Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Zaten Melo'ya şu an dünya üzerinde hiç bir yerde alamayacağı parayı veriyoruz. 4.250 olmasa 3m euro bile olsa bu böyle. Geçen sene kiralık geldiği için ücreti yüksek tutuldu, bunu yönetim de defalarca söyledi, gelecek sene için indirime gideceğiz dendi. Ben de çok isterim Melo'yu, ancak futbolcu da biraz fedakarlık yapacak. (Kaldı ki bu fedakarlık değil) Dediğim gibi şu an dünyada ona bundan fazla verecek kulüp zaten yok. Neye göre 4.250 afedersiniz? Hani biri gider 3,5m verir de o zaman dersin benim talibim var 4.250 verin diye. Şu an buyer power'ını kullanıyor Melo, kendine göre haklıdır, ama GS'de kolay taviz vermiyor, bu açıdan onu da haklı görüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ya sağlık olsun canımı sıkmayacağım bu iş için daha sezon kapanmış değil, ayrıca transferlerimiz güzel bu yıl da önemli bir kadro kalitesine sahibiz şampiyonluğu kesinlikle kovalamalıyız, şampiyonlar ligindeyiz biz rörörö diye ligi boşlarsak tekrar başa sarabilir bu film..
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

neyse ya sağlık olsun canımı sıkmayacağım bu iş için daha sezon kapanmış değil, ayrıca transferlerimiz güzel bu yıl da önemli bir kadro kalitesine sahibiz şampiyonluğu kesinlikle kovalamalıyız, şampiyonlar ligindeyiz biz rörörö diye ligi boşlarsak tekrar başa sarabilir bu film..

Son dakikada yapılan acele Elano, Misimovic, Riera benzeri transferlerden ağzımız yandı. Bu sene 2. kamp dönemine kadar tüm transferler yetişecek ve perde kapanacaktı ki Melo dışında da politika kusursuz işledi. Melo da takıma alışık olduğundan Temmuz sonu diyelim fakat lig başlamadan bitmesi lazım, Eboue ve Amrabat transferinde olduğu gibi ortaya isim atmak akıllıca olabilir, hatta isim atmayı geçtim en azından Gargano veya Mbia'nın cepte olması lazım ki hem Melo hem Juve biraz geri adım atsın. Ünal Aysal yönetimi transferde üst düzey yönetiyor süreci, benim güvenim tam Melo konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

iyi de kac oldugu belli değil. 4250'den fazlasını onceden onermis de olamaz yonetim ona bakarsan.
niye yapılamasın ki? 3m garanti maç başı da 25k şu anki teklif bildiğim kadarıyla, hani menejeri masadan kalktık açıklamasına götüren teklif. önceden de 3.3 falan vermişizdir belki
Sosyal ağlarda paylaş

Brezilyalı yıldızın menajeri Gonzalo Amilibia, "Görüşmeler kapanmadı. Kapımız açık. Ancak son fiyatı kabul etmiyoruz" dedi.

Galatasaray'a dönüşünün çıkmaza girdiğinden bahsedilen Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun menajeri kapıların kapanmadığını söyledi.

İspanya'nın Andalucia bölgesinde faaliyet gösteren Promoesport Bcn Menajerlik Şirketi'nde Felipe Melo'yla ilgili operasyonlara Gonzalo Amilibia bakıyor.

'Final bölümündeyiz'

FIFA Menajeri Amilibia, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Melo için kapılar kapanmadı. Galatasaray'la yaptığımız transfer görüşmesi uzun bir süreçtir ve sonuna gelmiş bulunuyoruz. Aslına bakarsanız, Galatasaray'la anlaşma sağlamıştık, ancak son görüşmemizde şartları değiştireceklerini söylediler. Bize önerilen fiyatlar değişti. Önce mutabık kaldığımız bir fiyat vardı. Sonrasında bu değişti, son teklifi kabul etmemiz mümkün değil. Ama bu görüşmelerin tamamen kapandığı anlamına gelmiyor. Henüz Galatasaray'la yaptığımız görüşmede sonuca ulaşmış değiliz. Görüşmeler kapanmadı. Final bölümündeyiz. Bizim kapımız açık; ancak son fiyatı kabul etmiyoruz" dedi.

'Melo kalmak istiyor'

Melo'nun görüşmelerinde son noktayı koşmak üzere uçağı bineceğini belirten Gonzalo Amilibia, "Uçağa binmek üzereyim. Bunların dışında size söyleyebileceğim şey, Melo'nun çok üzgün olduğudur. Gerçekten çok üzüldü. Bir an önce takımıyla çalışmalara başlamak istiyordu. Melo'nun asıl hedefi Galatasaray'da devam etmek. Galatasaray'ı çok seviyor" diye konuştu.

'Başka teklifler var'

Amilibia, "Felipe Melo için Avrupa ve Rusya'dan ya da diğer kıtalardan teklif alıyor musunuz?" şeklindeki soruya "Evet alıyoruz. Melo'nun pek çok opsiyonu var. Bunları da değerlendirebiliriz" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

kavurma said:

Son dakikada yapılan acele Elano, Misimovic, Riera benzeri transferlerden ağzımız yandı. Bu sene 2. kamp dönemine kadar tüm transferler yetişecek ve perde kapanacaktı ki Melo dışında da politika kusursuz işledi. Melo da takıma alışık olduğundan Temmuz sonu diyelim fakat lig başlamadan bitmesi lazım, Eboue ve Amrabat transferinde olduğu gibi ortaya isim atmak akıllıca olabilir, hatta isim atmayı geçtim en azından Gargano veya Mbia'nın cepte olması lazım ki hem Melo hem Juve biraz geri adım atsın. Ünal Aysal yönetimi transferde üst düzey yönetiyor süreci, benim güvenim tam Melo konusunda

elano da misimovic de gayet iyi adamlardi. elano hayatinda oynamadigi sekilde xavi usulu dmc oynadigi icin sondu misimovic de haginin kompleksine kurban gitti. bi riera var patlayan. yoksa baros da son dakika transferiydi cikti canavar gibi oynadi.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

toggie said:

iyi de kac oldugu belli değil. 4250'den fazlasını onceden onermis de olamaz yonetim ona bakarsan.
niye yapılamasın ki? 3m garanti maç başı da 25k şu anki teklif bildiğim kadarıyla, hani menejeri masadan kalktık açıklamasına götüren teklif. önceden de 3.3 falan vermişizdir belki

sotto'ya cevap yazdım ben orada.
yonetim 3 milyona hayır demezdi diyor. ben de diyorum ki 3 milyona hayır demeyecek yonetim neden daha once 3m'dan fazla oneriyor. kapiş.
Sosyal ağlarda paylaş

demode said:

Galatasaray'ın lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi başarısı 1 oyuncuya bağlıysa biz bırakalım bu işleri... Bu kadro her türlü ligi de götürür, şampiyonlar liginde iç maçları da alabilecek güçte.

hatta final oynar değil mi? kardeşim bahsettiğim adam geçen yıl kariyer rekorunu kırarak türkiyede geçilmesi zor bir ortasahanın oluşmasını sağlayan 2 kişiden biri oldu. diğeri de selçuk. bu ikisinden birini çıkarırsan malesef o ortasaha bostanlığa döner bence böyle..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

3 milyonu ben uydurdum zaten. Kısaca yönetim bir üst limit belirlemiş, Melo ona bile hayır demiş benim anladığım o. Yani yönetim fazladan bile vermesine rağmen ona hayır demiş ki tıkanmış görüşmeler...

hayır melo'ya teklif yapılıyor, melo kabul ediyor. sonra melo'dan indirim isteniyor. melo indirimi kabul etmiyor. benim anladıgım bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır Melo'ya teklif yapılıyor Melo kabul ediyor. sonra Menejerler çok para istiyor Galatasaray da vermem diyor konu kapanıyor. Melo'ya menejerinin parasını sen öde deniyor,o da ödemem diyor.
Problem Melo'nun menejerlerinin bu transferden Amrabat'ın 5 yılda kazanıcağından fazlasını istemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Melo bizim onu istediğimizden daha çok bizi istiyor olması lazım .

Harika bir şampiyonluk yaşamış , banko CL'de oynicak , takım güçlenmiş , taraftar seviyor vs. O seviyede paralar kazanan birisi için 3-5 e bakmaması lazım bence , kalkıp Rus liginde mi oynicak yani adam biraz daha kazancak diye anlamadım ki!

Avrupa'da bu paraları ztn alamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...