Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://www.medyaspor.com/haber/rekor-satis-3085392 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Şaka değil, çok ciddiyim. Riera şampiyon olduğumuz sezon oynamadı mı sol bek? Oynadı... Elmander fiziksel özellikleri ve yetenekleri ile sol açık oynamaz mı? oynar, FM gibi düşünmeyin futbolu lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Riera ne zaman sol bek oynadı yahu. Ya ben futboldan tamamen kopmusum, ya da sen saglam sallıyosun. Elmander driblingi iyi bir oyuncu ama kanat oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bi maç oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yok bi buçuk. bi de hakan balta sakatlandı mı noldu o zaman geriye çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bir de Avrupa 3.sü olan milli takımda Sabri sol bek oynadı diyeceğim ama burada ne zaman Sab.. desem atarlanıyor paticik. Demek istediğim kadromuz bu haliyle de çok sağlam. İzleyin görün, bence beğenmediğiniz pek çok oyuncu bu yıldızlar karmasında çok güzel işler yapacak. Özellikle Riera, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu ve Necati Ateş'den çok büyük katkı bekliyorum bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Aslında rieranin üstüne gidilse sol bek olur diyeceğim de eşşek kadar herif. Nereye sol bek olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Riera oynadı sol bek 1-2 maç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sostizm said: Özellikle Riera, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu ve Necati Ateş'den çok büyük katkı bekliyorum bu takıma. Sabri'den katkı beklemiyorum , geçen sene Ayhan'ın oynadığı rolü üstlensin bence , takımın çocuğu şeklinde takılsın yeter :) Riere da çok zor . Emre ve özellikle Necati geçen sezon çok iyi katkılar yaptılar , bu sezonda birçok puana katkıları olacaktır. Emre'nin daha da güçlenip ,1 gömlek daha kalitesini arttırması şart , yoksa 1 sene önceki kayıp Emre'ye de dönebilir. Rekabet yüksek onun bölgesinde ,4-5 tane oynayabilecek adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://liselimedya.tumblr.com/post/27784335791/ozel-haber-uefa-sopasi-galatasaray-icin-mi-kalkiyor güzel bir yazı olmuş, BJK'den daha kötü durumda dediğimizde rerörerö yapanlar vardı. Daha sağlam yazılamaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi çok saçma bir yazı bence. blogun diğer yazılarına baktım da yazar kimse ağır anti galatasaray kafasında biri. hatta bir yazısında g.sarayın masonik bağlantılarına girmiş ki tamam dedim yeter bu kadar okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 liseli yazdıysa kesin cok guzel yazmıstır. kaynak: götüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kiymaliborek said: abi çok saçma bir yazı bence. blogun diğer yazılarına baktım da yazar kimse ağır anti galatasaray kafasında biri. hatta bir yazısında g.sarayın masonik bağlantılarına girmiş ki tamam dedim yeter bu kadar okumak. ya aleyhe manipülasyon için kurulmuş bir site, ama ortaya koyduğu görsellerle gayet ikna edici bir yazı. GS'li olarak kabul etmemek normal çoğu kişi için ama ana tabloda GS'nin de BJK'nin de durumu bu, GS'yi BJK'den üstün kılan tek nokta, BJK'nin gelirlerinin temlik altında olmasıdır. Onun dışında finansal olarak pek bir fark göremiyorum iki kulüp arasında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya tablolar bile yanlışmış. sow'a 2.2 yazmış ama sow 3.4 alacak. http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=183566 bir de bonservisi var ki ferit şahenk verdi yazmışlar. bu devirde kimse kimseye para hibe etmez. çatır çatır alır o parayı kim verdiyse sow için. ya da amrabatın parasını da albayrak verdi diyorlar bir kısmını onu da sil o zaman di mi? yiğite 1 milyon euro yazmışlar ama alacağı 900 bin tl http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1228613 sercan yıldırım 1 milyon yazmışlar ama 700k euro. http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168933 semih kaya 800 bin euro yazmışlar ama 550 bin tl http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Semih_Kaya_dan_Galatasaray_a_5_yillik_imza.htm?ArticleID=97681 hayır bunu neden yazdım. adam fenerbahçeyi listelerken 0,61'e kadar tam yazarken, 3,4'ü 2,2'e düşürürken işkembeden şişirmiş gs'yi. gaza gelmeyin böyle fanatiklerin yazılarıyla yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi adamlar zaten ölümüne FB'li, ona birşey demiyoruz da mesela gs'nin maaş ücretlerini 600-700k yanlış yazdılarsa bu takımın mali durumunda büyük bir fark yaratmayacak. En üstte Hayatım Futbol'dan alınan Fair Play tablosu bile aslında böyle bir mali tartışma içine girmek için yeterli bir sebep. GS'nin mali yükü çok yüksek bunun sizde farkındasınız, GS'nin transferde bu kadar saçılmasını da çok yanlış buluyorum. Geçen yıl kaos içindeyken sportif başarı yüksek oranla elde edilebilir bir hedefti ve para saçarak başarıyı yakalamak ve tolere etmek mantıklı bir davranıştı. Bu sezon geçen yılın üstüne de geçtiler harcamalarda, geçen yılda aynı şeyi söylemiştim. GS tek kurşunuyla headshot çekti diye. Bu sezon aynı başarıyı tekrarlanamazsa ve ilk ikiye girip ŞL'ye gidilmezse mali olarak büyük bir açık daha bekliyor takımı, Arena gelirleri de bir yerden sonra kurtarmaz GS'yi, BJK kadar net ve ani bir küçülme (ki temlik bir an önce kalksın diye herşeyden kısmak çok yanlış bence) yerine kademeli küçülmesi gerekiyor GS'inde, kadro korunup üstüne 2-3 nokta transferi ile yine şampiyonluğa oynardı bu GS, bu arada mali yük bindirmezdin kulübün üstüne FB'nin özkaynaklarına bakın, diğer kulüplere bakın, birde TS'nin ne duran varlığı var lan o gelir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ama bizde riva var panpa. sattık mı köşeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben de bi halt varsa uefa indirir sopayı diyorum zaten. bursasporu bile almıyolardı, gsnin durumu demek ki o tablodaki kadar vahim değil, gideri çoktur ama gelir kalemleri onu tolere ediyordur ne bileyim. bir de ünal aysal borcu 40 milyon dolar erittiğini açıklamıştı son mali kongrede. demekki işler yolunda. not: gsli de değilim, fbli de... :) forever göztepe hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya UEFA sopayı indirirdi diyorsunuzda şuan kaç takım var sakat durumda Avrupa'da da, Finansal Fair Play "laps" diye yürürlüğe giydiğinde yanılmıyorsam 1 veya 2 yıl süre tanınacak, o sürede de toparlayamazsa indirilecek sopalar, ha GS yine kurtarabilecek durumda FFP olayını, Avrupa'da bir çok takım var %90 civarında gezen ünlü kulüplerden, A.Madrid - Valencia aklıma ilk gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 gs agresif takılıyor artık. bjk zaten batmış, ts zaten olamıyor şampiyon. şikeyle boğuşan fener var işte en büyük rakip. bu ortamda rüzgarı arkasına alıp lige 2-3 sene ambargo koyarsa gs hem borçları eritir hem de farkı açar ilerisi için. bir nevi ligin portosu olmaya çalışıyorlar. becerirlerse geçmiş olsun diğer takımlara. o yüzden gidip ligin iyi performanslı adamlarını aldılar. şampiyon takıma hamit, burak, amrabat falan iyi takviyeler. ve fb bence geçen seneki gücünden uzak şu an. zigler bence hasan aliden iyi bir oyuncu, topal emrenin yerini doldurmaz. bu kadrolarlar girilirse g.saray ligi domine eder sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 onu diyorum zaten, GS borçlanarak sportif başarı yakalamayı, oradan da gelirleri arttırarak borçları kademeli ödemeyi hedefliyor. Ama bu planda başarıyı istikrarlı bir şekilde yakalayamazsan yine patlarsın. Bunu yapan önce kulüp var dünyada ve başarılı olan ama ben kişisel olarak karşıyım böyle bir olaya, Beşiktaş'ta bizzat kötüsünü yaşadığımız için olsa gerek :) Biz her sene kağıt üzerinde en kaliteli kadroları kurduk YD yönetiminde, ama sportif başarı gelmeyince ne duruma düştü takım görüyoruz. Gerçi böyle bir emsal varken GS yönetimi yol yakınken dönme şansına sahip ya, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya arkadas, gorsellere simdi baktım da gs ve bjk'nin gelirleri neredeyse aynı. hatta trabzon as kemer sıksa gs'den fazla gelir elde edecek gorunuyor. ahahahahaaay, hic gulecegim yoktu yahu. allahın liselileri iste. transferler ardı ardına patlayıp, oyuncular fb yerine gs'yi secince ekonomiye ilgi duymaya baslamıslar. he batıyoz anasını satim, uefa tokatlayacak bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sonuc olarak BJK'nin hakki yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 iyi de bjk'nin politikası ile gsnin aynı değil. bjk'nin yaptığı transferlerde avrupada hiçbir takımda tutunamamış Q7 ve almeida emekli guti gibi hamlelerle; gs'nin yaptığı hamit, burak, amrabat, melo gibi hamleleri bir tutmayalım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 pino g,itmiş, başka giden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar