde mi oynicak yani adam biraz daha kazancak diye anlamadım ki!
Öne çıkan mesajlar
toggie
sotto'ya cevap yazdım ben orada.
yonetim 3 milyona hayır demezdi diyor. ben de diyorum ki 3 milyona hayır demeyecek yonetim neden daha once 3m'dan fazla oneriyor. kapiş.
Sosyal ağlarda paylaş
BulletRide
Sosyal ağlarda paylaş
Sotto
Sosyal ağlarda paylaş
kavurma
hatta final oynar değil mi? kardeşim bahsettiğim adam geçen yıl kariyer rekorunu kırarak türkiyede geçilmesi zor bir ortasahanın oluşmasını sağlayan 2 kişiden biri oldu. diğeri de selçuk. bu ikisinden birini çıkarırsan malesef o ortasaha bostanlığa döner bence böyle..
Sosyal ağlarda paylaş
demode
Final olayını da nasıl çıkardın anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş
toggie
hayır melo'ya teklif yapılıyor, melo kabul ediyor. sonra melo'dan indirim isteniyor. melo indirimi kabul etmiyor. benim anladıgım bu.
Sosyal ağlarda paylaş
MrBean
Problem Melo'nun menejerlerinin bu transferden Amrabat'ın 5 yılda kazanıcağından fazlasını istemesi.
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş
kithnos_1
Harika bir şampiyonluk yaşamış , banko CL'de oynicak , takım güçlenmiş , taraftar seviyor vs. O seviyede paralar kazanan birisi için 3-5 e bakmaması lazım bence , kalkıp Rus liginde mi oynicak yani adam biraz daha kazancak diye anlamadım ki!
Avrupa'da bu paraları ztn alamaz.
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş